• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Canım ben pek bişey anlamadım ama hayırlısı olsun ..

canım sakın adet söktürücü felan içme, 5-10 gün daha bekle eğer tekrar olmazsan gene kan testi yaptır.Belki değerin yükselebilir. Sonuçta 0 çıkmamış. bEN ne zaman yaptırsam benim hep 0 çıkıyoooo

Hadi ya üZüldum bende bu zamana kadar iki kere kan testi yatırdım ikisnindede 1.26 falan çıkmıştı seninki gibi ama doktora git sen en iyisi

Yarın randevu aldım gitcem baaklım ne dicek dr.Gelince yazarım size ama dr degiştircem bir sigorta hastanesi var onu düşünüyorum.neyse adet olıyımda bir bakcaz artık.

Kizlar adetimin 20.ci gunundeyim adet sancısı var bacaklarıma kadar vuran bi agri var hani adet olunca baldırın da beri ağrır ya oyle adetmi olacam yoksa :(

Arkadasim
Yaptirdinmi sen test alla süt boyle erken mı
Gelir anlamadim
Bak dikkatli ol kimyasal gebelik dış gebelik olmasin yarın iyi bi doktora git bence hakkında hayirlisi olsun

daha adetime 5 gün var cnm bazı kişilerde bu gebelik belirtisi olabiliyormuş beklemem lazım 4 tane doktorla görüştüm en az 3 gün adet gecikmesinden sonra baaktırıcam kan testiyle doktor gözetimindeyim zaten cnm sürekli kontrole gidiyorum haftada 1 falan

daha adetime 5 gün var cnm bazı kişilerde bu gebelik belirtisi olabiliyormuş beklemem lazım 4 tane doktorla görüştüm en az 3 gün adet gecikmesinden sonra baaktırıcam kan testiyle doktor gözetimindeyim zaten cnm sürekli kontrole gidiyorum haftada 1 falan

Bak sen insallah hamilesindir hepimiz sırayla hamış kalalım artik kimse beklemesin kucaklarimiz karinlarimiz bebelerledolsun insallah :)

bende 5 gün önce klomene ilk defa başladım.doktorum ovülasyon takibi yapacak.bugün 10.günüm yumurtalar daha istenilen büyüklüğe gelmemiş.çünkü benim lh hormonum düşüktü sürekli ilaç kullandım ama geçen ay hayıt otunu kullanmaya başladım ve sonuç olarak lh hormonum 10 dan 4'e düştü doktor bile şaşırdı eğer düşmeseydi bebek tedavisine başlayamıyacaktık.bu ayda her gün hayıt otunu içiyorum çünkü bu çayla yumurtluyormuşsun inşallah istenilen büyüklüğe gelirde hamile kalırım allh isteyen herkese verir..))
Merhaba canim hos geldin aramiza bende senin gibi fsh lh oraniyla ugrastim iki ay oncesinde dogum kontrol hapiyla degerlerimi fsh ve lh i dusurduk 2 nin altinda olmasi lazimmis klomen tedavisine baslamak islcin ilk ay hic dusmedi ikinci ay 1,4 e dustu bu sayede basladik klomen tedavisine doktorum acik acik soylemisti bana eger lh in fsh a bolumu 2 nin uzerindeyse dusuk yaparain tutunamaz bebek demisti o gun uzulmustum tedaviye baslayamadigim icin ama iyiki 1 ay daha beklemisim 1,4 dustu sukurler olsun .. Hepimiz icin hayirlisi olsun tez vakitte bebislerimiz gelsin insallah ..

kızlar tekrar mrb. ben çok sık giremiyorum Net'e ama fırsat buldukça bende gelişmeleri paylaşıcam.

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim. Bende bir sorun yok (rahim filmi dahil), eşimde varikosel vardı, onun da şimdi sperm sonucu düzeldi.

klomende 2. ayımdayım, bugün 11.günümdeyim, 14.gün çatlatma iğnesi olmaya gidicem. bu arada eşime 20 gündür k.boynuzu kürü uyguluyorum ihtimali arttırsın diye....

allah isteyen herkese, hepimize hayırlı, sağlıklı, imanlı, eli ayağı düzgün evlatlar sahibi olmayı nasip etsin. sağlıkla hayırla dünyaya getirebilmeyi, büyütebilmeyi de inşallah... :38:

Sagol arkadasim benim iyi dileklerin icin tesekkur ederiz... Aynen senin klomen in hayirli olsun insallah tutunsun bebeğin bizdede hersey cok normal gidiyo klomenle ücüncü ayindayim umutla bekliyorum her ay insallah hepimizin bebişleri tez vakitte annelerine kavuşur :)

Kizlar size bise sorucam ama cok utanıyorum... Ama bu bilgiye ihtiyacım var esinizle birlikte olduktan sonra meni cok cikiyormu dışarı ??? Cok ayıptır soylmesi meni cok cikiyor dışarı neden bilmiyorum kafama takiyorum

benimde öyle cnm, ama kımıldamazsam hemen çıkmıyor ama hareket edersem yada ayağa kalkarsam çıkıyor yani yapçak bişi yok :17:

ama bu normalmiş galiba bende herkesde aynıdır diye düşünüyordum :26:

benimde öyle cnm, ama kımıldamazsam hemen çıkmıyor ama hareket edersem yada ayağa kalkarsam çıkıyor yani yapçak bişi yok :17:

ama bu normalmiş galiba bende herkesde aynıdır diye düşünüyordum :26:

Canım bu tür soruları aileme ablalarıma soramiyorum cok utanıyorum iyiki bu site ve sizlervarsiniz sizde bilgi ediniyorum... Bunları laf olsun diye herkesin özeline burnumu dahi sokmAya hakkım yok ama sizden baska soracak kimsem yok :26:

Son düzenleme:
Canım bu tür soruları aileme ablalarıma soramiyorum cok utanıyorum iyiki bu site ve sizlervarsiniz sizde bilgi ediniyorum... Bunları laf olsun diye herkesin özeline burnumu dahi sokmAya hakkım yok ama sizden baska soracak kimsem yok :26:

elbette öyle, benim içinde aynı şekilde cnm.

bırak bu konuları ben bebek hakkında bile kimseyle konuşmak istemiyorum artık, çünkü insanlar artık beni çookk sıktıııı :52:

kendi derdinle ayrı uğraş, cahil insanlarla ayrı uğraşş :37:

offf ...:43:

Back