Rabbim cumlemıze nasıp etsın ınsallah btanmHadi gözünüz aydın canım
Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim cumlemıze nasıp etsın ınsallah btanmHadi gözünüz aydın canım
Rabbim sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin
Benim bu Ay klomen de işe yaramadı anlaşılan doktorumun dddiği sürede büyümemiş yumurtlarım maalesef . Bi yandan canım sıkıldı bi yandan da doktora kızıyorum o kadar gidiyorum mağdem öyle kaç aydır neden başka ilaç vermiyor . Boşuna zaman kaybı takip ediyor güyaRabbim cumlemıze nasıp etsın ınsallah btanm
Aslnda bazı kişilere ilacın adını hatrlamıorm ama klomen emsalı bı ılacmıs bıde catlatma iğnesı veryorms genelde onla klomenden sonra cok kalan olmusBenim bu Ay klomen de işe yaramadı anlaşılan doktorumun dddiği sürede büyümemiş yumurtlarım maalesef . Bi yandan canım sıkıldı bi yandan da doktora kızıyorum o kadar gidiyorum mağdem öyle kaç aydır neden başka ilaç vermiyor . Boşuna zaman kaybı takip ediyor güyabaşka doktora gideceğim anlaşılan
![]()
Femara mı ? Onu geçen ay kullandım işe yaramadıAslnda bazı kişilere ilacın adını hatrlamıorm ama klomen emsalı bı ılacmıs bıde catlatma iğnesı veryorms genelde onla klomenden sonra cok kalan olmus
Aa evet femara canm rabbim hayırlısıyla nasıp etsın ınsallahhFemara mı ? Onu geçen ay kullandım işe yaramadı
Amin canım saol inşallah bugün çatlatma iğnesi olacağım bakalım hayırlısı inşallah dualarında unutma canımAa evet femara canm rabbim hayırlısıyla nasıp etsın ınsallahh
Tabıkı cnm herzaman edıyorm burdam hayırlı hanerlerını beklıyorm ınsallahAmin canım saol inşallah bugün çatlatma iğnesi olacağım bakalım hayırlısı inşallah dualarında unutma canım
Cnmmnaptn varmı gelişmeAmin canım saol inşallah bugün çatlatma iğnesi olacağım bakalım hayırlısı inşallah dualarında unutma canım
Canım 13. Gün test yaptım hafif çizgi çıktı sonra 1-2 gün bekledim koyulaştı geçen hafta Salı kan tahlili 133 çıktı Perşembe doktor tekrar istedi 463 çıktı . İyi yükseliş dedi Perşembe çağırdı kese görülür artık dedi bakalım bekliyorum Perşembe’yi heyecanlıyım inşallah sağlıklıdırCnmmnaptn varmı gelişme
Cnm bnm gozunaydın olsun saglıklı hberlerını alırsın ıns suan tam ne kadarlık kalp atıslarını duydun mu bizde 11 haftalık oldukCanım 13. Gün test yaptım hafif çizgi çıktı sonra 1-2 gün bekledim koyulaştı geçen hafta Salı kan tahlili 133 çıktı Perşembe doktor tekrar istedi 463 çıktı . İyi yükseliş dedi Perşembe çağırdı kese görülür artık dedi bakalım bekliyorum Perşembe’yi heyecanlıyım inşallah sağlıklıdır
Yok canım benim daha 4 haftalık falan Perşembe gideceğim kese için ne diyecek merak içindeyim . Siz nasılsınız ? Bebiş iyi miCnm bnm gozunaydın olsun saglıklı hberlerını alırsın ıns suan tam ne kadarlık kalp atıslarını duydun mu bizde 11 haftalık olduk
Cok şükür cnm 11 haftalık olduk hamdolsun bebiş iyiYok canım benim daha 4 haftalık falan Perşembe gideceğim kese için ne diyecek merak içindeyim . Siz nasılsınız ? Bebiş iyi mi
Cnm naptın gittin mi dr aYok canım benim daha 4 haftalık falan Perşembe gideceğim kese için ne diyecek merak içindeyim . Siz nasılsınız ? Bebiş iyi mi
Yok canım daha akşam iş çıkışında gideceğim bakalım çok heyecanlıyım dualarında unutmaCnm naptın gittin mi dr a
Canım gittim şükür 5+3 ile uyumlu kese . Keseyi gördük artık bebiş ve kalp atışı daha sonra çok heyecanlıyım inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruzCnm naptın gittin mi dr a
Insallahh cnmm bizde bugun cinsiyet öğrendık yuzde 80 oğlan dediCanım gittim şükür 5+3 ile uyumlu kese . Keseyi gördük artık bebiş ve kalp atışı daha sonra çok heyecanlıyım inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
Biz tam 7.0 da duymustuk kalp atısı cnmCanım gittim şükür 5+3 ile uyumlu kese . Keseyi gördük artık bebiş ve kalp atışı daha sonra çok heyecanlıyım inşallah bebeklerimize sağlıkla kavuşuruz
Hadi çok güzel canım Allah sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinInsallahh cnmm bizde bugun cinsiyet öğrendık yuzde 80 oğlan dedi
Bana da 2 hafta içinde gelirsen duyulur dedi bakalım şimdi o heyecan başladıBiz tam 7.0 da duymustuk kalp atısı cnm