• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Ben gittim sonucu aldım normalde carsamba demişlerdi ama ben tez canlı oldugum için gittim.hcg 1.2 cıkmıs.Negatif oldugunu biliyodum zatende 1.2 cıkması bile beni sasırttı hep 0.0 en fazla 0.6 cıkıyordu.birde tsh yaptırmıstım oda normal cıktı o neki onla birlikde PRL testti diye bir test vardı onu ssk yapmadı özelde yaptırcam acelesi yokmus kan verdigim bir zamanda.şimdi neden bu testleri yaptırdıgıma gelince ben birkeresinde dr testlerde bişey cıkmıyor hersey normalse neden adet gecikmesi yasıyorum arada yapmadıgımız testler varsa onlarıda yaptırıyım dedim.oda bana bu PRL olanı ve TSH yazmıstı.TSH yaptırdım oda normal ama nee kii kendi dr gidene kadar bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

herkese selam bendeönümüzdeki ay başlıcam klomene dahaöncede kullandım inş gerek kalmadan gelir 2. bebeğim

bende 5 gün önce klomene ilk defa başladım.doktorum ovülasyon takibi yapacak.bugün 10.günüm yumurtalar daha istenilen büyüklüğe gelmemiş.çünkü benim lh hormonum düşüktü sürekli ilaç kullandım ama geçen ay hayıt otunu kullanmaya başladım ve sonuç olarak lh hormonum 10 dan 4'e düştü doktor bile şaşırdı eğer düşmeseydi bebek tedavisine başlayamıyacaktık.bu ayda her gün hayıt otunu içiyorum çünkü bu çayla yumurtluyormuşsun inşallah istenilen büyüklüğe gelirde hamile kalırım allh isteyen herkese verir..))

bende 5 gün önce klomene ilk defa başladım.doktorum ovülasyon takibi yapacak.bugün 10.günüm yumurtalar daha istenilen büyüklüğe gelmemiş.çünkü benim lh hormonum düşüktü sürekli ilaç kullandım ama geçen ay hayıt otunu kullanmaya başladım ve sonuç olarak lh hormonum 10 dan 4'e düştü doktor bile şaşırdı eğer düşmeseydi bebek tedavisine başlayamıyacaktık.bu ayda her gün hayıt otunu içiyorum çünkü bu çayla yumurtluyormuşsun inşallah istenilen büyüklüğe gelirde hamile kalırım allh isteyen herkese verir..))

ilk bebek içinmi tedavidesin cnm

arkadaşlar çatlatma iğnesi olalı 42 saat oldu 24 saat sonra ilişki oldu şu anda ayakta zor duruyorum sağ tarafıma sancı geliyo batıyo gibi ara ara acaba neden oluyo benim gibi olan var mı normal mi bu arada bugün idrarım ilaç kokuuyodu aynı antibiyotik almışım gibi bu durumları yaşayanlar cevaplarınızı bekliyorum merakla

arkadaşlar çatlatma iğnesi olalı 42 saat oldu 24 saat sonra ilişki oldu şu anda ayakta zor duruyorum sağ tarafıma sancı geliyo batıyo gibi ara ara acaba neden oluyo benim gibi olan var mı normal mi bu arada bugün idrarım ilaç kokuuyodu aynı antibiyotik almışım gibi bu durumları yaşayanlar cevaplarınızı bekliyorum merakla

canım bance bol bol istirahat et fazla ayakta kalma

öğretmenim canım bugün ayakta kaldım tabi eve on dakika yürüyorum zor geldim yavaş yavaş şimdi de yatıyorum zaten de bu ağrı normalmi sence

öğretmenim canım bugün ayakta kaldım tabi eve on dakika yürüyorum zor geldim yavaş yavaş şimdi de yatıyorum zaten de bu ağrı normalmi sence

ilk çoçuk mu..(bence istirahat en önemlisi ben bile yumurtlama takibindeyim istirahat ediyorum sen yumurtlama takibi yaptırdın mı?

Yok ya o
Kadar
Farkı yoktur orayla
Belkide
Maraş'ta imalat edilip oraya ihracat yapılıyordur bende pek
Bilmiyorum...ay ben bu aksam bi canım
Şekeri bisey çekti anlatamam
Esimle
Markete gittik poşete
Doldurdum
Çikolataları :) ama
Kahveylede super gidiyor cikolata

cnm sen maraşlı mısın yoksa?ben de oralıyım da merak ettim

Doktor tekrar yumurta takibi için çağırdı ama gitmedim benim yumurtlamada sorun olmuyo pek belki eşimde sorun vardır diye düşünüyorum ama onuda doktora götürmek için baya bi çabalamam lazım kabul etmeyebilir :( yarından itibaren keçiboynuzu kürüne başlıycam bakalım inşallah faydasını görürüz vesile olur belki demi..

canım siz ne kadardır bebek istiyorsunuz bilmiyorum ama biz 2.5 yıldır her ay bi umut bekliyoruz eşimle, ve bu uğurda o kdr yol aştık ki...
eşinin dr gitmemek gibi bişeyi olmamalı eğer ikinizde gerçekten istiyorsanız kimin ne yapması gerekiyorsa üstüne düşeni yapmalı.. ben demiştim ki eşime sen 1 etkileniyorsan bu yaşadıklarımızdan tedavi sürecinden ben 10 etkileniyorum sürekli dr git gel alttan muayene ol ilaç iç iğne ol vs. vs.. ağladım o üzüldü... ondan sonra daha iyi oldu herşey sende böyle konuşabilirsin eşinle gerçekten istiyorsanız elele gidip ne tahlil gerekiyorsa yaptırırsınız canım
eşime 2. kere sperm tahlili yaptır demiştim yine bakalım diye başta kızdı ne gerek var bi kere yaptırdım işte falan dedi sonra bana söylemeden işten izin almış yaptırmış dr göstermiş bana akşam söyledi yani karşı çıksalar da içleri rahat etmiyor gerçekten istiyorlarsa yaptırıyorlar canım
Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah

Ben gittim sonucu aldım normalde carsamba demişlerdi ama ben tez canlı oldugum için gittim.hcg 1.2 cıkmıs.Negatif oldugunu biliyodum zatende 1.2 cıkması bile beni sasırttı hep 0.0 en fazla 0.6 cıkıyordu.birde tsh yaptırmıstım oda normal cıktı o neki onla birlikde PRL testti diye bir test vardı onu ssk yapmadı özelde yaptırcam acelesi yokmus kan verdigim bir zamanda.şimdi neden bu testleri yaptırdıgıma gelince ben birkeresinde dr testlerde bişey cıkmıyor hersey normalse neden adet gecikmesi yasıyorum arada yapmadıgımız testler varsa onlarıda yaptırıyım dedim.oda bana bu PRL olanı ve TSH yazmıstı.TSH yaptırdım oda normal ama nee kii kendi dr gidene kadar bilen arkadaslar yardımcı olursa sevinirim.

Canım ben pek bişey anlamadım ama hayırlısı olsun ..

Arkadasim
Yaptirdinmi sen test alla süt boyle erken mı
Gelir anlamadim
Bak dikkatli ol kimyasal gebelik dış gebelik olmasin yarın iyi bi doktora git bence hakkında hayirlisi olsun

Hadi ya üZüldum bende bu zamana kadar iki kere kan testi yatırdım ikisnindede 1.26 falan çıkmıştı seninki gibi ama doktora git sen en iyisi

Back