• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

erkekler kendilerine dönüp baksınlar, sen onun kılından tüyünden tiksiniyor musun? öyle söyle sende :1:

direk lafı yapıştırdım ben :) annenin sütlerini içerken hiç tiksinmemişsin ama diye o da hemen karşılık verdi o zaman 28 yaşında değildim diye :D kızlarrrr hadi ya neşelenin hamile kalmasakta bir gün olacakkk nasıl olsa neşemizi kaybetmeyelim

Merhaba arkadaslar,bebetom sen o belirtilere takılma adet belirtisiyle hamilelik belirtileri baslarda aynıymıs unutma canım.

Canım sen nerdesin ya biz burda geyik yapıyoruz neden gelmiyorsun ne kadar uzgunde olsan buraya gel tamammi hepimiz herseye rağmen ayakta duracağız .... Benim ümidim yok deniz ya Buda yaniltmaca agrisidirkesin cunku gecen ayda göğüs uçlarım cok ağrıyordu umutlandim sonu hüsran oldu

direk lafı yapıştırdım ben :) annenin sütlerini içerken hiç tiksinmemişsin ama diye o da hemen karşılık verdi o zaman 28 yaşında değildim diye :D kızlarrrr hadi ya neşelenin hamile kalmasakta bir gün olacakkk nasıl olsa neşemizi kaybetmeyelim

aynen öyle neşelenin, ben hep neşeliyimdir, 4,5 senedir her ay düzenli adet oluyorum, yani bir gün gecikip te beni şüphede bile bırakmıyor sağolsun hormonlarım :1:, yinede önümüzdeki maçlara bakıcaz dedim hep :52:

Saol canım cevap yazdığın için .doktorum çikolata kistide olabilir dedi adet söktürücü ilaç içicem adet olamadım .böle bir durum yaşayan yok mu yaa hiç ...

Kizlar artik kimse moralimi
Bozamiyor cunku korkuyorlar artik bebek varmı diye soranları bile azarlıyorum ne meraklı
İnsanlar ya sormadiklari bi gun meraktan geberecekler

sevişin... ve ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyun bacaklarınızı yukarı kaldırın 1 saat kadar öylece durun yer çekimine karşı biraz spermlere yardımcı olmaz adına.

Canım sen nerdesin ya biz burda geyik yapıyoruz neden gelmiyorsun ne kadar uzgunde olsan buraya gel tamammi hepimiz herseye rağmen ayakta duracağız .... Benim ümidim yok deniz ya Buda yaniltmaca agrisidirkesin cunku gecen ayda göğüs uçlarım cok ağrıyordu umutlandim sonu hüsran oldu

yok canım ya moralimin bozuklugundan degil yorgunum derin temizlik yapıyoruz bende 8 tane kapı sildim artı diger işler arada sonuc almaya falan baya yoruldum yarında salon var 2 tane halı var arada 2 tane halı var silincek ay mutfak öldurdu beni valla ondan katılamıyorum pek arada okuyup cıkıyorum işde tlf dan şimdi eşim yattı laptop kaptım.

yok canım ya moralimin bozuklugundan degil yorgunum derin temizlik yapıyoruz bende 8 tane kapı sildim artı diger işler arada sonuc almaya falan baya yoruldum yarında salon var 2 tane halı var arada 2 tane halı var silincek ay mutfak öldurdu beni valla ondan katılamıyorum pek arada okuyup cıkıyorum işde tlf dan şimdi eşim yattı laptop kaptım.

Ne bilim tatlim surekli seni burda görmekten yokluğun belli oluyor:) o temizliğe benimde ihtiyacim var baharı bekliyorum burda halen yağmur var çok soğuk

Saol canım cevap yazdığın için .doktorum çikolata kistide olabilir dedi adet söktürücü ilaç içicem adet olamadım .böle bir durum yaşayan yok mu yaa hiç ...

cnm. bak tam çıkıyordum dayanamadım cvp yazmak istedim.

böyle birşey yaşamadım zaten klomende 2.ayımdayım bende ama dr. verdiği ilaçları içtikten sonra saraçoğlunun bir soğan kürü var bu durumlar için net'ten araştırırsan görürsün, bir sürü insan kistlerinden bu kür sayesinde kurtulmuş.

ama ilaçla birlikte kullanılmayabilir onu bilmiyorum, bir araştırsana cnm hemen, soğan kürü yaz çıkar hemen...

kafana takma, bence önemli birşey değil, iyi geceler...

sevişin... ve ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyun bacaklarınızı yukarı kaldırın 1 saat kadar öylece durun yer çekimine karşı biraz spermlere yardımcı olmaz adına.

Biz o yastık isini yapamıyoruz kiz :((((( iliski esnasında olmuyor sonrasında koyana kadar spermler çıkıyor en iyisi baska yöntem :))

kızlar mrb :) klomen kullananlar ne gbı degısıklıkler oldu sızde ben ık defa kullancam bu ay hıcbı bılgım yok bana anlatrmısınz:17:

Kizlar artik kimse moralimi
Bozamiyor cunku korkuyorlar artik bebek varmı diye soranları bile azarlıyorum ne meraklı
İnsanlar ya sormadiklari bi gun meraktan geberecekler

ben zaten inşallah hamile kalırsam, o sürekli soranlar varya onlara gözaydınına gidicem, dert oldu çünkü onlara gidip;

- gözünüz aydııınnn, hamileyiiiimm diycem.

bu sefer gerçekten çıktım hadi bye... :1:

canım senin gunune daha var sen simdi yumosları iyi hissetmedigin için öyle diyorsun ama şimdiden uzulme takma yani.Bak benim gögüsleri kocaman oldu yatakda adamın kolu carpsa acıdan öluyorum.kasıklarımda öyle sistiki ve agrıyor iki tarafdan ama adet olamıyorum niye kafama taktıgım için engelleniyorum :1: :1: şimdide kist korkusu sardı ya benı

ben zaten inşallah hamile kalırsam, o sürekli soranlar varya onlara gözaydınına gidicem, dert oldu çünkü onlara gidip;

- gözünüz aydııınnn, hamileyiiiimm diycem.

bu sefer gerçekten çıktım hadi bye... :1:

:1: :1: :1: ay kiz gulmekten oldum cok yaşa emi bak yine gel haa hadi tatli uykular sana

kızlar mrb :) klomen kullananlar ne gbı degısıklıkler oldu sızde ben ık defa kullancam bu ay hıcbı bılgım yok bana anlatrmısınz:17:

Hosgeldin Canım hayirli olsun klomenin ilk aydan tutar insallah..sadece yumurtamın catlayacagi zaman adet sancısı çektim baskada bisey yasamadım ben

canım senin gunune daha var sen simdi yumosları iyi hissetmedigin için öyle diyorsun ama şimdiden uzulme takma yani.Bak benim gögüsleri kocaman oldu yatakda adamın kolu carpsa acıdan öluyorum.kasıklarımda öyle sistiki ve agrıyor iki tarafdan ama adet olamıyorum niye kafama taktıgım için engelleniyorum :1: :1: şimdide kist korkusu sardı ya benı
Kiz sen stres yapıyorsan ondan olmuyordur hayirlisi bakalim şansımızı deneme ye dewam

Ne bilim tatlim surekli seni burda görmekten yokluğun belli oluyor:) o temizliğe benimde ihtiyacim var baharı bekliyorum burda halen yağmur var çok soğuk

yok canım bahar temizligi degil ama yaptıgımız iş aynı halı yıkamak yerine siliniyor.Benim annem cok titiz evlerde yakın olunca hergün işdende cıktın evi temizle diye basımda hafta sonu misafir gelcek bahaneyle giriştik ben siliyorum kadın arkamdan parmagıyla kontrol ediyor.basımda nöbette int.giremiyorum kacak tel bakıyorum :1: :1: 2 ay sonrada bahar temizligi yapcakmısım.kurtar beni işe girmeyi düşünüyorum...

Back