• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

İyide canım 8.günü başladı bu ağrılar 23.gün haala gitmedi daha yumurta çatlasa bukadar uzun sürermi yaaa şaştım kaldı bide önceden böle ağrılar olmazdı demek bizim yumoşlar ilaç olmadan catlamıyormuydu

eleğim meraba seninle batımız aynımı benimki 23 şubat?? 1 hafta kaldı o kadar uzun süreli sancı olmaz bende 3 gün olmuştu sende hamiş belirtileri var inşallah hamişsindir :16:

:16::16:

eleğim meraba seninle batımız aynımı benimki 23 şubat?? 1 hafta kaldı o kadar uzun süreli sancı olmaz bende 3 gün olmuştu sende hamiş belirtileri var inşallah hamişsindir :16:

:16::16:

21 Şubat Canım bat ;) inş gelmez agzındAn bal dalmıyor senin ya umarım. Öyle olur bu ilk tedavim ama 2.5 sene oldu artık olsun yaa

İyide canım 8.günü başladı bu ağrılar 23.gün haala gitmedi daha yumurta çatlasa bukadar uzun sürermi yaaa şaştım kaldı bide önceden böle ağrılar olmazdı demek bizim yumoşlar ilaç olmadan catlamıyormuydu

cnm. bana 14.gün çatlatma iğnesi yapıyor, sizlerde çatlatma iğnesi oldunuz mu? belki iğnenin etkisidir :26:

böyle sağ veya sol kasığa aniden bıçak saplanır gibi ama hemen geçen, kalıcı olmayan ağrılar bunlar, sizindemi öyle ?:26:

ya sancılarım oluyor arada uyku hali falan vs ama bunlar psikolojk belirti umutlanma dıyorum kendime bi yandanda ya hamilelik belirtileri ise diyorum arada kaldım eşimde takılma öyle şeylere üzme kendini diyo :44::44:

Oturup kalkarken batma oluyormu bide yürürken artıyormu ağrın

cnm. bana 14.gün çatlatma iğnesi yapıyor, sizlerde çatlatma iğnesi oldunuz mu? belki iğnenin etkisidir :26:

böyle sağ veya sol kasığa aniden bıçak saplanır gibi ama hemen geçen, kalıcı olmayan ağrılar bunlar, sizindemi öyle ?:26:

Yok canım benim ilk ayım kontrol olmadı iğnede.bide ağrım geçmiyor bügünde sol göğsüm sızlıyor batma oluyor

Son düzenleme:
Canım benimde 23.günüm gene akıntım oluyo şeffaf ama az bence normal bu telaşla acmak durum değil benim bugün ağrım arttı göğüslerim sızlıyor sol taraf belim karnım gürültü gurul batmalar oluyo ayaklarım buz gibi ben adetimi bile bilmezfim belirti olmazdı klomen bunları yaptı bana

bende de aynı seyler var tatlım ayaklarım buz gıbı ama vucudum cok sıcak bıde sureklı basım agrıyor.. kasıklarımda hep agrı var batma var karnımda şiş baya .. sıslık yapıyor klomen daha once kullandıgımdada olmustu ama daha oce göğüslerım cok sıddetlı agrıyordu sımdı hıc bır agrım yok gercı 20. gunum bugun daha :/

bat ına az kalanlaaarrr; inşallah, adı batasıca batlarınız gelmeeezzz, inşallah bebişleriniz şu anda yerleşiyordur rahat rahat anneciklerinin rahimine oohhhh :emir_bebek::nazar:

pozitif düşünün, bat ı falan unutun...:16:

çatlatma iğnesi olalı şu anda 29.saatteyim, kociş gece vardiyasında çalışıyor. dr. 24 ila 36 saat içerisinde ilişki dedi.

napsam bilmiyorum daha ilişki olmadı, gece 1 de gelcek kociş, gece mi olsa... yoksa sabah olsa geçmi oluuuurr bilemedim yav :17:

yalnız şu silkeletme yöntemini deniycem ben bu yöntemle hamile kalan çokmuş en azından değişik bir fantezi katmış oluruz ilişkiye de :60::60::60:

bende de aynı seyler var tatlım ayaklarım buz gıbı ama vucudum cok sıcak bıde sureklı basım agrıyor.. kasıklarımda hep agrı var batma var karnımda şiş baya .. sıslık yapıyor klomen daha once kullandıgımdada olmustu ama daha oce göğüslerım cok sıddetlı agrıyordu sımdı hıc bır agrım yok gercı 20. gunum bugun daha :/

Yaa beninde ayak buz resmen bide son yarım şaatte 3 kez idrara çıktım eğer hamile deilsm klomen in etkisiyse bunlar ben hiç belirtilere takılmam

Yok canım benim ilk ayım kontrol olmadı iğnede.bide ağrım geçmiyor bügünde sol göğsüm sızlıyor batma oluyor

yok cnm. benim o zaman aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim dediğim ağrılar anlık oluyor ve geçiyor. dr.na en azından bir telefon edip sorsana..

bu arada bence hamilesin, hamilelik belirtisine benziyor bunlar:49::52:

Yaa beninde ayak buz resmen bide son yarım şaatte 3 kez idrara çıktım eğer hamile deilsm klomen in etkisiyse bunlar ben hiç belirtilere takılmam

bende gecelerı hıc wc ye kalkmazdım sımdı bır kere kesın kalkıyorumda ıkı kez kalktıgımda cok oluyor .. 5,6 tane yumurtan olustuysa eger o zaman sık ıdrar cıkma yumurtalar buydugu ıcın olmus olabılır dıyecegım canım ama eger 1.2 tane olustuysa hamıle olabılırsın bence rahım buyudugu ıcın wc ye sık cıkıyor olabılırsın canım..

yok cnm. benim o zaman aynı şeyden bahsetmiyoruz, benim dediğim ağrılar anlık oluyor ve geçiyor. dr.na en azından bir telefon edip sorsana..

bu arada bence hamilesin, hamilelik belirtisine benziyor bunlar:49::52:

Canım yurt dışı dayım ben Suan ondan aramadım ama bata az kaldı ya inş hamileyimdir çünkü bütün belirtiler var açıkcası 18.günü bir damla kan pembe geldi oda biraz ümitlendirdi ben tek klomene bağlamıyorum ilk ayım çünkü ama 2ay önce rahim filmide çekildi ya ondan olabilir diyorum

bende gecelerı hıc wc ye kalkmazdım sımdı bır kere kesın kalkıyorumda ıkı kez kalktıgımda cok oluyor .. 5,6 tane yumurtan olustuysa eger o zaman sık ıdrar cıkma yumurtalar buydugu ıcın olmus olabılır dıyecegım canım ama eger 1.2 tane olustuysa hamıle olabılırsın bence rahım buyudugu ıcın wc ye sık cıkıyor olabılırsın canım..

Kız biz ilişki yasamıyozki 18.günden beri varsada yumurta çatlasada bişe olamazki ya inş öncesinde tutmuştur biz tatildeyiz ya 3 gün var dönmemize evimize değerlendirmeyiz artık ortam yok ;))

Bendede öle ya belim ağrıyor özellikle sol kısım, gaz , gögüs suzısı oda solda karnım gurul gurul hepsi oluyor ilk kez bunları yasadım

şuan bile var canım ya sancı bacaklarıma vuruyor ağrısı bilmiyorum ama yinede takılmicam beklicem ama büyük ihtimal olmaz eminim neyse inşallah sen hamiş kalırsın artık

Kız biz ilişki yasamıyozki 18.günden beri varsada yumurta çatlasada bişe olamazki ya inş öncesinde tutmuştur biz tatildeyiz ya 3 gün var dönmemize evimize değerlendirmeyiz artık ortam yok ;))

anladım canım hayırlısı olsun o zaman .. :))) haberlerını beklıyorum 5 gun sonra canım :))

Back