Evet bitanemmm marasın neresindensin ben merkezindenim
yok canım bahar temizligi degil ama yaptıgımız iş aynı halı yıkamak yerine siliniyor.Benim annem cok titiz evlerde yakın olunca hergün işdende cıktın evi temizle diye basımda hafta sonu misafir gelcek bahaneyle giriştik ben siliyorum kadın arkamdan parmagıyla kontrol ediyor.basımda nöbette int.giremiyorum kacak tel bakıyorum2 ay sonrada bahar temizligi yapcakmısım.kurtar beni işe girmeyi düşünüyorum...
kısmetse bu ay asılama yapılcak bana canm o yuzden kullancakmısım...ama bnm yumurtlamamda falan sorun yok cok sukur..dıorum kı acaba sayıyı da cogaltırmı klomen???Hosgeldin Canım hayirli olsun klomenin ilk aydan tutar insallah..sadece yumurtamın catlayacagi zaman adet sancısı çektim baskada bisey yasamadım ben
elbistandan ben de.ne güsel bi de hemşehrim varmış burda çok mutlu oldumm.zaten ilk yazdığıma da sen cvp vermiştin sadece toprak çekti heralde :)
kısmetse bu ay asılama yapılcak bana canm o yuzden kullancakmısım...ama bnm yumurtlamamda falan sorun yok cok sukur..dıorum kı acaba sayıyı da cogaltırmı klomen???
Bak bir
Hemşerimiz
Daha var Afşin li geriye dogru okursan bulursun :))))) kiz sen hergun gel burya hep yazarım sana hemşerim benim
kısmetse bu ay asılama yapılcak bana canm o yuzden kullancakmısım...ama bnm yumurtlamamda falan sorun yok cok sukur..dıorum kı acaba sayıyı da cogaltırmı klomen???
aLLAH RAZI OLSUN SAOL CANIM..ADET SÖKTÜRÜCÜ İLACI VERDİ AMA İÇİM SENCE ADET OLAMADIM HALA ...
anlatırım tabi anlatmammı :) ıkızın derken benm ıcın mı dedın ıkız mı dedınHim ikizin buyuk ihtimal olur bence bak aşılamayı
Lutfen bize anlat cunku ileriki tedavide bende asilama isteyecem
evet cnm benm sorun esımde oldgu ıcın gerek gorulmedı dırek asılamaya gectık..3 ay ust uste asılama denıycez..gercı ınsallah ılk seferde tutarhiç çatlatma denemeden direk aşılama mı?
ohh ohh hemserini buldun bizi unutursun artık
anlatırım tabi anlatmammı :) ıkızın derken benm ıcın mı dedın ıkız mı dedın
evet cnm benm sorun esımde oldgu ıcın gerek gorulmedı dırek asılamaya gectık..3 ay ust uste asılama denıycez..gercı ınsallah ılk seferde tutar
anlatırım tabi anlatmammı :) ıkızın derken benm ıcın mı dedın ıkız mı dedın
Evet cnm ikiz olma sansin yüksek cunku klomen bazen cogul gebeliklerde yapabiliyor ama yinede hersey ALLAHTAN
Ask olsun cnm ya olurmu unuturmuyum hepinize alıştım kim bana sıcak sevecen sempatik davranirsa
Kapım her zaman acik :)))
Arkadaslar herkese ALLAH rahatlık versin iyi geçeler şarjım
Bitiyor hemde yarın erken kalkacam gorusuruz hepinizi burda görmek isteriz bi yazıp kaçmayın surekli gelin fırsat buldukça by by by
yok cnm vermedı hıc ılac ona..insaallah canım iyi haberlerini bekliyorum esine ilac verdimi erkeklerde kullanıyomus klomen ondan sordum.
ayyy en buyuk hayalimmmanlatırım tabi anlatmammı :) ıkızın derken benm ıcın mı dedın ıkız mı dedın
Evet cnm ikiz olma sansin yüksek cunku klomen bazen cogul gebeliklerde yapabiliyor ama yinede hersey ALLAHTANkeske olsa keske keske keskeee gercı saglıklı olsunda..ıkı ay once bı dusuk yasadım kımyasal olanından bnde o yuzden dktor sansımız yuksek dedi..
evet akşamda durup dururken midem kalktı salonun ortasına çıkarıverdim banyoya zor attım kendimi :))))))) üstüne de o olunca felaket bi durum oldu adam iyice soğuyacak benden
benimde öyle cnm, ama kımıldamazsam hemen çıkmıyor ama hareket edersem yada ayağa kalkarsam çıkıyor yani yapçak bişi yok
ama bu normalmiş galiba bende herkesde aynıdır diye düşünüyordum :26:
Canım bu tür soruları aileme ablalarıma soramiyorum cok utanıyorum iyiki bu site ve sizlervarsiniz sizde bilgi ediniyorum... Bunları laf olsun diye herkesin özeline burnumu dahi sokmAya hakkım yok ama sizden baska soracak kimsem yok :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?