erkekler kendilerine dönüp baksınlar, sen onun kılından tüyünden tiksiniyor musun? öyle söyle sende
Merhaba arkadaslar,bebetom sen o belirtilere takılma adet belirtisiyle hamilelik belirtileri baslarda aynıymıs unutma canım.
direk lafı yapıştırdım ben :) annenin sütlerini içerken hiç tiksinmemişsin ama diye o da hemen karşılık verdi o zaman 28 yaşında değildim diyekızlarrrr hadi ya neşelenin hamile kalmasakta bir gün olacakkk nasıl olsa neşemizi kaybetmeyelim
Canım sen nerdesin ya biz burda geyik yapıyoruz neden gelmiyorsun ne kadar uzgunde olsan buraya gel tamammi hepimiz herseye rağmen ayakta duracağız .... Benim ümidim yok deniz ya Buda yaniltmaca agrisidirkesin cunku gecen ayda göğüs uçlarım cok ağrıyordu umutlandim sonu hüsran oldu
kızlar benim çıkmam lazım, iyi geceler, görüşmek üzere....
yok canım ya moralimin bozuklugundan degil yorgunum derin temizlik yapıyoruz bende 8 tane kapı sildim artı diger işler arada sonuc almaya falan baya yoruldum yarında salon var 2 tane halı var arada 2 tane halı var silincek ay mutfak öldurdu beni valla ondan katılamıyorum pek arada okuyup cıkıyorum işde tlf dan şimdi eşim yattı laptop kaptım.
Saol canım cevap yazdığın için .doktorum çikolata kistide olabilir dedi adet söktürücü ilaç içicem adet olamadım .böle bir durum yaşayan yok mu yaa hiç ...
sevişin... ve ilişkiden sonra belinizin altına yastık koyun bacaklarınızı yukarı kaldırın 1 saat kadar öylece durun yer çekimine karşı biraz spermlere yardımcı olmaz adına.
Kizlar artik kimse moralimi
Bozamiyor cunku korkuyorlar artik bebek varmı diye soranları bile azarlıyorum ne meraklı
İnsanlar ya sormadiklari bi gun meraktan geberecekler
kızlarrrrrr ben yatıyorum iyi geceler hepinizeee öpüldünüzzzzz
ben zaten inşallah hamile kalırsam, o sürekli soranlar varya onlara gözaydınına gidicem, dert oldu çünkü onlara gidip;
- gözünüz aydııınnn, hamileyiiiimm diycem.
bu sefer gerçekten çıktım hadi bye...
kızlar mrb :) klomen kullananlar ne gbı degısıklıkler oldu sızde ben ık defa kullancam bu ay hıcbı bılgım yok bana anlatrmısınz
Kiz sen stres yapıyorsan ondan olmuyordur hayirlisi bakalim şansımızı deneme ye dewamcanım senin gunune daha var sen simdi yumosları iyi hissetmedigin için öyle diyorsun ama şimdiden uzulme takma yani.Bak benim gögüsleri kocaman oldu yatakda adamın kolu carpsa acıdan öluyorum.kasıklarımda öyle sistiki ve agrıyor iki tarafdan ama adet olamıyorum niye kafama taktıgım için engelleniyorumşimdide kist korkusu sardı ya benı
Ne bilim tatlim surekli seni burda görmekten yokluğun belli oluyor:) o temizliğe benimde ihtiyacim var baharı bekliyorum burda halen yağmur var çok soğuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?