• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar,klomen kullanıp hamile kalanlar buraya

Bana doktor ne kadar çok ilişki olursa ihtimal o kadar artar dedi. Çatlama iğnesinden sonra en az 4 kez daha olsun ilişki dedi. Gerçi benim gelişmiş yumurtamın çok olduğunu söyledi, çatlama zamanları aynı olmadığı için böyle bir öneri sunmuş olabilir.[/QUO
Bende bu ay klomen kullandım ve arkasından çatlama iğnesi oldum. 8 gün var benim de adetime. Bakalım değerlendiriyoruz gün aşırı.
Canım merhaba nasılsın varmı bişey sende

Merhaba canım.
Maalesef daha bişey yok. Bu ayda klomen kullandım. Eşim sperm testi verdi. Varikosel çıktı. Değerleri düşük. Bakalım bekliyoruz daha.

Arkadaşlar selam. Bu ay 5 günlük gecikme yaşıyorum. Sancım yok, goguslerim aşırı büyük ve ağrılı, beyaz akıntım oluyor ama gelen yok :63: Kafama takılan şu aslında: Ben bu ay klomen kullandım ama etki etmedi. Yumurtam çok az büyüdü doktorum aşılama iptal doğal dene ama umut az dedi. Şimdi biz calisma yapmalı mıyız yoksa yumurtlama diger aya mı sarkıyor kafam çok karışık:bicak: iptal bu ay doğal dene ama umut yok dedi. Ben de bugüne kadar hep test yaptım ama nevatif. alışmalar neye göre yapılacak:eek:Yani gelecek aya mı sarkıyor yumurtlama tarihi, kafam çok karışık:bicak:

Canım yumurtlaman geç olmuş olabilir . Ovulasyon testi takip etmen daha doğru olur

Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ? 14-15 gün sonra adet olman lazım
Bugün 18 gün geçmiş oluyor yumurtlama üzerinden. Benim döngüm 30-31 gün. Tüm testler de negatif. Acaba biz çalışmalara devam mı etsek hiç anlamıyorum ki adet olmadan tekrar yumurtlama olur mu :(

Back
X