• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

göğüs uçlarının sızlaması gebelik belirtisi olabilir mi kızlar? gerçi benim bu ay hiç umudum yok...

Evet gebelik belirtisi olabilir ama gecen ay benim adetime on gun kala göğüs uçlarım cok fena ağrımıştı hamileymisim gibi cok sevindim ama adet tarihim geldiginde ağrı sizi kalmadi ve regl oldum :(

Teşekkür ederim canım, Amin.İnşallah senden de bu ay güzel haberler alırız canım.Allahım en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah..

Sagol canım benim iyi dileklerin icin RABBİM hepimize bir versin insallah :) surekli yatmaya calis bu zamanlar düşük riski olur tamammi cnm

Evet gebelik belirtisi olabilir ama gecen ay benim adetime on gun kala göğüs uçlarım cok fena ağrımıştı hamileymisim gibi cok sevindim ama adet tarihim geldiginde ağrı sizi kalmadi ve regl oldum :(

benim de ilk defa bu ay oldu canım ama yumurtlama günlerini değerlendiremediğimiz için gebe olma ihtimalim çok düşük..

benim de ilk defa bu ay oldu canım ama yumurtlama günlerini değerlendiremediğimiz için gebe olma ihtimalim çok düşük..

Ya yumurtam catlasada doktorun dediği günlerde birliktede olsak olmuyo hamile kalamıyorum sende oyle düşünme ummadigin anda guzel haberi alacaksın insallah bu ay hamile kalırız hepimizde

4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım demiştim ama çok şükür düşük değilmiş gecikmeden dolayı rahim duvarında birikenler atılmış oyüzden öyle olmuş

göğüs uçlarının sızlaması gebelik belirtisi olabilir mi kızlar? gerçi benim bu ay hiç umudum yok...[/QUOT

Hamilelik belirtisi olabilir canım zaten erken gebelik belirtileri ilk etapta bel ağrısı ve göğüslerdeki ağrı ve değişiklikler oluyomuş inşallah hamilesindir.

4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım demiştim ama çok şükür düşük değilmiş gecikmeden dolayı rahim duvarında birikenler atılmış oyüzden öyle olmuş

Ay iyi bari
Canım
Bizde korkmustuk düşük olabilir dalan diye iyi bari gözün Aydın cnm :)

Kızlar ya benim yumurtlama dönemimde hiç ağrım felan olmuyor, ama çatlıyomuş yumurtalıklar, benim gibi olan var mı aranızda.Ayrıca bu klomen bende hiç sancı da yapmıyor.Bende mi bi anormallik var acaba:)

bende klomen bittikten sonra 1-2 gün kasıklarımda çok sancı oluyor yumurtalar büyürken galiba
ama herkeste farklı etki yapabilir
yumurtaların büyüyorsa çatlıyorsa gerisi önemli değil illa sancı olması gerekmez sanırım

geçmiş olsun
kötü bişey yok en azından..

Fatma'cım benimde öyle 2 tane oluşmuştu dün dr. gittim hamileymişim:49: İnşallah burdaki herkezden mutlu haberler alcağız..

Asi_01 arkadaşım tebrik ederim Rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin bizim içinde dua et Rabbim olmayan herkese bebiş versin inşallah.

Doktor tekrar yumurta takibi için çağırdı ama gitmedim benim yumurtlamada sorun olmuyo pek belki eşimde sorun vardır diye düşünüyorum ama onuda doktora götürmek için baya bi çabalamam lazım kabul etmeyebilir :( yarından itibaren keçiboynuzu kürüne başlıycam bakalım inşallah faydasını görürüz vesile olur belki demi..

Kızlar ya benim yumurtlama dönemimde hiç ağrım felan olmuyor, ama çatlıyomuş yumurtalıklar, benim gibi olan var mı aranızda.Ayrıca bu klomen bende hiç sancı da yapmıyor.Bende mi bi anormallik var acaba:)

Canım benim normal yumurtlama dönemlerimde gün boyu ağrı ve sancı oluyodu geçen ay ilk defa doktor tavsiyesiyle klomen kullandım 28mm bir yumurta oluşmuştu ve kendiğilinden çatladı ama ne ağrı oldu nede sancı hatta doktorum da sordu 28mm bir yumurta oluşmuş ağrın veya sancın oldumu diye hayır dedim o bünyeden bünyeye değişebiliyomuş tatlım.

Back