• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Tabiki sorabilirsin..

teşekkür ederim .. profılınden bulmaya calıstım belırtılerle ılgılı bısey yazmısmısın dıye ama cok bısey göremedım canım :) beırtılerın varmıydı bugune kadar ne sadın ılıskı sonrasında diye soracaktım :/ ?

Kasık ağrım ve bel ağrım var düzenli 3 gündür falan, bide uyku bastırıyo çok gün içinde..
onun dışında bi belirtim olmadı benim..

arkadaşım aynı süreçleri yaşıyoz benimde 18. ben de klomen ve çatlatma iğnesi iğne yapılalı yarın bir hafta olacak ben de şu belirtiler var bilmiyorum iğneden mi belim ara ara ağrıyo bir de sağ kasığımda arar ara batmalar oluyo çok aşırı ağrımıyo ama hafif hafif acaba psikolojik mi sen de nasıl

Bende de aynıları var canım sag tarafımda 3 tane yumurta vardı sag tarafımdada hep agrı var sancılar batmalar oluyor.. Oturup kalkarken bile sancım oluyor .. Baya sancım oluyor yani .. 21. Gunummus sımdı tekrar saydım :))
İnşallah hamileyizdir de cektıgımız acılara deger :))

bitane arkadaş var onu çok tanımıyoruz ama yeni katıldı aramıza gemişe birazcık bakarsan görürsün canımsın sen nerelerdeydin regl oldunmuuu
annemlerin yanına gıtmısdım bıraz onlarla vakit gecırdım ... olmadım daha yaa 36 gun oldu dusukden sonra bakalım beklemedeyım sen naptın ?

annemlerin yanına gıtmısdım bıraz onlarla vakit gecırdım ... olmadım daha yaa 36 gun oldu dusukden sonra bakalım beklemedeyım sen naptın ?

bende aynen beklemedeyim gelecek hafta sonu regl olmam gerekiyor bakıcaz ama umutlu değilim yumoşlarım çatlamadı benim ya niye bilmiyorum gidecem inşallah özel doktoruma devlet hastanesindeki dk hiç bişey anlamadım :44::44::44:

bende aynen beklemedeyim gelecek hafta sonu regl olmam gerekiyor bakıcaz ama umutlu değilim yumoşlarım çatlamadı benim ya niye bilmiyorum gidecem inşallah özel doktoruma devlet hastanesindeki dk hiç bişey anlamadım :44::44::44:
çatlatma ıgnesı olmusmuydun sen ???*
catlamadıgını nasıl anladın ?? belırtı yok dıyosan ona dayama yanı ılla belırtıyle olmuyoo... belkı gec dollenme olur sen calısmalara devam et ... ama tabıı bebiş varsada bebişi incitme teyzesı kızar annesıne :21:

hımm anladım bende sıkıldım eşim televizyonbaşında arada bende buraya bakıp yazıp çıkıyorum
Benimde sabah kuzenler vardi simdide kayinvalidemler var bende gizli giriyorum cok sinandim bugun anlatirim coookkk moralimi bozdular farkinda degiller cunku beni bebis istemiyorlar saniyolar ayrintilari sonra yazarim.ama aglamaamak icin zor duruyorum.

Benimde sabah kuzenler vardi simdide kayinvalidemler var bende gizli giriyorum cok sinandim bugun anlatirim coookkk moralimi bozdular farkinda degiller cunku beni bebis istemiyorlar saniyolar ayrintilari sonra yazarim.ama aglamaamak icin zor duruyorum.
aaaaa canım benım takma kafanı kım ne dedı umursama yaa bosver... :19:
anlamıyorum bu mılletı kımı ılgılendırırkı kıme dusmus yorum yapmak valla:20:
olumlu yada olumsuz kımsenın bısey deme hakkı yok bence cunkı bu özel bı konu:17:
uzulme canım cocuk mevzusunda kırdılar sanırım senı :ssz:

çatlatma ıgnesı olmusmuydun sen ???*
catlamadıgını nasıl anladın ?? belırtı yok dıyosan ona dayama yanı ılla belırtıyle olmuyoo... belkı gec dollenme olur sen calısmalara devam et ... ama tabıı bebiş varsada bebişi incitme teyzesı kızar annesıne :21:

canımcım belirti olarak sadece sancı çektim oda azıcık..... mesela geçen ayda çok sancım oldu dk çatlamış yumurtan dedi...ve sonraki ay özel dk dedi git yumurtanı devlet hastanesinde takip ettir buraya kadar yorulma dedi...devlette hiç ama hiç ilgilenmedi ikinci defaya bile çağırmadı gıcık dk :95: ama inşallah hamiş kalımışımdır bilmiyorum korkuyorum kafama takmamak için düşünmemeye çalışıyorum:34::34:

canımcım belirti olarak sadece sancı çektim oda azıcık..... mesela geçen ayda çok sancım oldu dk çatlamış yumurtan dedi...ve sonraki ay özel dk dedi git yumurtanı devlet hastanesinde takip ettir buraya kadar yorulma dedi...devlette hiç ama hiç ilgilenmedi ikinci defaya bile çağırmadı gıcık dk :95: ama inşallah hamiş kalımışımdır bilmiyorum korkuyorum kafama takmamak için düşünmemeye çalışıyorum:34::34:
güzel şeyler düşün agır kaldırma stres yapma işallah bebişin aramızdadır...

yaaaaaaaağğ bidenem neden üzdürüyorsun kendini :20::20::20:
neden ağızlarına laf veriyorsun izin verme canını sıkmalarına aldırmayacaksın bak ne derlerse desinler umursama dicem ama boşuna dicem üzeceksin kendini biliyorum yinede..... bak benimde canımı çok yakan oldu ama artık azarlıyorum korkuyorlar artık sormaya vede konusu bile açılmıyor.... bence saklama artık yeni bebek istiyoruz dersin zaten onlarda olana kadar kadar sorsalarda ağızlarının payını rahat verirsin baya olmuş sen evleneli ya ondan saçma sapan konuşuyorlar...

güzel şeyler düşün agır kaldırma stres yapma işallah bebişin aramızdadır...

inşallah cnm insaşşah hepimize versin RABBİM....:16:ya bu topiğe o kadar alıştım ki diğer topikler bana yabancı geliyor zaten her topikte bi grublaşma oluyor ama burda kim gelirse gelsin yabancılık çekmiyor hamiş kalsamda burda arkadaşlarıma destek verecemm inşallah... burda hamiş kalanlar bida buraya ayak basmıyo nedense....:44::44::44::44:

inşallah cnm insaşşah hepimize versin RABBİM....:16:ya bu topiğe o kadar alıştım ki diğer topikler bana yabancı geliyor zaten her topikte bi grublaşma oluyor ama burda kim gelirse gelsin yabancılık çekmiyor hamiş kalsamda burda arkadaşlarıma destek verecemm inşallah... burda hamiş kalanlar bida buraya ayak basmıyo nedense....:44::44::44::44:
eeee derdi ceken bilir diye bosuna dememişler dertsiz baslarına dertmı alcaklar...
canım onu bende yanlıs buluyorum yanii bu şey gibi oluyo kopruyu gecene kadar mevzusu .. kendı derdıyle ortak olanlarla konus sonra derdın bıtınce cek gıt :1: neyse en azından oyle yapmayanlarda var
bende her zamn burdayım
:21: girdikce bakıyorum mutlaka buraya...

Back