- 6 Temmuz 2012
- 860
- 489
- 158
Canim insanlar hic ummadiklari ayda hamile oluyolar oyle dusunme kismet hersey
hayırlısı bakalım canım...valla ben korunup da hamile kalanlara şaşıyorum...o nasıl bir yetenektir öyle:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim insanlar hic ummadiklari ayda hamile oluyolar oyle dusunme kismet hersey
Yok canım sen yaz biz burda surekli olamıyoruz ama gördükçe yazmaya çalışırız bayadir evlisin hic asilama yada tüp bebek düşünmedinmi hic
hayırlısı bakalım canım...valla ben korunup da hamile kalanlara şaşıyorum...o nasıl bir yetenektir öyle:)
Kizlar ben bu ay yumurtamın catladigini hic hissetmedim
Bi ara dün birazcik sancilandim o kadar sizdede hic belirti olmadan catladimi yumoşlariniz yarın doktora gidip
Baktirmak istiyorum
Canim benim bence her catlamayi hissetmek zorunda degiliz senin icin rahat olsun bu ay bebis gelcek bir suru yumos var biri bulusur elbetKizlar ben bu ay yumurtamın catladigini hic hissetmedim
Bi ara dün birazcik sancilandim o kadar sizdede hic belirti olmadan catladimi yumoşlariniz yarın doktora gidip
Baktirmak istiyorum
Yarına randevu aldimCanım bende de aynı sorun var dun catlatma iğnesi oldum ama ne sancı ne agrı yok bugun catlamadı mı acaba dıye korkuyorum carsamba gel catlamışlar mı ona bakalım catlamamıslarsa bır daha ığne vuracagız dedı.. Sancısı olmadan catlayan var mı acaba ? :/
Canım ya bilemiyorum bu ay hic beklediğim
Gibi geçmedi cok üzgünüm ne yapacam
Baska çatlamadıysa iğne verirmi sence. Sen ne yaptin regl oldunmu insallah hic olmazsın insalah :)
kızlar merhaba ben 2 aşılama 2 tüp denedim ve olmadı,bu ay kendim doktora gitmeden kendim klomen kullanıcam,burada bir sitede okumuştum bir kaç arkadaş onca tüp dememeden sonra kendileri doktora sormadan kullanmışlar ve şimdi hamileler,bende denemek istiyorum,Allah hepimizinkini rast getirsin,reglinin 5.ci günü başlayıp sabah akşam ,5 gün içiliyordu değilmi,
Neden dr gitmeden kullanmak istiyorsun? Kist olursa .... dr gore degisiyor kimisi 3.gun kimisi 5. Gun baslatiyor kimi gunde 1 tane kimi gunde 2 tane icirtiyor buna dr karar veriyor o yuzden sende gorun hem bebis daha garanti olur sendeki sorun ne?kızlar dün yazmıştım ama kimse bir yorum yapmamış ,bir akıl verin bana..
Yarına randevu aldim
Gidebilirsek eger gideceZ klomenle ücüncü denemem önceki iki ayda cok sancılarım ayrıca beyaz akıntı gelmişti bu ay hic beklediğim gibi geçmedi belki çatlamadıysa kesin banada iğne verir ozaman
inşallah kendiliğnden catlamıstır canım .. ama dediğin gibiyse catlamamısda olabılır tabı mutlaka yaz gıdersen canım merak ettım catamadıysa iğne verir bencede. bende de ne sancı ne belırtı hıc bısey yok her iğne olan herkes sancım oldu yazmıs doktorumda sancın olabılır demıstı ama olmadı :/.. iyiki varsını ya sızde olmasanız kendı kendıme kurup sıtres yapacaktım .. cok sağolun desteklerınız ıcın kızlar..
kızlar klomeni adetin 5.günü günde 2 tane içtim 5 gün boyunca.yumurtlayıp yumurtlamadığımı nerden bileceğim ben.16gün sol kasığım çok ağrıdı.tahminen 16 da yumurtladım.başarabildiysem tabi.doktor hiç gel yumurta takibi yapalım falan demedi.yoksa devlet hastanesinde yumurta takibi yapılmıyor mu?ne kadar zormuş bu işler yarabbimmm.bi dee asıl sorum şu: bugün adetimden sonraki 21.gün.sağ kasığım oturup kalkarken,tuvalette tıpkı 16.gündeki gibi ağrıyor.tekrar mı yumurtluyorum yoksa kist falan mı oluştu?böyle bişey başına gelen var mı??
Sende iyiki varsın canım gelin surekli vaktimiz oldukça dertleselim...esim askeri personel ve komutanı yarın izin vermicekmis cok yoğunlarmis
Ne yapacam
Ben ya o kadar 182 yi aradım
Randevu aldim ((
sen kendın gıdemezmısın canım ?:/
Sana ozel msj yollayamiyorum bir ara sen yollayabilirsen iyi olur...