Aminnn cnmm darısı sizlere ve butun isteyenlere insallahSağlıcakla alın kucağınıza![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aminnn cnmm darısı sizlere ve butun isteyenlere insallahSağlıcakla alın kucağınıza![]()
Amin inşallah canımAminnn cnmm darısı sizlere ve butun isteyenlere insallah
Bana doktor ne kadar çok ilişki olursa ihtimal o kadar artar dedi. Çatlama iğnesinden sonra en az 4 kez daha olsun ilişki dedi. Gerçi benim gelişmiş yumurtamın çok olduğunu söyledi, çatlama zamanları aynı olmadığı için böyle bir öneri sunmuş olabilir.[/QUO
Canım merhaba nasılsın varmı bişey sendeBende bu ay klomen kullandım ve arkasından çatlama iğnesi oldum. 8 gün var benim de adetime. Bakalım değerlendiriyoruz gün aşırı.
Hayırlısı olsun canm benım ben sureklı buralardayım hayırlı haberler beklıyorum ınsallahMerhaba canım.
Maalesef daha bişey yok. Bu ayda klomen kullandım. Eşim sperm testi verdi. Varikosel çıktı. Değerleri düşük. Bakalım bekliyoruz daha.
İnşallah canım. Sende faydası olmadı mı? Bakalım başka doktorlara da gideceğiz. Bir kaç ay kendi halimize bişeyler yapalım dedik.Hayırlısı olsun canm benım ben sureklı buralardayım hayırlı haberler beklıyorum ınsallah
Evet ücreti kendimiz ödüyoruz.Çatlatma iğnesini olan var mi ? Sanırım ücretli oluyor ?
Evet bu gün verdi doktor öyleymişEvet ücreti kendimiz ödüyoruz.
Benimki oldu çok şükür canmm 6 hafta 3 gunluk olduk cuma gunu kalp atısları ıcın gdecegz insallahİnşallah canım. Sende faydası olmadı mı? Bakalım başka doktorlara da gideceğiz. Bir kaç ay kendi halimize bişeyler yapalım dedik.
Ayyy çok sevindim valla. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et olur mu.Benimki oldu çok şükür canmm 6 hafta 3 gunluk olduk cuma gunu kalp atısları ıcın gdecegz insallah
Tabiki ederim canım herzaman rabbım herkese nasıp etsn ınsallahhhAyyy çok sevindim valla. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Bizlere de dua et olur mu.
Takip ettim canim, 18. gün olduCanım yumurtlaman geç olmuş olabilir . Ovulasyon testi takip etmen daha doğru olur
Yumurtlamadan sonra kaç gün geçti ? 14-15 gün sonra adet olman lazımTakip ettim canim, 18. gün oldu![]()
Bugün 18 gün geçmiş oluyor yumurtlama üzerinden. Benim döngüm 30-31 gün. Tüm testler de negatif. Acaba biz çalışmalara devam mı etsek hiç anlamıyorum ki adet olmadan tekrar yumurtlama olur muYumurtlamadan sonra kaç gün geçti ? 14-15 gün sonra adet olman lazım
Hadi gözünüz aydın canımKızlar kalp atışını duyduk hamdolsun![]()