ağzından bal damlıyor canım ya.sağol.innnnşşş ikiz olur çok isterdim.rüya gibi.umarım senin de bu ay bebiş haberini alırız.merakla bekleyeceğim.
Bence bulduğun yerde varsa git derim bisey olmaz ya olsa oyle şeyi icat etmezler korkma
Haklısın canım yumurtalam günlerini kaçırmayayım geç kalıp gerçi adetinin ilk gününden sonra saymaya basladıgında 22. Gune kadar çatlatma iğnesi yapılıyormus ama en ıyısı dedıgın gıbı gıdeyım ben canım cok sagol
Neden öyle düşünüyorssun canım bilemezsin belki Allah nasip etmiştir .. Ümitsizliğe kapılma hemen
Arkadaslar ben hala adet olmadım yarın dr gitcem ve bebiş olmadıgını ogrencem hiç gitmek istemiyorum.... böyle ummutlanmakda guzel[/QUOT
pozitif düşün pozitif olsun.Allah gönlüne göre versin canımmm.umutsuzluğa kapılma lütfen.olacakkkkkkkkkkk.her yolu deneyeceğiz bebişimiz için.bu ay değilse gelecek ay.üzme tatlı canını
Canım benim klomen kullanmadan once adetlerim 4veya 5 gun gecikirdi yarında bekle derim sen insallah hamilesin
insallah hamiş cıkarım ne biliyim bu agrıları hissettikce varmıs gibi geliyor.sanki böyle sag tarafımda bişey var gögus rengide degişti agrıve kasıntı zaten var.ama birkeredaha böyle oldu sonra ilacla adet oldum.gene oyle olcak ama o zaman bu hissettikleri yoktu normaldi yani simdi hislerim böyle düsündürüyor beni bakıyım yarın gidiyim söktürücü verirlerse kacırmıyım.daha fazla beklemek istemiyorum 1 gun bile degerli ahhh gecen ay hersey normalken böyle gecikseydimm hamile cıkardım simdi hamile oldugumu bile düşlemeye korkuyorum.yıkılmıyım diye
Kizlar bi arkadas adetine 6gun kala göğüslerinin büyüdüğünü koyulastigini fark etmis bu belirtiler bu kadar erkenmi olur şaşırdım bende 3aylik hamileyken ortaya çıkıyor sanıyordum simdi kafam yine karıştı artik göğüslerime bakar dururum bi belirti varmı diye :))))) belirti manyağı oldum vallahi bi gun kafayi yicem
insallah hamiş cıkarım ne biliyim bu agrıları hissettikce varmıs gibi geliyor.sanki böyle sag tarafımda bişey var gögus rengide degişti agrıve kasıntı zaten var.ama birkeredaha böyle oldu sonra ilacla adet oldum.gene oyle olcak ama o zaman bu hissettikleri yoktu normaldi yani simdi hislerim böyle düsündürüyor beni bakıyım yarın gidiyim söktürücü verirlerse kacırmıyım.daha fazla beklemek istemiyorum 1 gun bile degerli ahhh gecen ay hersey normalken böyle gecikseydimm hamile cıkardım simdi hamile oldugumu bile düşlemeye korkuyorum.yıkılmıyım diye
Kiyamam sana canım
Benim ya üzulme bekle hüsran yasama once evde idrar testi yap kendini bi hazırla doktora gitmeden
Kiyamam sana canım
Benim ya üzulme bekle hüsran yasama once evde idrar testi yap kendini bi hazırla doktora gitmeden
Adet gunumde idrar testi yaptım canım negatif ti ama beynim ona bile inanmak istemiyor cunku adet gunu idrar testi dogru sonuc vermiyebiliyor.en az 7 gun sonra idrarda oluyormus hgc ama bazı arkadaslar adet gunu 1 hafta kala idrarda ikinci cizgiyi pembe görduler.Aslında tip bu ay olmadıgını işaret ediyor ama bu ay cok dua ettim onun için ...
Kizlar size bise sorucam ama cok utanıyorum... Ama bu bilgiye ihtiyacım var esinizle birlikte olduktan sonra meni cok cikiyormu dışarı ??? Cok ayıptır soylmesi meni cok cikiyor dışarı neden bilmiyorum kafama takiyorum
benimde bir arkadasın kası dökülüyormus bende kaslarıma bakıyorum dökülüyormu diye tabii 1 2 tane öyle cok degil.
Adet gunumde idrar testi yaptım canım negatif ti ama beynim ona bile inanmak istemiyor cunku adet gunu idrar testi dogru sonuc vermiyebiliyor.en az 7 gun sonra idrarda oluyormus hgc ama bazı arkadaslar adet gunu 1 hafta kala idrarda ikinci cizgiyi pembe görduler.Aslında tip bu ay olmadıgını işaret ediyor ama bu ay cok dua ettim onun için ...
Ben gecen ay cok umutluydum bu ay benimde umudum yok cnm ya
Ya gercekten manyag oldum cnm ya yok bu olur yok şu olur oooooof of
Ben gecen ay cok umutluydum bu ay benimde umudum yok cnm ya
ben de bu ay senden cok umutluyum canım yumoslarına güveniyorum bir sürü vardı yaa birinden birine gelmiştir.yaa ben bazen bu işi beceremiyorum diye düşünüyorum o yüzden asılama daha guzel spremleri yıkayıp atıyolarmıs.direk gidiyordur.yorucuda degildir
benimde cıkıyor canım herkezde oluyordur. yaa bacaklarını havaya kaldırım duruyomusun.bide hemen cıkmasın biraz beklesin o zaman daha az cıkıyor
Ya gercekten manyag oldum cnm ya yok bu olur yok şu olur oooooof of
ben de bu ay senden cok umutluyum canım yumoslarına güveniyorum bir sürü vardı yaa birinden birine gelmiştir.yaa ben bazen bu işi beceremiyorum diye düşünüyorum o yüzden asılama daha guzel spremleri yıkayıp atıyolarmıs.direk gidiyordur.yorucuda degildir
Ayyyy insallah birbirimize boyle
Guzel destek verince moralim yerine geliyor insallah olur herkese versin butun isteyenlere RABBİM.... Ben az belirti hissettim o yuzden pek umudum yok daha onceleri cok karnım sancilaniyordu
Ayyyy insallah birbirimize boyle
Guzel destek verince moralim yerine geliyor insallah olur herkese versin butun isteyenlere RABBİM.... Ben az belirti hissettim o yuzden pek umudum yok daha onceleri cok karnım sancilaniyordu
canım söyle dusun bu farkında olmadan hamile kalanlar yani kazayla kalanlar falan onlarda hiç birsey hissetmiyolar.ama kazayla kalıyolar valla su bizim bildiklerimizi onlara anlat valla oylemi oluyormus derler.
canım söyle dusun bu farkında olmadan hamile kalanlar yani kazayla kalanlar falan onlarda hiç birsey hissetmiyolar.ama kazayla kalıyolar valla su bizim bildiklerimizi onlara anlat valla oylemi oluyormus derler.
Herkesin bi imtihanı var canım eminim bundan biZimde imtihanımız bundan ama önemli olan imtihanı nasil geçebilmek RABBİM'in rızası ile hayırlı bi sekilde imtihanı geçebilmeyi nasip etsin ....amin
ben burdayımmmmve hergun gelıyorum onlara kız onlar kacıyolarrrr
Herkesin bi imtihanı var canım eminim bundan biZimde imtihanımız bundan ama önemli olan imtihanı nasil geçebilmek RABBİM'in rızası ile hayırlı bi sekilde imtihanı geçebilmeyi nasip etsin ....amin
Amiiiiiiinnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?