Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ALLAH yardimcin olsun tatlim vala istesemde kurtaramam seni cunku annen benide yakaladığı gibi temizlik yaptırır korktum yani annenden :)))))) kolay gelsin sana ama insanin evi temiz olunca kafası da rahat oluyor annen bence en iyisini yaptırıyor gor bak is bitince dua edesin annene keşkem benim annemde yakın olsa memlekette olsamda hergun yanima gelse cok özlüyorum onları ((((

Hosgeldin Canım hayirli olsun klomenin ilk aydan tutar insallah..sadece yumurtamın catlayacagi zaman adet sancısı çektim baskada bisey yasamadım ben
kısmetse bu ay asılama yapılcak bana canm o yuzden kullancakmısım...ama bnm yumurtlamamda falan sorun yok cok sukur..dıorum kı acaba sayıyı da cogaltırmı klomen???

elbistandan ben de.ne güsel bi de hemşehrim varmış burda çok mutlu oldumm.zaten ilk yazdığıma da sen cvp vermiştin sadece toprak çekti heralde :)

Bak bir
Hemşerimiz
Daha var Afşin li geriye dogru okursan bulursun :))))) kiz sen hergun gel burya hep yazarım sana hemşerim benim

kısmetse bu ay asılama yapılcak bana canm o yuzden kullancakmısım...ama bnm yumurtlamamda falan sorun yok cok sukur..dıorum kı acaba sayıyı da cogaltırmı klomen???

Him ikizin buyuk ihtimal olur bence bak aşılamayı
Lutfen bize anlat cunku ileriki tedavide bende asilama isteyecem

aLLAH RAZI OLSUN SAOL CANIM..ADET SÖKTÜRÜCÜ İLACI VERDİ AMA İÇİM SENCE ADET OLAMADIM HALA ...

ilacın adı ne yazabiliyormusun bazıları hamilelik varsa zarar vermiyor.Bana bir keresinde vermişti adını unuttum int arastırmıstım zarar dan cok yararlı diye sende bir bak yorumlara istersen d baslıyordu ilac ama sen yazabilirsen o derim

Him ikizin buyuk ihtimal olur bence bak aşılamayı
Lutfen bize anlat cunku ileriki tedavide bende asilama isteyecem
anlatırım tabi anlatmammı :) ıkızın derken benm ıcın mı dedın ıkız mı dedın
hiç çatlatma denemeden direk aşılama mı?
evet cnm benm sorun esımde oldgu ıcın gerek gorulmedı dırek asılamaya gectık..3 ay ust uste asılama denıycez..gercı ınsallah ılk seferde tutar

insaallah canım iyi haberlerini bekliyorum esine ilac verdimi erkeklerde kullanıyomus klomen ondan sordum.

Ask olsun cnm ya olurmu unuturmuyum hepinize alıştım kim bana sıcak sevecen sempatik davranirsa
Kapım her zaman acik :)))

saka dedim canım yaa azicik takılıyorum artık sana iyice alıstım varya senki uzun zamandır görmedigim bir akrabam gibi oldun uzakta hiç göremedigim.sizin tayin ist.cıkarmı acaba ?

Arkadaslar herkese ALLAH rahatlık versin iyi geçeler şarjım
Bitiyor hemde yarın erken kalkacam gorusuruz hepinizi burda görmek isteriz bi yazıp kaçmayın surekli gelin fırsat buldukça by by by

insaallah canım iyi haberlerini bekliyorum esine ilac verdimi erkeklerde kullanıyomus klomen ondan sordum.
yok cnm vermedı hıc ılac ona..

ben dr sormuştum bi kısmı dışarı çıkıyor diye dr da herkesin çıkıyor bişi olmaz içeride kalan yeter demişti :)
eşiniz boşaldıktan sonra hemen çıkmasın 1-2 dk beklesin.. bir de eşiniz çıkarken kendinizi sıkın ben öle yapıyorum sıkıyorum kendimi o zmn pek çıkmıyor sonrada ben yatarken eşim giydiriyor iç çamaşırımı pijamamı falan :))
ama bence hepsi boş içeri giden gidiyor zaten olsa olur.........

burada aynı şeyleri yaşadığımız için birbirimizi çok iyi anlıyoruz
başına gelmeyen bilemez
istediği an hamile kalıp peş peşe doğurmuş birisine anlatsak bunları dinler sadece anlayamaz
o yüzden birbirimize ne istersek soralım ve tecrübelerimizi paylaşalım canım utanmak sıkılmak yok :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…