Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Ya kizlar belirti manyagi oldum bıktım artik bigun karnım agriyor bi gun hic bisey yok on gun once belirtiler başlarmış ve bende hic bi belirti yok umudumu kaybetmemek icin direniyorum

Canim belirtilere takilma hem adet e daha var zaten o belirtileri yasiyanlari sonuda adet oluyor misal ben icini rahat tut canim iyi dusun iyi olsun

Ya kizlar belirti manyagi oldum bıktım artik bigun karnım agriyor bi gun hic bisey yok on gun once belirtiler başlarmış ve bende hic bi belirti yok umudumu kaybetmemek icin direniyorum

Canım yaa aynı şekilde valla bugün sol kasığım şiddetle ağrıyo acabamı diyorum şuan çok fena ağrıyo ayaklarımda adet olacakmış gibi ama bilemiyorum işte belki bebektir

Arkadaşlar bişi sorcam aklıma takıldı bugün yumurtalıklarım ağırıdı ve sarı seklinde akıntım oldu üşütmedenmidir yoksa geç yumurtlama olabilirmi ? Klomen kullanmıştım ve ovulasyon yaptı doktorum yumurtalıkların büyümemiş dedi dün de kasıklarımda zonklama ve ağırı vardı acaba olabilirmi ne dersiniz ?

AYRAN
benimde yumoslar buyumemıstı gecen ay ama akıntım oldu,kasık agrım oldu gogus sızlama ve buyumesi oldu sebebini bilmiyorum ama hala adet olmadım.senin adet tarihin ne zaman

Son düzenleme:
AYRAN
benimde yumoslar buyumemıstı gecen ay ama akıntım oldu,kasık agrım oldu gogus sızlama ve buyumesi oldu sebebini bilmiyorum ama hala adet olmadım.senin adet tarihin ne zaman
17 Sinde olmam lazım olmazsan 21 inde gel dedi doktorum

17 Sinde olmam lazım olmazsan 21 inde gel dedi doktorum

Kısmet canım benimde gecen cuma olmam lazımdı hala olmadım bekliyorum öyle kan testi yaptım negatif bugun gittim birdaha kan testti yaptı dr ultrasyonda baktıkdan sonra bişey demedi cuma bir daha gitcem gitgeller basladı.su söktürücüyü verseydi iyiydi.

Ben İlaçsız 28 günde adet oldum oda soğan kürü ile doktor şaşırmıştı banda gel Yumurtalıklarının büyümesi için İğne yapacam dedi. Klomen hafif geldi galiba benim yumoşlara

Bat ne zaman canım?

24şubat cnm

Canim belirtilere takilma hem adet e daha var zaten o belirtileri yasiyanlari sonuda adet oluyor misal ben icini rahat tut canim iyi dusun iyi olsun

Takilmamak eldemi cnm vallahi burama kadar geldi kendimi taniyamaz oldum bekarlik sultanlikmiş dedikleri dogru gercekten ((((((

Canım yaa aynı şekilde valla bugün sol kasığım şiddetle ağrıyo acabamı diyorum şuan çok fena ağrıyo ayaklarımda adet olacakmış gibi ama bilemiyorum işte belki bebektir

İnsallah senin bebişte tez vakitte gelir senin bat ne zamn tatlim

24şubat cnm

Takilmamak eldemi cnm vallahi burama kadar geldi kendimi taniyamaz oldum bekarlik sultanlikmiş dedikleri dogru gercekten ((((((

canım tabiki insanın hep aklında zaten aklımızdan biraz olsun cıkarsak hersey yoluna gircekte işde zaman gectikce daha cok takıyoruz mesala ben öyleyim.simdi beklemek ne zor gelıyodur sana ama iyi seyler düşün dr dedigi iyi seyleri hatırla yumoslarla ilgili neden olmasın de canım alt zemin hazırlandı ins bulusmada gerceklesti.sen kendini yorma agır falan kaldırma ne olur ne olmaz dikkat et canım.

Sagol cnm cok iyisin insallah seninde bebeğin bir an once gelirde derdin tasan kalmaz... Her ay sonu sabırsızlıkla bekliyorum heyecan yapıyorum yine olmaz diye cok korkuyorum :;((((((((((

Sagol cnm cok iyisin insallah seninde bebeğin bir an once gelirde derdin tasan kalmaz... Her ay sonu sabırsızlıkla bekliyorum heyecan yapıyorum yine olmaz diye cok korkuyorum :;((((((((((

Evet canım farkındayım burda olan tüm arkadaslarla aynı duyguları hep yasıyoruz.Ben neyi kesfettim biliyomusun gogus buyumesi acıması kasık agrısı dısardaymıs gibi aniden bıcak saplanması bel agrıması bunları ne zaman yasasam adet le bitiyor sonu sanki bunları yasamayınca hamile oluncakmıs gibi geliyor (tabi hiç hamile olmadıgım için) sende bu belirtiler yok diyince iyiye işaretmiş gibi geliyor bana ondan takılma belirtilere diyorum.tabii gene benim düsüncem hani doluya koyarsın almaz bosa koyarsın dolmaz misali herseyi evirip ceviriyorum.bugun dr ultrasyonda baktı ve tekrar kan testi istedi bu bile umut oldu içime acaba bişey mi gördu bişeydenmi şüphelendi de sonuca inanmayıp tekrar istedi gibi oysa beynim biliyor imkansız onu sonucda olumsuz cıkıcak ama kalbim adamın tekrar test istemesinde umutlandı.artık dr yuz mımıklerine bile bakıyorm.onlarsa bu işin bu kadar onemli oldugunun bizim bu kadar dikkatlı olmamızın farkında bile degillerdir belki...Benden önce muaneye giren bayan la konusmalarını dinledim.3 aylık hamileymiş cinsiyetini ögrenmeye calısıyor o kadar cok sorduki dr sen bebegin saglıgını degil cinsiyetini merak ediyosun dur bi önce saglıklımı onu görelim.öyle dinledim onları konusmalarını bir ara gözlerim dolcak gibi oldu aman dedim deniz burda olmaz sakın sakın benim için olsunda cinsiyeti hiç önemli degil biliyorum burdaki herkez için öyle saglıklı olsun yeterki olsun.

24şubat cnm

21 Şubat canım âmin hepimizi bekletmesin

Canım benimde bugün 21.günüm fakat dün sol kasığım şiddetli ağrıdı Aara ara ağrılar yasadım bende anlamadım BI klomen ne yapıyor iyimi kötümü anlamadım valla bu arada seni çoook özledimmm

Bende Öyle valla nisan'a ben seni soruyorum oda seni bana soruyor sürekli. Yeter artık dön evine hadi :)))

Kızlarrrrrrrrrr Sevgililer günümüz kutlu olsun...
Şimdilik en büyük aşklarımız kocalarımız bebişlerde gelecek inşallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…