Evet tatlim sapına kadar marasliyim Antep'e cok geldim ben
Marasın neresindensin cnm???
elbette öyle, benim içinde aynı şekilde cnm.
bırak bu konuları ben bebek hakkında bile kimseyle konuşmak istemiyorum artık, çünkü insanlar artık beni çookk sıktıııı
kendi derdinle ayrı uğraş, cahil insanlarla ayrı uğraşş
offf ...
Sapına kadar derken cok kaba oldu özur tatlim ya:) memleketime hayranım ondan
sapı neresi kız :))))))))))))) antep güzeldir şimdilerde görsenn daha da güzelleşti.
afşincnm sennnnn
şaka yaptım canım hepimiz çok stresliyiz ya bugün süt geldi ya eşim gördü iğğğğğğğğğğğğğ diyo sinir etti beni :)))))
Merhaba kızlar ;
hayatımdaki 2.şoku yaşıyorum ...1 YIL ÖNCE kadin DOĞUMDA ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞU ÇIKMIŞTI... 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM 19 AYLIK EVLİYİM. TÜPLERİMDE AÇIK , BU AY KLOMEN İÇTİM GÜNDE 2 TANE 5 GÜN BOYUNCA BİR YUMURTAM OLUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM. 35 GÜN OLDU BUGÜN İTİBARİYLE O KADAR UMUTLUYDUMKİ GEBEYİM DİYE ...BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 0,1 ÇIKTI NEGATİF YANİ. doktor MUAYENESİNDE 5 CM KİST OLDUĞUNU GÖRDÜ. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK MUTSUZUM BU 3 HAFTA DA BU KADAR BÜYÜR MÜ KİST DIYE DOKTORDA ÇOK ŞAŞIRDI ... ADET SÖKTÜRÜCÜ HAP VERDİ ...BANA YARDIM EDİN LÜTFEN BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN VARMI YADA BU KİST ADET OLUNCA GİDERMİ ? BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...
Erkeklerin geneli öyledir mideleri cok hassastir masallah :))))))))
Merhaba kızlar ;
hayatımdaki 2.şoku yaşıyorum ...1 YIL ÖNCE kadin DOĞUMDA ÇİKOLATA KİSTİ OLDUĞU ÇIKMIŞTI... 2 AY ÖNCE AMELİYAT OLDUM 19 AYLIK EVLİYİM. TÜPLERİMDE AÇIK , BU AY KLOMEN İÇTİM GÜNDE 2 TANE 5 GÜN BOYUNCA BİR YUMURTAM OLUŞTU ÇATLATMA İĞNESİ VURULDUM. 35 GÜN OLDU BUGÜN İTİBARİYLE O KADAR UMUTLUYDUMKİ GEBEYİM DİYE ...BUGÜN KAN TESTİ YAPTIRDIM SONUCUM 0,1 ÇIKTI NEGATİF YANİ. doktor MUAYENESİNDE 5 CM KİST OLDUĞUNU GÖRDÜ. ÇOK ÜZGÜNÜM ÇOK MUTSUZUM BU 3 HAFTA DA BU KADAR BÜYÜR MÜ KİST DIYE DOKTORDA ÇOK ŞAŞIRDI ... ADET SÖKTÜRÜCÜ HAP VERDİ ...BANA YARDIM EDİN LÜTFEN BÖLE Bİ DURUM YAŞAYAN VARMI YADA BU KİST ADET OLUNCA GİDERMİ ? BENİ YALNIZ BIRAKMAYIN...
evet akşamda durup dururken midem kalktı salonun ortasına çıkarıverdim banyoya zor attım kendimi :))))))) üstüne de o olunca felaket bi durum oldu adam iyice soğuyacak benden
Merhaba kızlar ;
slm kızlar bnm de bu ay 2.klomen 3.ovitrelle kullanmam oldu bata 5 gün falan var sabırsızlıkla bekliyorum..umarım regli olmm gelmez artk kırmızılar onların yerine bebegim gelirr..
inş sizlerinde en kısa zamanda önce göbişsnra kucakları dolarrrrrrrr
Ohooooo sende iyice belirtiler çıkmış kuşamlar falanda başlamış geliyo bebiş hadi hayirlisi
evet akşamda durup dururken midem kalktı salonun ortasına çıkarıverdim banyoya zor attım kendimi :))))))) üstüne de o olunca felaket bi durum oldu adam iyice soğuyacak benden
işin garibi ne biliyor musunuz? ben bu konuyu o kadar kafama takmıyorum, yani bir sorun yok kısmetse olur diye düşünüyorum. (35 yaşında ve 4,5 senelik evliyim bu arada) bende biraz gamsız mıyım neyim yok ya gamsız değilde kaderciyim biraz yani... neyse...
benden yaşça epey küçük bir arkadaşım benden sonra evlendi ve hamile kalmış, ben de bunu tesadüfen bir başkasından öğrendim. Neyse telefon açtım arkadaşa, hayırlı olsun çok sevindim, bize de dua et hamilelerin duası kabul olur falan diye geyik yaptım.
şimdi buraya dikkatsonra bu hamile arkadaş bana söyleyen kişiye ne demiş biliyor musunuz?
niye ona söyledin, biz üzülür diye ona hamile olduğumu söylememiştik demişş
ve o kişide gelip bunu da bana söylüyor. o kadar üzüldüm, o kadar kırıldım, kendimi o kadar kötü hissetim ki anlatamam.
yani sanki ben dermansız, çaresiz bir durumdayım, ve hamile olan bir insan oldumu kıskanıyorum, üzülüyorum..
ki bunlar olurkende ben daha dr tedavisine bile başlamamışım yani o kadar umrumda değil o sırada... ama senin istediğin kadar umrunda bile olmasa, insanlar seni bel altı vurmayı çok iyi biliyorlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?