Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

sana sonuna kadar hak veriyorum eskiden insanları seversin inan simdi sevmiyorum sıktılar benide

Merhaba kızlar ;
hayatımdaki 2.şoku yaşıyorum ...1 YIL ÖNCE kadin DOĞUMDA ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞU ÇIKMIŞTI... 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM 19 AYLIK EVLİYİM. TÜPLERİMDE AÇIK , BU AY KLOMEN İÇTİM GÜNDE 2 TANE 5 GÜN BOYUNCA BİR YUMURTAM OLUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM. 35 GÜN OLDU BUGÜN İTİBARİYLE O KADAR UMUTLUYDUMKİ GEBEYİM DİYE ...BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 0,1 ÇIKTI NEGATİF YANİ. doktor MUAYENESİNDE 5 CM KİST OLDUĞUNU GÖRDÜ. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK MUTSUZUM BU 3 HAFTA DA BU KADAR BÜYÜR MÜ KİST DIYE DOKTORDA ÇOK ŞAŞIRDI ... ADET SÖKTÜRÜCÜ HAP VERDİ ...BANA YARDIM EDİN LÜTFEN BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN VARMI YADA BU KİST ADET OLUNCA GİDERMİ ? BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...

arkadaşımda 4.5 cm oluşmuştu 2 ay ilaç kullandı sonra atamayınca kistleri kapalı ameliyatla alındı şimdi hiç bir sıkıntısı yok üzülme sakın

işin garibi ne biliyor musunuz? ben bu konuyu o kadar kafama takmıyorum, yani bir sorun yok kısmetse olur diye düşünüyorum. (35 yaşında ve 4,5 senelik evliyim bu arada ) bende biraz gamsız mıyım neyim yok ya gamsız değilde kaderciyim biraz yani... neyse...

benden yaşça epey küçük bir arkadaşım benden sonra evlendi ve hamile kalmış, ben de bunu tesadüfen bir başkasından öğrendim. Neyse telefon açtım arkadaşa, hayırlı olsun çok sevindim, bize de dua et hamilelerin duası kabul olur falan diye geyik yaptım.

şimdi buraya dikkat sonra bu hamile arkadaş bana söyleyen kişiye ne demiş biliyor musunuz?

niye ona söyledin, biz üzülür diye ona hamile olduğumu söylememiştik demişş

ve o kişide gelip bunu da bana söylüyor. o kadar üzüldüm, o kadar kırıldım, kendimi o kadar kötü hissetim ki anlatamam.

yani sanki ben dermansız, çaresiz bir durumdayım, ve hamile olan bir insan oldumu kıskanıyorum, üzülüyorum..
ki bunlar olurkende ben daha dr tedavisine bile başlamamışım yani o kadar umrumda değil o sırada... ama senin istediğin kadar umrunda bile olmasa, insanlar seni bel altı vurmayı çok iyi biliyorlar...

Canım öncelikle cok gecmis olsun ben senin durumu yaşamadığım icin ne desem bilmiyorum..... Sana yardımcı olmak isterdim.....bi hayli cok strese girmişsin ALLAH yardimcin olsun hepimizinde.... Klomen demekki sende ters etki yapmis biliyorsun klomen yararida var zararidA var hemen klomeni birak birak içme doktoruna düzenli git insallah erir kistin üzulme bu kadar HERSEYİ VEREN RABBİM kendini O'na emanet et....

slm kızlar bnm de bu ay 2.klomen 3.ovitrelle kullanmam oldu bata 5 gün falan var sabırsızlıkla bekliyorum..umarım regli olmm gelmez artk kırmızılar onların yerine bebegim gelirr..
inş sizlerinde en kısa zamanda önce göbiş snra kucakları dolarrrrrrrr

cnm. geçmiş olsun, adetle birlikte atılabiliyor kist diye duymuştum. doktorun bir yorum yapmadı mı?

Sagol cnm hosgeldin sonucu bize bildir unutma insallah

Merhaba arkadaslar,bebetom sen o belirtilere takılma adet belirtisiyle hamilelik belirtileri baslarda aynıymıs unutma canım.

Ohooooo sende iyice belirtiler çıkmış kuşamlar falanda başlamış geliyo bebiş hadi hayirlisi

inşallah canım bugün korkudan aradım doktoru sordum süt geliyor neden diye hormonların yükseliyor demek ki ondan olur dedi rengini sordu ciddi birşey değil merak etme dedi hayırlısı Allah hepimize nasip etsinnnnnnnnn inşallahhh

evet akşamda durup dururken midem kalktı salonun ortasına çıkarıverdim banyoya zor attım kendimi :))))))) üstüne de o olunca felaket bi durum oldu adam iyice soğuyacak benden

erkekler kendilerine dönüp baksınlar, sen onun kılından tüyünden tiksiniyor musun? öyle söyle sende

Seni cok iyi anlıyorum aynı şeyi ben on kere yasadım saklamak ne ya neyi saklıyorlar acaba eeee bebek doguncadami saklıcaklar yok ozaman bize galiba leylekler getirmiş diyerek b cocuk edasıyla bizde inanacağız salagiz ya iste boyle insanları gördükçe hayattan soğuyorum insanlardan nefret ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…