Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Canım moralini bozma dr kontrollerine gitmeye devam et doktorunla birlikte herşeyi halledersiniz yapacak başka bişi yok sıkma canını inşallah kistin hemencecik kaybolur yeniden klomene başlarsın üzülme canım

ben her zmn diyorum ki kim bizim için ne düşünüyorsa allah ona iki katını versin
aracı olan kişi sana niye söylüyor ki hamile arkadaşın dediğini, insanları gerçekten anlamıyorum bir insanı üzerek eline ne geçiyor allah onlara da versin bizim derdimizden.

Günaydın kızlar umarım yeni hamile haberleri alacağımız bir gün olur...karın ağrısı ile yine baş başayım

Canım biz 5 aylık evliyiz evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık evliliğimin 2. ayında 4 günlük adet gecikmesi oldu bizim bağımız var hafta sonu bağa gitmiştik orada biraz ağır işler tuttum o gün aşırı bel ağrısı çektim ve gece yatamadım devresi gün öğle üzeri aniden kanamam başladı akşama kadar bekledim fakat ağrılarım dinmedi sonra gece aşırı kanama ağrı üşütme ve dizlerimin tutmaması üzerine acile doğuma gittik ultrasonda baktı tahliller felan yapıldı doktor düşük olabileceğini söyledi ama net olarak düşük demedi düşük olabilir dedi başıma gelen bu olaydan dolayı çok üzüldüm ve düşük olup olmadığınıda net bilmiyorum oyüzden merak ediyorum çocuğum olucakmı olmuycakmı diye çok istiyorum olmasını ama Rabbim hayırlısını versin bu olaydan olalı üç ay oldu üç aydır hamileliğe uğraşıyorum geçen ay doktora gittim bende hiç sorun çıkmadı eşimede hiç gitmesini teklif etmedim korkuyorum belki aşırı tepki verebilir diye ama sen çok haklısın aklı başında bi konuşmam lazım eşimle bir kaç ay zamana bırakıcam ondan sonra eşimle konuşmayı deniycem.

kızlar çalışma günlerindeyiz.ilişkiden kaç saat sonra banyo yapılmalı? ( benim ilişkiden sonra tuvaletim geliyor en fazla kendimi bir saat tutabiliyorum.)bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgi versin.kaç saat sonra banyo ve idrar yapılmalı...)((())yardım edin bu ay benim için önemli

Son düzenleme:

canım bende bugün tam olarak bu konuyu sorucaktım. Bende senin gibiyim,ilişkiden sonra yarım saat kalçamın altında yastıkla yatıyorum. Sonra tuvalete gidip banyo yapıyorum. En fazla 1 saat tutabişliyorum yani, acaba ne yapmak lazım ..pis pis de durulmaz ki canım

Kizlar iyi akşamlar nasılsınız.... İliskiden sonra 1saat yeterlidir ama ben gece birlikte olup sabaha kadar yatıyorum hic kalkmamak icin ne yapım ki baska sabah banyo yapıyorum. Bu arada vajinal yerinizi yıkamaazsaniz yeterlidir onemli olan vajinayi yikamamak

hııım.sanki gözüme çarptı evet ama kimdi baktım bulamadım.kimdi o yaaa?o da komşu ilçe afşin baya yakın...başka var mı acaba varsa paylaşalım...yazışalım.bu arada naptın sen bekleme dönemindesin di mi daha?valla çalışıyorum ben hızınıza yetişemiyorum.bir günde 10-15 sayfa yazıyosunuz :)) fırsat buldukça giriyorum.terapi gibi oluyo bana valla :))[/QUOTE]

Tam cnm sen
Fırsat buldukça gel bizde
Burda
Oldukça yazarız sana
Konusuruz insallah benim
Adetime
On gun kaldı bekliyorum
Cnm

bence de canım acele etme çok yeniymişsiniz daha biraz zamana bırak inşallah kendiliğinden hamile kalırsın eşini de kendini de strese sokma şimdiden

cnm. bende aynen dediğin gibi yapıyorum ama yine de kımıldandıkça çıkıyor, yastık bile koyamıyorum

sğl cnm.

ya zaten hamile arkadaşın öyle dediğinemi üzülürsün, onun dediğini bana gelip söyleyenemi üzülürsün :85: seç seç beğen yani :18:

ya bizden çok millete dert oldu zaten, diyorum ya allahın izniyle hamile kalırsam, hepsine gözaydınına gidicem

cnm. benim daha 5 aylık evlisin, 5 ay nedir ki, doktorlar bile 1 en az bir sene bekleyin diyorlar, olur senin inşallah kafana takma.
Bak ben 4,5 senelik evliyim. 4,5 senedir de korunmuyoruz
bu arada 2 senelik evliyken ilk kez bebek için dr.a gittik, öncelikle benim bütün tahlilerim falan yapıldı (rahim filmim bile çekildi), bende bir sorun çıkmadı, tabi benim işim bitince dr eşimin sperm tahlilini istedi, sonuçta eşimde ileri hareketli spermler düşük çıkştı. o zaman eşimin suratındaki ifadeyi hiç unutamam, o kadar üzüldü, o kadar yıkıldıki. yani keşke onda çıkacağına bende çıksaydı dedim hep . çünkü kaç sene onun yüzünden oyalandık. ondan sonrada varikosel ameliyatı falan oldu ama bir daha sperm tahlili yaptırmadı, o kadar kötü etkilendi yani, aradan 2,5 sene geçti de anca ikna ettim, şimdi tekrar dr a gidebildik. neyse spermler bayağı düzelmiş çıktı da, rahatladı...

yani erkekler bizim gibi karşılamıyor bu durumu,

en güzeli gece ilişki ve kalkmadan sabaha kadar yatmak cnm. banyo hemen yapmayın, napalım allah günah yazmaz inşallah sonuçta niyetimiz önemli...

banyo yaparkende vajinaya sabun, şampuan falan değdirmemeye çalışın, bunuda yeni öğrendim, spermleri öldürebiliyormuş.

Ya kizlar belirti manyagi oldum bıktım artik bigun karnım agriyor bi gun hic bisey yok on gun once belirtiler başlarmış ve bende hic bi belirti yok umudumu kaybetmemek icin direniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…