göğüs uçlarının sızlaması gebelik belirtisi olabilir mi kızlar? gerçi benim bu ay hiç umudum yok...
Teşekkür ederim canım, Amin.İnşallah senden de bu ay güzel haberler alırız canım.Allahım en kısa zamanda sana nasip etsin inşallah..
Evet gebelik belirtisi olabilir ama gecen ay benim adetime on gun kala göğüs uçlarım cok fena ağrımıştı hamileymisim gibi cok sevindim ama adet tarihim geldiginde ağrı sizi kalmadi ve regl oldum
Sagol canım benim iyi dileklerin icin RABBİM hepimize bir versin insallah :) surekli yatmaya calis bu zamanlar düşük riski olur tamammi cnm
benim de ilk defa bu ay oldu canım ama yumurtlama günlerini değerlendiremediğimiz için gebe olma ihtimalim çok düşük..
göğüs uçlarının sızlaması gebelik belirtisi olabilir mi kızlar? gerçi benim bu ay hiç umudum yok...[/QUOT
Hamilelik belirtisi olabilir canım zaten erken gebelik belirtileri ilk etapta bel ağrısı ve göğüslerdeki ağrı ve değişiklikler oluyomuş inşallah hamilesindir.
4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım demiştim ama çok şükür düşük değilmiş gecikmeden dolayı rahim duvarında birikenler atılmış oyüzden öyle olmuş
Fatma'cım benimde öyle 2 tane oluşmuştu dün dr. gittim hamileymişimİnşallah burdaki herkezden mutlu haberler alcağız..
Hadi bakalım canım inşallah tez zamanda gelir bebek. Benimde 3 yumurtam oluştu.İğne vurulmadım. gün aşırı ilişki deniyoruz. Hakkımızda hayırlısı...
Kızlar ya benim yumurtlama dönemimde hiç ağrım felan olmuyor, ama çatlıyomuş yumurtalıklar, benim gibi olan var mı aranızda.Ayrıca bu klomen bende hiç sancı da yapmıyor.Bende mi bi anormallik var acaba:)
4 gün gecikmeden sonra adet olduğumu söylemiştim aşırı kanama ile birlikte tavuk derisi gibi beyaz hafif sert bişey düştü anlayamadım demiştim ama çok şükür düşük değilmiş gecikmeden dolayı rahim duvarında birikenler atılmış oyüzden öyle olmuş
Fatma'cım benimde öyle 2 tane oluşmuştu dün dr. gittim hamileymişimİnşallah burdaki herkezden mutlu haberler alcağız..
geçmiş olsun
kötü bişey yok en azından..
Ay iyi bari
Canım
Bizde korkmustuk düşük olabilir dalan diye iyi bari gözün Aydın cnm :)
Kızlar ya benim yumurtlama dönemimde hiç ağrım felan olmuyor, ama çatlıyomuş yumurtalıklar, benim gibi olan var mı aranızda.Ayrıca bu klomen bende hiç sancı da yapmıyor.Bende mi bi anormallik var acaba:)
kızlarr gögsümden süt geldi bugünnn noluyor anlamıyorummm hamilemiyim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?