Cnmm benden sana bir dost tavsıyesı kesınlıkle vajınal ultrasondan baktırma. Mesela 7+3 4 olsun oyle git bnmkı erken dollenmeydı suanda 1 haftada onden gdıyorz.Bana da 2 hafta içinde gelirsen duyulur dedi bakalım şimdi o heyecan başladı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnmm benden sana bir dost tavsıyesı kesınlıkle vajınal ultrasondan baktırma. Mesela 7+3 4 olsun oyle git bnmkı erken dollenmeydı suanda 1 haftada onden gdıyorz.Bana da 2 hafta içinde gelirsen duyulur dedi bakalım şimdi o heyecan başladı
Canım benim gittiğim bi kaç doktorda hep vajinal bakıyor 2 kere gittim ikisi de öyle oldu amaCnmm benden sana bir dost tavsıyesı kesınlıkle vajınal ultrasondan baktırma. Mesela 7+3 4 olsun oyle git bnmkı erken dollenmeydı suanda 1 haftada onden gdıyorz.
Aa vajınal salıncalı dedı bnm drum bilmemde cnmCanım benim gittiğim bi kaç doktorda hep vajinal bakıyor 2 kere gittim ikisi de öyle oldu ama
nz varmı bebişBende bu ay klomen kullandım ve arkasından çatlama iğnesi oldum. 8 gün var benim de adetime. Bakalım değerlendiriyoruz gün aşırı.
Yazamadım kı cnmm naptnz varmı bebişCnm bapt
nz varmı bebiş
Hayır canım. Eşim test yaptırdı. Varikosel çıktı. Şuan doktor araştırma aşamasındayım. Bakalım hayırlısı olsun. Sen naptın var mı bişeyler.Cnm bapt
nz varmı bebiş
Hamdolsun cnm 12 haftalık oldukHayır canım. Eşim test yaptırdı. Varikosel çıktı. Şuan doktor araştırma aşamasındayım. Bakalım hayırlısı olsun. Sen naptın var mı bişeyler.
Hadi ya çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Klomenle mi hamile kaldın?Hamdolsun cnm 12 haftalık olduk
Evet cnm aynenHadi ya çok sevindim. Rabbim hayırlısıyla sağ salim kucağınıza almayı da nasip etsin inşallah. Klomenle mi hamile kaldın?
Canım selam gelişme varmıHadi gözün aydın ben henüz beklemedeyim adetim Pazar günü bakalım ama ümidim pek Yok ya adet belirtilerinin hepsini yaşıyorum şuan yani
Canım gelişme varmı??Hamdolsun cnm 12 haftalık olduk
Canım selamlar ne durumdasın konusalı baya olduCanım benim gittiğim bi kaç doktorda hep vajinal bakıyor 2 kere gittim ikisi de öyle oldu ama
Canım selam gelişme varmı
[/QUOT
Selam canım Yok bişey geçen hafta bitti adetim bu ay gitmedim doktora çok yıprattım çünkü kendimi oyüzden bu ay dinlenmek istedim bakalım artık nasip
Selam canım şimdilik iyidir inşalllah cumartesi ya da pazarteai tekrar doktora gideceğim bakalım hayırlısıCanım selamlar ne durumdasın konusalı baya oldu
Bebiş vardı dmı cnm ne kadarlık oldunuzSelam canım şimdilik iyidir inşalllah cumartesi ya da pazarteai tekrar doktora gideceğim bakalım hayırlısı
Şükür 8-9 hafta canım . Senin nasıl gidiyor ne kadar oldu ?Bebiş vardı dmı cnm ne kadarlık oldunuz
15 haftalık olduk hamdolsun cnm bu günlere cok sukurŞükür 8-9 hafta canım . Senin nasıl gidiyor ne kadar oldu ?
Amin ins canim darisi basimiza ins saglicakla kucagina alirsin ins dovum kasimda mi kac aylik suanHadi bakalim kızlar,2.ayimda klomenle dilegime ulaştım,darısı başınıza..