Merhaba kızlar ;
hayatımdaki 2.şoku yaşıyorum ...1 YIL ÖNCE kadin DOĞUMDA ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞU ÇIKMIŞTI... 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM 19 AYLIK EVLİYİM. TÜPLERİMDE AÇIK , BU AY KLOMEN İÇTİM GÜNDE 2 TANE 5 GÜN BOYUNCA BİR YUMURTAM OLUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM. 35 GÜN OLDU BUGÜN İTİBARİYLE O KADAR UMUTLUYDUMKİ GEBEYİM DİYE ...BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 0,1 ÇIKTI NEGATİF YANİ. doktor MUAYENESİNDE 5 CM KİST OLDUĞUNU GÖRDÜ. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK MUTSUZUM BU 3 HAFTA DA BU KADAR BÜYÜR MÜ KİST DIYE DOKTORDA ÇOK ŞAŞIRDI ... ADET SÖKTÜRÜCÜ HAP VERDİ ...BANA YARDIM EDİN LÜTFEN BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN VARMI YADA BU KİST ADET OLUNCA GİDERMİ ? BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...
işin garibi ne biliyor musunuz? ben bu konuyu o kadar kafama takmıyorum, yani bir sorun yok kısmetse olur diye düşünüyorum. (35 yaşında ve 4,5 senelik evliyim bu arada) bende biraz gamsız mıyım neyim yok ya gamsız değilde kaderciyim biraz yani... neyse...
benden yaşça epey küçük bir arkadaşım benden sonra evlendi ve hamile kalmış, ben de bunu tesadüfen bir başkasından öğrendim. Neyse telefon açtım arkadaşa, hayırlı olsun çok sevindim, bize de dua et hamilelerin duası kabul olur falan diye geyik yaptım.
şimdi buraya dikkatsonra bu hamile arkadaş bana söyleyen kişiye ne demiş biliyor musunuz?
niye ona söyledin, biz üzülür diye ona hamile olduğumu söylememiştik demişş
ve o kişide gelip bunu da bana söylüyor. o kadar üzüldüm, o kadar kırıldım, kendimi o kadar kötü hissetim ki anlatamam.
yani sanki ben dermansız, çaresiz bir durumdayım, ve hamile olan bir insan oldumu kıskanıyorum, üzülüyorum..
ki bunlar olurkende ben daha dr tedavisine bile başlamamışım yani o kadar umrumda değil o sırada... ama senin istediğin kadar umrunda bile olmasa, insanlar seni bel altı vurmayı çok iyi biliyorlar...
Bak bir
Hemşerimiz
Daha var Afşin li geriye dogru okursan bulursun :))))) kiz sen hergun gel burya hep yazarım sana hemşerim benim[/QUO
hııım.sanki gözüme çarptı evet ama kimdi baktım bulamadım.kimdi o yaaa?o da komşu ilçe afşin baya yakın...başka var mı acaba varsa paylaşalım...yazışalım.bu arada naptın sen bekleme dönemindesin di mi daha?valla çalışıyorum ben hızınıza yetişemiyorum.bir günde 10-15 sayfa yazıyosunuz :)) fırsat buldukça giriyorum.terapi gibi oluyo bana valla :))
Bak bir
Hemşerimiz
Daha var Afşin li geriye dogru okursan bulursun :))))) kiz sen hergun gel burya hep yazarım sana hemşerim benim[/QUO
hııım.sanki gözüme çarptı evet ama kimdi baktım bulamadım.kimdi o yaaa?o da komşu ilçe afşin baya yakın...başka var mı acaba varsa paylaşalım...yazışalım.bu arada naptın sen bekleme dönemindesin di mi daha?valla çalışıyorum ben hızınıza yetişemiyorum.bir günde 10-15 sayfa yazıyosunuz :)) fırsat buldukça giriyorum.terapi gibi oluyo bana valla :))
benim cnm afşinli olan
canım siz ne kadardır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama biz 2.5 yıldır her ay bi umut bekliyoruz eşimle, ve bu uğurda o kdr yol aştık ki...
eşinin dr gitmemek gibi bişeyi olmamalı eğer ikinizde gerçekten istiyorsanız kimin ne yapması gerekiyorsa üstüne düşeni yapmalı.. ben demiştim ki eşime sen 1 etkileniyorsan bu yaşadıklarımızdan tedavi sürecinden ben 10 etkileniyorum sürekli dr git gel alttan muayene ol ilaç iç iğne ol vs. vs.. ağladım o üzüldü... ondan sonra daha iyi oldu herşey sende böyle konuşabilirsin eşinle gerçekten istiyorsanız elele gidip ne tahlil gerekiyorsa yaptırırsınız canım
eşime 2. kere sperm tahlili yaptır demiştim yine bakalım diye başta kızdı ne gerek var bi kere yaptırdım işte falan dedi sonra bana söylemeden işten izin almış yaptırmış dr göstermiş bana akşam söyledi yani karşı çıksalar da içleri rahat etmiyor gerçekten istiyorlarsa yaptırıyorlar canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
benim cnm afşinli olan
çok memnun oldm valla.afşinde misin şuanda yoksa başka şehirde mi?
kızlar çalışma günlerindeyiz.ilişkiden kaç saat sonra banyo yapılmalı? ( benim ilişkiden sonra tuvaletim geliyor en fazla kendimi bir saat tutabiliyorum.)bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgi versin.kaç saat sonra banyo ve idrar yapılmalı...)((())yardım edin bu ay benim için önemli
Günaydın kızlarumarım yeni hamile haberleri alacağımız bir gün olur...karın ağrısı ile yine baş başayım
yok cnm vermedı hıc ılac ona..
ayyy en buyuk hayalimmmkeske olsa keske keske keskeee gercı saglıklı olsunda..ıkı ay once bı dusuk yasadım kımyasal olanından bnde o yuzden dktor sansımız yuksek dedi..
Neden olmasin olur ikizi RABBİM once sağlıklı sıhhatli versin asilama kimlere yapılıyor nasil yapılıyor tek tek anlat sonra cnm...yaşayandan duymak daha da umutlandirir
burada aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz
başına gelmeyen bilemez
istediği an hamile kalıp peş peşe doğurmuş birisine anlatsak bunları dinler sadece anlayamaz
o yüzden birbirimize ne istersek soralım ve tecrübelerimizi paylaşalım canım utanmak sıkılmak yok :)))
Aynen cnm sana katılıyorum kimseye soramiyorum biz burda
Cok sukur ozel hayatımızı laf olsun torba dolsun diye anlatmıyoruz...hani mesela soyle düşünecek olursak ben burda
Doktorum erkek once utanıyordum vajinal ultrasonda bakiyordu ama
Simdi
Utanmıyorum cunku o bi doktor benim icin kadın erkek fark etmez...yani sizlere mahremimi paylaşıyorum mecburen sizden fikir alış verisi yapmasam kafama cok takicam belkide
Canım biz 5 aylık evliyiz evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık evliliğimin 2. ayında 4 günlük adet gecikmesi oldu bizim bağımız var hafta sonu bağa gitmiştik orada biraz ağır işler tuttum o gün aşırı bel ağrısı çektim ve gece yatamadım devresi gün öğle üzeri aniden kanamam başladı akşama kadar bekledim fakat ağrılarım dinmedi sonra gece aşırı kanama ağrı üşütme ve dizlerimin tutmaması üzerine acile doğuma gittik ultrasonda baktı tahliller felan yapıldı doktor düşük olabileceğini söyledi ama net olarak düşük demedi düşük olabilir dedi başıma gelen bu olaydan dolayı çok üzüldüm ve düşük olup olmadığınıda net bilmiyorum oyüzden merak ediyorum çocuğum olucakmı olmuycakmı diye çok istiyorum olmasını ama Rabbim hayırlısını versin bu olaydan olalı üç ay oldu üç aydır hamileliğe uğraşıyorum geçen ay doktora gittim bende hiç sorun çıkmadı eşimede hiç gitmesini teklif etmedim korkuyorum belki aşırı tepki verebilir diye ama sen çok haklısın aklı başında bi konuşmam lazım eşimle bir kaç ay zamana bırakıcam ondan sonra eşimle konuşmayı deniycem.
ben dr sormuştum bi kısmı dışarı çıkıyor diye dr da herkesin çıkıyor bişi olmaz içeride kalan yeter demişti :)
eşiniz boşaldıktan sonra hemen çıkmasın 1-2 dk beklesin.. bir de eşiniz çıkarken kendinizi sıkın ben öle yapıyorum sıkıyorum kendimi o zmn pek çıkmıyor sonrada ben yatarken eşim giydiriyor iç çamaşırımı pijamamı falan :))
ama bence hepsi boş içeri giden gidiyor zaten olsa olur.........
ben her zmn diyorum ki kim bizim için ne düşünüyorsa allah ona iki katını versin
aracı olan kişi sana niye söylüyor ki hamile arkadaşın dediğini, insanları gerçekten anlamıyorum bir insanı üzerek eline ne geçiyor allah onlara da versin bizim derdimizden.
Canım biz 5 aylık evliyiz evlendiğimizden bu yana hiç korunmadık evliliğimin 2. ayında 4 günlük adet gecikmesi oldu bizim bağımız var hafta sonu bağa gitmiştik orada biraz ağır işler tuttum o gün aşırı bel ağrısı çektim ve gece yatamadım devresi gün öğle üzeri aniden kanamam başladı akşama kadar bekledim fakat ağrılarım dinmedi sonra gece aşırı kanama ağrı üşütme ve dizlerimin tutmaması üzerine acile doğuma gittik ultrasonda baktı tahliller felan yapıldı doktor düşük olabileceğini söyledi ama net olarak düşük demedi düşük olabilir dedi başıma gelen bu olaydan dolayı çok üzüldüm ve düşük olup olmadığınıda net bilmiyorum oyüzden merak ediyorum çocuğum olucakmı olmuycakmı diye çok istiyorum olmasını ama Rabbim hayırlısını versin bu olaydan olalı üç ay oldu üç aydır hamileliğe uğraşıyorum geçen ay doktora gittim bende hiç sorun çıkmadı eşimede hiç gitmesini teklif etmedim korkuyorum belki aşırı tepki verebilir diye ama sen çok haklısın aklı başında bi konuşmam lazım eşimle bir kaç ay zamana bırakıcam ondan sonra eşimle konuşmayı deniycem.
kızlar çalışma günlerindeyiz.ilişkiden kaç saat sonra banyo yapılmalı? ( benim ilişkiden sonra tuvaletim geliyor en fazla kendimi bir saat tutabiliyorum.)bunun hakkında bilgisi olan varsa bilgi versin.kaç saat sonra banyo ve idrar yapılmalı...)((())yardım edin bu ay benim için önemli
Canım insallah bebeğin bu ay gelir karın ağrısı iyi bi haberdir
Hadi insallah hakkında hayirlisi olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?