kociş ne yaptın seninkide hep gece calısıyor galiba...
Yok ya o
Kadar
Farkı yoktur orayla
Belkide
Maraş'ta imalat edilip oraya ihracat yapılıyordur bende pek
Bilmiyorum...ay ben bu aksam bi canım
Şekeri bisey çekti anlatamam
Esimle
Markete gittik poşete
Doldurdum
Çikolataları :) ama
Kahveylede super gidiyor cikolata
Yok yanımda yatiyo o erken uyur benide yanında yatağa sürükler :)) üç
Günde
Bir
Nöbeti vardır canım benim şarjım bitmek üzere cvp yazmamazsam
Yarın gorusuruz anca tamam şimdiden soylim
Dedim
Oyle cok sevindim bizde Çankırı'da bi ilcesindeyiz esim uzman jandarma senin eşinin rutbesi
Ne canım ay ne tesadüf aynı eşlerimizin işi
Arasam bu kadar bulamam seni :)
canım dr. para da almıycakmış daha ne?bence denemelisin.Aşılamadan niye korkuyosun ki?benim arkadaşım var onlar da 1 sene ugraştılar ilaçla tedaviyle çok da strese girdiler.sonunda dr. aşılama yaptı.ilk denemede tuttu.şimdi bebek 1 yaşına girecek.üstelik anlattığına göre çok kolay bi süreçmiş.rahim filminden daha kolay diyo.15 dk.da yapmışlar yarım saat sonra istediğini yapabilirsin demişler.bunları duyunca biz de aşılama istedik her ay bu srtesi yaşamayalım diye ama dr. sorun göremeyince klomene başladık bu ay ilk defa.hayırlısı olsun tabiki ama yerinde olsam denerdim.
Galiba kist oluşmayana denk kullanabilirsin ama bu ay benim ücüncü denemem büyü ihtimal hamile kalmam bi ay ara verecem sonra asilama isteyecem doktordan bakalim
Bende hallettim yemek isini domates corbasi makarna tavuk kofte ayran vardi dunden onu yedik kofteleri kizartim bulasiklarida yikadim elde belim koptu kahve iciyorum keyifle bir bakem kizlara dedim.ay kaynanam kahveyi cok seviyom diye bakir cezve almis istiyodum ne zamandir zeynep bide cikolata olsaydi yaninda(bu arada cepden yaziyom mecbur eklentiler altina geldi kusura bakmayin) hadi kizlar kahve ye
as
Evet dun aksam ustu biraz kestirmısım uyandımm canım bir pamuk seker istedi sorma bu aksamda benimkine gelirken ya cikolata getir yada kuruyemiş al dedim.unutmus.ama canım nasıl cekti bilemezsin bende gitmeye usendim..butun gece surat astım içim sıkıldı yiyemedim mutlu olamadımm..
Günaydın kızlar
Günaydın kızlar;((((( klomen kullnıyom adetin 19.günü az önce pembe kan geldi bir damla şimdide hafif agrı başladı adetim olacak bukadar erken ne bu yaa fikir verin lütfenn
Günaydın kızlar
Eleğim kiz hamilemisin yoksam bu kadar erken olunmazki baska ne hissediyorsun bak o tür az hafif kanama yerleşme kanaması derler
as
Evet dun aksam ustu biraz kestirmısım uyandımm canım bir pamuk seker istedi sorma bu aksamda benimkine gelirken ya cikolata getir yada kuruyemiş al dedim.unutmus.ama canım nasıl cekti bilemezsin bende gitmeye usendim..butun gece surat astım içim sıkıldı yiyemedim mutlu olamadımm..
Nasılsiniz kizlar klomen tedaviniz nasil geçiyor . Benim artik yumurtlama günlerim gecti beklemedeyiz artik ama hic umutlu degilim
Hani bebek yerleştiyse hic belirti falan yok :'(
Bilmiyorum ki canım yaa ne yapsam geldi az önce bida gelmedi şimdi uzanıyorum biraz dinlenin dedim ama malum tatildeyiz dışarı çıkacaz korkuyom bebiş yoksa bukadar erken adet görmem normalmi yaa klomen erken adet gördürüyomuki belirti olarak sadece bel ağrım kasık ağrım var okadar
Klomen beni hilsi yaptı oldu çatladı ağrıdı herseyi hissettim canım adetin gecene kadar ümit var yaa ümitsiZ olmaa
canım klomen en fazla 6 ay diye biliyorum ben . Daha fazla önermiyo doktorlar.
Sagol canım benim :) sadece adet olacakmışım gibi karnım agriyo onun dışında bisey hissetmiyorum zaten bu ay yumurtam
Catladimi oda muamma neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?