Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Bence bulduğun yerde varsa git derim bisey olmaz ya olsa oyle şeyi icat etmezler korkma

Haklısın canım yumurtalam günlerini kaçırmayayım geç kalıp gerçi adetinin ilk gününden sonra saymaya basladıgında 22. Gune kadar çatlatma iğnesi yapılıyormus ama en ıyısı dedıgın gıbı gıdeyım ben canım cok sagol

Kizlar bi arkadas adetine 6gun kala göğüslerinin büyüdüğünü koyulastigini fark etmis bu belirtiler bu kadar erkenmi olur şaşırdım bende 3aylik hamileyken ortaya çıkıyor sanıyordum simdi kafam yine karıştı artik göğüslerime bakar dururum bi belirti varmı diye :))))) belirti manyağı oldum vallahi bi gun kafayi yicem

Canım ben yarın gidemiyorum bari sen gitte öğren bakalim eger catlama yoksa bende hemen dk gidecem...sendemi gurbettesin benim gibi ?????

Neden öyle düşünüyorssun canım bilemezsin belki Allah nasip etmiştir .. Ümitsizliğe kapılma hemen

benimde bir arkadasın kası dökülüyormus bende kaslarıma bakıyorum dökülüyormu diye tabii 1 2 tane öyle cok degil.

Kizlar size bise sorucam ama cok utanıyorum... Ama bu bilgiye ihtiyacım var esinizle birlikte olduktan sonra meni cok cikiyormu dışarı ??? Cok ayıptır soylmesi meni cok cikiyor dışarı neden bilmiyorum kafama takiyorum

Kizlar size bise sorucam ama cok utanıyorum... Ama bu bilgiye ihtiyacım var esinizle birlikte olduktan sonra meni cok cikiyormu dışarı ??? Cok ayıptır soylmesi meni cok cikiyor dışarı neden bilmiyorum kafama takiyorum

benimde cıkıyor canım herkezde oluyordur. yaa bacaklarını havaya kaldırım duruyomusun.bide hemen cıkmasın biraz beklesin o zaman daha az cıkıyor

benimde bir arkadasın kası dökülüyormus bende kaslarıma bakıyorum dökülüyormu diye tabii 1 2 tane öyle cok degil.

Ya gercekten manyag oldum cnm ya yok bu olur yok şu olur oooooof of

benimde cıkıyor canım herkezde oluyordur. yaa bacaklarını havaya kaldırım duruyomusun.bide hemen cıkmasın biraz beklesin o zaman daha az cıkıyor

Yok canım ya oyle bisey hic yapmadım ( ya şu ceket atınca hamile kalan kadınlara sormalı ya o iş nasil oluyor :) :) :)

Kizlar hepiniz bi anda nereye kayboldunuz bakimmmm gelin iki lafım bi belini bükelim ya buraya gelen bida gelmiyor niye acaba???? :)

ben burdayımmmm ve hergun gelıyorum onlara kız onlar kacıyolarrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…