• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Günaydın kızlar;((((( klomen kullnıyom adetin 19.günü az önce pembe kan geldi bir damla şimdide hafif agrı başladı adetim olacak bukadar erken ne bu yaa fikir verin lütfenn

günaydın canım bende umutlandırmak ıstemem senı ama yerlesme kanaması olabılır bebısın insallah oyledır aradasımızında dedıgı gıbı sımdı kandada tahlıl yapsan cıkmaya bılır zaten asıl rahme yerlestıkten sonra bhcg hızlı yukselıyormus yanı hamıleysen bugun yarından sonra yukselır tatlım hayırlısı olsun dıkkat et kendıne cok ayakta kalma dınlen bence canım

Nasılsiniz kizlar klomen tedaviniz nasil geçiyor . Benim artik yumurtlama günlerim gecti beklemedeyiz artik ama hic umutlu degilim
Hani bebek yerleştiyse hic belirti falan yok :'(

canım ya benım tedavıden pek bı umıdım kalmadı cunku doktor gun asrı ılıskı dedı bızım 2 gun ust uste ılıskı oldu cunku bılıyorsun gec catladı benım yumurtalar o yuzden 24 saat arayla oldu ama gun asrı olmamıs oldu :(( buda saglıklı degıl dıye bılıyorum :S agrılarımda gectı tedırgınım sımdı :( bı fıkrın var mı bundan sonra gün aşrı devam etmelı mıyım sence ?agrılarım durdugu ıcın yumurtamın catlama surecıde gecmıstır herhalde:(

Benimde hep adet olacakmışım gibi ağrıdı kız bi dün ağrım yoktu şimdide bu kan oldu sonra ağrım gene başladı adet olacakmış gibiyim bende suan ama bukadar erken olmam diye düşünüyorum ah bir yayabilsem keske evimde deilimki hergüm bir yere davetliyiz bunlara rağmen inş bebişin tutunur olmazsa gelecek aya çünkü ben hiç oturmadım buay ona bağlarım gene ümidimi yitirmem olacak inanıyorum Rabbim kullarını üzmeZ

İnsallah hepimizin olsun bu ay RABBİM nasip etsin

canım ya benım tedavıden pek bı umıdım kalmadı cunku doktor gun asrı ılıskı dedı bızım 2 gun ust uste ılıskı oldu cunku bılıyorsun gec catladı benım yumurtalar o yuzden 24 saat arayla oldu ama gun asrı olmamıs oldu :(( buda saglıklı degıl dıye bılıyorum :S agrılarımda gectı tedırgınım sımdı :( bı fıkrın var mı bundan sonra gün aşrı devam etmelı mıyım sence ?agrılarım durdugu ıcın yumurtamın catlama surecıde gecmıstır herhalde:(

Canım esinde bi problem yoksa onemli degil hergun yapman ben hergun yaptim bu ay :)ama 24 saat arayla oldu

herkese selammmmm
klomen sonrası bugün kontrole gittim
çok şükür herşey yolunda gitti 2 tane yumurtam vardı
iğne yazdı hemen dr çatlatma iğnemi de yaptırdım artık bundan sonra bize düşen son bi iş daha var :)
sonrası Allahıma kalmış
dr da olmaması için bi sebep yok ama yukarının işine de karışamıyoruz dedi :))
Allahım sen büyüksün isteyen herkese bana tez zamanda nasip et

Nasılsiniz kizlar klomen tedaviniz nasil geçiyor . Benim artik yumurtlama günlerim gecti beklemedeyiz artik ama hic umutlu degilim
Hani bebek yerleştiyse hic belirti falan yok :'(

canım senin adet tarhin 24 şubattı demi ,benimde 24 şubat beraber bekleyelim bu süreci, ben halen gün aşırı çalışmalara devam ediyorum. Yumurtlama dönemimi takip etmiyorum.Sancım felanda olmaz benim.Denemelere devam et canım sende.Allahtan umut kesilmez.

herkese selammmmm
iğne yazdı hemen dr çatlatma iğnemi de yaptırdım artık bundan sonra bize düşen son bi iş daha var :)
sonrası Allahıma kalmış

Fatma'cım benimde öyle 2 tane oluşmuştu dün dr. gittim hamileymişim:49: İnşallah burdaki herkezden mutlu haberler alcağız..

herkese selammmmm
sonrası Allahıma kalmış

Hadi bakalım canım inşallah tez zamanda gelir bebek. Benimde 3 yumurtam oluştu.İğne vurulmadım. gün aşırı ilişki deniyoruz. Hakkımızda hayırlısı...

Hadi bakalım canım inşallah tez zamanda gelir bebek. Benimde 3 yumurtam oluştu.İğne vurulmadım. gün aşırı ilişki deniyoruz. Hakkımızda hayırlısı...

Kızlar size ne anlatıcam. Dün akşam eşimin arkadaşları geldi bize oturmaya,çocuk bizden sonra evlendi , 11 aylık topaç gibi masmavi gözlü bebişleri var,öptüm sevdim onu ,sonra kendime döndüm baktım Allahım dedim ya sen bizede nasip et.Kendimi o kadar kötü hissetim ki anlatamam . Bi evde çocuk olmazsa olmuyo. Bebek gitti,ev bi sessizliğe büründü. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben eminin ki hepimiz er yada geç kucağımıza bebişlerimizi alıcaz. Hiçbir zaman inancımızı kaybetmeyelim kızlar.

Kızlar size ne anlatıcam. Dün akşam eşimin arkadaşları geldi bize oturmaya,çocuk bizden sonra evlendi , 11 aylık topaç gibi masmavi gözlü bebişleri var,öptüm sevdim onu ,sonra kendime döndüm baktım Allahım dedim ya sen bizede nasip et.Kendimi o kadar kötü hissetim ki anlatamam . Bi evde çocuk olmazsa olmuyo. Bebek gitti,ev bi sessizliğe büründü. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın ben eminin ki hepimiz er yada geç kucağımıza bebişlerimizi alıcaz. Hiçbir zaman inancımızı kaybetmeyelim kızlar.

Kızlar ya benim yumurtlama dönemimde hiç ağrım felan olmuyor, ama çatlıyomuş yumurtalıklar, benim gibi olan var mı aranızda.Ayrıca bu klomen bende hiç sancı da yapmıyor.Bende mi bi anormallik var acaba:)

Fatma'cım benimde öyle 2 tane oluşmuştu dün dr. gittim hamileymişim:49: İnşallah burdaki herkezden mutlu haberler alcağız..

canım hamilemisin ,hayılrı olsun ne güzel çok sevindim. AYrıntılı yazarmısın geçmişi pek okuyamıyorum. Kacıncı denemendi ? Yumurtalıkların boyutu ? İlişki aralığı ne sıklıkta? İğne vurulmuşmuydun ? Ay ne çok soru sorum :)Bide belirti varmıydı ? Bizi aydınlatırmsın canım , darısı bize:)

canım hamilemisin ,hayılrı olsun ne güzel çok sevindim. AYrıntılı yazarmısın geçmişi pek okuyamıyorum. Kacıncı denemendi ? Yumurtalıkların boyutu ? İlişki aralığı ne sıklıkta? İğne vurulmuşmuydun ? Ay ne çok soru sorum :)Bide belirti varmıydı ? Bizi aydınlatırmsın canım , darısı bize:)

Evet Canım, Teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah en kısa zamanda. Biz 8aylık evliyiz 4 ay denedik olmayınca panikledim tabi yaşımdan dolayıda 77 doğumluyum bu arada dr. gittim dr. normal konturollerimi yaptı herşey normal çıktı yumurtlama fsh felan adetim zaten düzenliydi.Dr. hızlandıralım o zaman dedi klomen verdi. 12. günü çağırdı gittim vücudun ilaca iyi tepki vermiş dedi biri 20.87mm diğeri 16.89. santimdi dedi ilişki günleri yazdı 13.14.16.18.20.22 günleri bizde uyduk çatlatma iğnesi vermedi gerek yok demişti adetim ilk kez 3 gün geçikti dr. 11 de gel demişti zaten test yaptık hamileymişim Allahıma şükür dilerim burdaki tüm arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalırlar inşallah..

Günaydın canım nasilsin :) ya eşinin ilk gorev yerimi İstanbul yenimisiniz??? senin eşinin rutbesiyle aynı degil esminiki senin
Eşinin rütbesi yüksekmis :) RABBİM korusun butun askerlerimizi... Ay senin memleket nere ozaman

evet canım ilk görev yerimiz...2016 da tayinimiz var...

Evet Canım, Teşekkür ederim darısı sizlerin başına inşallah en kısa zamanda. Biz 8aylık evliyiz 4 ay denedik olmayınca panikledim tabi yaşımdan dolayıda 77 doğumluyum bu arada dr. gittim dr. normal konturollerimi yaptı herşey normal çıktı yumurtlama fsh felan adetim zaten düzenliydi.Dr. hızlandıralım o zaman dedi klomen verdi. 12. günü çağırdı gittim vücudun ilaca iyi tepki vermiş dedi biri 20.87mm diğeri 16.89. santimdi dedi ilişki günleri yazdı 13.14.16.18.20.22 günleri bizde uyduk çatlatma iğnesi vermedi gerek yok demişti adetim ilk kez 3 gün geçikti dr. 11 de gel demişti zaten test yaptık hamileymişim Allahıma şükür dilerim burdaki tüm arkadaşlar en kısa zamanda hamile kalırlar inşallah..

tbrk ederim canım.. Allah sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip eder inşallah..

göğüs uçlarının sızlaması gebelik belirtisi olabilir mi kızlar? gerçi benim bu ay hiç umudum yok...

Back