- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
Ya kizlar belirti manyagi oldum bıktım artik bigun karnım agriyor bi gun hic bisey yok on gun once belirtiler başlarmış ve bende hic bi belirti yok umudumu kaybetmemek icin direniyorum
Bat ne zaman canım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya kizlar belirti manyagi oldum bıktım artik bigun karnım agriyor bi gun hic bisey yok on gun once belirtiler başlarmış ve bende hic bi belirti yok umudumu kaybetmemek icin direniyorum
17 Sinde olmam lazım olmazsan 21 inde gel dedi doktorumAYRAN
benimde yumoslar buyumemıstı gecen ay ama akıntım oldu,kasık agrım oldu gogus sızlama ve buyumesi oldu sebebini bilmiyorum ama hala adet olmadım.senin adet tarihin ne zaman
17 Sinde olmam lazım olmazsan 21 inde gel dedi doktorum
Ben İlaçsız 28 günde adet oldum oda soğan kürü ile doktor şaşırmıştı banda gel Yumurtalıklarının büyümesi için İğne yapacam dedi. Klomen hafif geldi galiba benim yumoşlaraKısmet canım benimde gecen cuma olmam lazımdı hala olmadım bekliyorum öyle kan testi yaptım negatif bugun gittim birdaha kan testti yaptı dr ultrasyonda baktıkdan sonra bişey demedi cuma bir daha gitcem gitgeller basladı.su söktürücüyü verseydi iyiydi.
Bat ne zaman canım?
Canim belirtilere takilma hem adet e daha var zaten o belirtileri yasiyanlari sonuda adet oluyor misal ben icini rahat tut canim iyi dusun iyi olsun
Canım yaa aynı şekilde valla bugün sol kasığım şiddetle ağrıyo acabamı diyorum şuan çok fena ağrıyo ayaklarımda adet olacakmış gibi ama bilemiyorum işte belki bebektir
24şubat cnm
Takilmamak eldemi cnm vallahi burama kadar geldi kendimi taniyamaz oldum bekarlik sultanlikmiş dedikleri dogru gercekten ((((((
İnsallah senin bebişte tez vakitte gelir senin bat ne zamn tatlim
canım tabiki insanın hep aklında zaten aklımızdan biraz olsun cıkarsak hersey yoluna gircekte işde zaman gectikce daha cok takıyoruz mesala ben öyleyim.simdi beklemek ne zor gelıyodur sana ama iyi seyler düşün dr dedigi iyi seyleri hatırla yumoslarla ilgili neden olmasın de canım alt zemin hazırlandı ins bulusmada gerceklesti.sen kendini yorma agır falan kaldırma ne olur ne olmaz dikkat et canım.
tatlmm asılama ıcın doktorun ınsafına kalmısız bırazda..benmkı saolsun hemen yapalım dedı bska doktorlar cok bekletıolar..gercı ozelde olunca daha anlayıslıcıkıolar doktorlar ya neysebnm esımde varıkosel var cnm amelıyatta olmuo o yuzden asılmaya gectı benm doktor..yok cnm vermedı hıc ılac ona..
Neden olmasin olur ikizi RABBİM once sağlıklı sıhhatli versin asilama kimlere yapılıyor nasil yapılıyor tek tek anlat sonra cnm...yaşayandan duymak daha da umutlandirir
aynı durumları yasamısız yaa!!bıde bızım o zamnkı doktor afedersınızde bıraz okz cıktı adamın suratına resmen sen hamıle bırakamazsın o potansıyel yok dedıadamcıgım korktu ameliyatta olamadı...cnm. benim daha 5 aylık evlisin, 5 ay nedir ki, doktorlar bile 1 en az bir sene bekleyin diyorlar, olur senin inşallah kafana takma.
Bak ben 4,5 senelik evliyim. 4,5 senedir de korunmuyoruz
bu arada 2 senelik evliyken ilk kez bebek için dr.a gittik, öncelikle benim bütün tahlilerim falan yapıldı (rahim filmim bile çekildi), bende bir sorun çıkmadı, tabi benim işim bitince dr eşimin sperm tahlilini istedi, sonuçta eşimde ileri hareketli spermler düşük çıkştı. o zaman eşimin suratındaki ifadeyi hiç unutamam, o kadar üzüldü, o kadar yıkıldıki. yani keşke onda çıkacağına bende çıksaydı dedim hep . çünkü kaç sene onun yüzünden oyalandık. ondan sonrada varikosel ameliyatı falan oldu ama bir daha sperm tahlili yaptırmadı, o kadar kötü etkilendi yani, aradan 2,5 sene geçti de anca ikna ettim, şimdi tekrar dr a gidebildik. neyse spermler bayağı düzelmiş çıktı da, rahatladı...
yani erkekler bizim gibi karşılamıyor bu durumu,
Sagol cnm cok iyisin insallah seninde bebeğin bir an once gelirde derdin tasan kalmaz... Her ay sonu sabırsızlıkla bekliyorum heyecan yapıyorum yine olmaz diye cok korkuyorum :;((((((((((
24şubat cnm
Takilmamak eldemi cnm vallahi burama kadar geldi kendimi taniyamaz oldum bekarlik sultanlikmiş dedikleri dogru gercekten ((((((
İnsallah senin bebişte tez vakitte gelir senin bat ne zamn tatlim
Arkadaşlar bişi sorcam aklıma takıldı bugün yumurtalıklarım ağırıdı ve sarı seklinde akıntım oldu üşütmedenmidir yoksa geç yumurtlama olabilirmi ? Klomen kullanmıştım ve ovulasyon yaptı doktorum yumurtalıkların büyümemiş dedi dün de kasıklarımda zonklama ve ağırı vardı acaba olabilirmi ne dersiniz ?
Bende Öyle valla nisan'a ben seni soruyorum oda seni bana soruyor sürekli. Yeter artık dön evine hadi :)))Canım benimde bugün 21.günüm fakat dün sol kasığım şiddetli ağrıdı Aara ara ağrılar yasadım bende anlamadım BI klomen ne yapıyor iyimi kötümü anlamadım valla bu arada seni çoook özledimmm
Bende Öyle valla nisan'a ben seni soruyorum oda seni bana soruyor sürekli. Yeter artık dön evine hadi :)))