Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

as
Evet dun aksam ustu biraz kestirmısım uyandımm canım bir pamuk seker istedi sorma bu aksamda benimkine gelirken ya cikolata getir yada kuruyemiş al dedim.unutmus.ama canım nasıl cekti bilemezsin bende gitmeye usendim..butun gece surat astım içim sıkıldı yiyemedim mutlu olamadımm..

Yok yanımda yatiyo o erken uyur benide yanında yatağa sürükler :)) üç
Günde
Bir
Nöbeti vardır canım benim şarjım bitmek üzere cvp yazmamazsam
Yarın gorusuruz anca tamam şimdiden soylim
Dedim

canım bende uykusuzum sabah erken kalttımya yatcam görüsürüz iyi geceler.

Oyle cok sevindim bizde Çankırı'da bi ilcesindeyiz esim uzman jandarma senin eşinin rutbesi
Ne canım ay ne tesadüf aynı eşlerimizin işi
Arasam bu kadar bulamam seni :)

bende çok sevindim canım:) güzel yerdesiniz...Rabbim inş. korur sizleri...benim eşim müh.üstteğmen...henüz doğu görevini yapmadık...doğuya gitmeden bebiş olsa hiç fena olmazdı:)

saol canım bende denicem önümüzdeki ay aslında aşılamadan korkmuyorum . Ya olmazsa düşüncesi beni daha çok korkutuyor. Kendimi anlamadan bi tedavi sürecinin içinde buldum. Bu süreç beni çok yıprattı. Kafaya takmamak elde değil. Aşılama denilince insan umutlanıyor. Ama ya bu seferde olmazsa düşüncesi de hayatın öbür yüzü , hakkımızda hayırlısı ,inşallah senin de tutar. Yumurtalıkların gelişti mi klomenle?

canım ben de türk kahvesini çok severim . Hatta günde 2-3 fincen içiyordum. Doktorum kesinlikle çay, kahve ,çikolata yasak dedi. Yumurta rezervini düşürüyorumuş. Bende içmemeye çalışıyorum. AMa genede kaçamaklar oluyo tabii:)

Günaydın kızlar;((((( klomen kullnıyom adetin 19.günü az önce pembe kan geldi bir damla şimdide hafif agrı başladı adetim olacak bukadar erken ne bu yaa fikir verin lütfenn

Günaydın kızlar

Günaydın kızlar;((((( klomen kullnıyom adetin 19.günü az önce pembe kan geldi bir damla şimdide hafif agrı başladı adetim olacak bukadar erken ne bu yaa fikir verin lütfenn

Eleğim kiz hamilemisin yoksam bu kadar erken olunmazki baska ne hissediyorsun bak o tür az hafif kanama yerleşme kanaması derler

Nasılsiniz kizlar klomen tedaviniz nasil geçiyor . Benim artik yumurtlama günlerim gecti beklemedeyiz artik ama hic umutlu degilim
Hani bebek yerleştiyse hic belirti falan yok :'(

Eleğim kiz hamilemisin yoksam bu kadar erken olunmazki baska ne hissediyorsun bak o tür az hafif kanama yerleşme kanaması derler

Bilmiyorum ki canım yaa ne yapsam geldi az önce bida gelmedi şimdi uzanıyorum biraz dinlenin dedim ama malum tatildeyiz dışarı çıkacaz korkuyom bebiş yoksa bukadar erken adet görmem normalmi yaa klomen erken adet gördürüyomuki belirti olarak sadece bel ağrım kasık ağrım var okadar

Sende benim gibisin cikolata canavariyiz benim eşimde hergun isterim almaz kilo aldırıyor yeme der :)) ama cok istediğimde dayanamaz alir

Nasılsiniz kizlar klomen tedaviniz nasil geçiyor . Benim artik yumurtlama günlerim gecti beklemedeyiz artik ama hic umutlu degilim
Hani bebek yerleştiyse hic belirti falan yok :'(

Klomen beni hilsi yaptı oldu çatladı ağrıdı herseyi hissettim canım adetin gecene kadar ümit var yaa ümitsiZ olmaa

Bitanem seni umutlandirmak istemem ama sen hamile olabilirsin kasık ağrısı bel ağrısı zaten hamilelik belirtisi yumurtlama gununude gecmişsin test yap desem
Simdi cikmayabilir senin yapman gereken kendine dikkat et surekli yatmaya calis

canım klomen en fazla 6 ay diye biliyorum ben . Daha fazla önermiyo doktorlar.

En azindan cnm bi ay ara verecem ay iyice klomenle feleğimiz şaştı tabi yawrum icin herseye katlanırım ama bi ay dinlensin diyorum
Yumoslarim olacaksa zaten ozamanda olur. Benim doktorum kist oluşmayana denk kullan dedi

Sagol canım benim :) sadece adet olacakmışım gibi karnım agriyo onun dışında bisey hissetmiyorum zaten bu ay yumurtam
Catladimi oda muamma neyse

Benimde hep adet olacakmışım gibi ağrıdı kız bi dün ağrım yoktu şimdide bu kan oldu sonra ağrım gene başladı adet olacakmış gibiyim bende suan ama bukadar erken olmam diye düşünüyorum ah bir yayabilsem keske evimde deilimki hergüm bir yere davetliyiz bunlara rağmen inş bebişin tutunur olmazsa gelecek aya çünkü ben hiç oturmadım buay ona bağlarım gene ümidimi yitirmem olacak inanıyorum Rabbim kullarını üzmeZ

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…