Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Yok tatlim malesef ilçede kalıyorum
Buranın
Yabancisiyim esim
Yalnız izin vermez ooof offf
Sen nezaman gideceksin

anladım canım .. bende yarın gıdebılırım aslında carsamba sabahı cagardı gel bakalım dedı ama kendı doktorum 2 saat uzaklıkta bulundugum ılcede bı ozel hastanede dok var ona gıdeyım dıyorum ama tedırgınım cunku benım doktorum kadar hem ıyı degıl hemde vajınal muayne yaparsa dıye korkuyorum cunku olası bı döllenmeden sonra vajınal muayne zararlı dıye okumustum canım sence ne yapmalıyım ?catlamadıysada vakıt kaybetmeden gıtsem yı olur :S

İnsallah kist oluşmamıştir belkide birden cok yumurtan oluştuysa ondan
Çatlamıştır buyuk ihtimal belkide ikizin olur :) hakkında hayirlisi olsun insallah bebeğin tutunmustur

ağzından bal damlıyor canım ya.sağol.innnnşşş ikiz olur çok isterdim.rüya gibi.umarım senin de bu ay bebiş haberini alırız.merakla bekleyeceğim.

doktora gittim bugün sağ tarafta tek yumurtam oluşmuş adetin 12 günü 19 cm civarında dedi gayet iyiymiş çatlatma iğnesi verdi işte gece yaptırcam umarım hayırlı olur.bide sizlere sorum rahim ağzından test için örnek aldı ama enfeksiyon olduğu için kanadığını sölediii aynı durumu yaşayan var mı merak ettim

bende cuma catlama iğnesi yapcam iğneyi kendinizmi yapcaksınz

kızlar ben de klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum. Öncelikle şu bilgiyi vermek istiyorum. Doktorunuza rapor yazdırın iğneye para ödemeyin. Ben öyle yaptım. Adetime 6 gün var yarın doktoruma gidicem kan testiyle baktırıcaz :))) şuan belirti olarak son 10 gündür aşırı gaz ve kabızlık problemim var ve gögüslerim kocaman oldu uçları küçüktü büyüdü ve koyu bi kahverengiye döndü. kasık ağrım bugüne kadar çok fazlaydı bugün yatıştı sabırsızlıkla yarını bekliyorum. Yarın sonucu yazarım mutlakaaaaaaa.... Herkese bol şans sizi seviyorummm

umarım çok güsel haberlerle gelirsin:)hakkında hayırlısı olsun...

İnşallah ama çok korkuyorum olumsuz olcak diye çünkü benim eşim doğuda görev yapıyor ve deneme şansım yok taa ekimde gelicek bi daha ki izne (

bende aynı dertten muzdaribim biz aynı evde olmamıza rağmen nöbetlerden yumurtlama gününü denk getiremiyoruz malesef ama belirtin fazla inş. bebiş vardır..

bende aynı dertten muzdaribim biz aynı evde olmamıza rağmen nöbetlerden yumurtlama gününü denk getiremiyoruz malesef ama belirtin fazla inş. bebiş vardır..

İnşallah canımm hayırlısı olsun hakkımızda herşeyin inşallah hepimize birer tombik bebik verir :)

rapor derken anlamadım nasıl oluyo acaba reçeteye yazdı zaten karşılamıyormuş.

Arkadaslar ben hala adet olmadım yarın dr gitcem ve bebiş olmadıgını ogrencem hiç gitmek istemiyorum.... böyle ummutlanmakda guzel

Merhaba canım yazını ilk okuduğumda nedendir bilmiyorum ama içime hamileymişşin gibi doğdu insallah dogru cıkar .. :) kan testine 6 gun kala bellı olurmuymus ? Ben bat tarıhınde bellı oluyor sanıyordum :s

Arkadaslar ben hala adet olmadım yarın dr gitcem ve bebiş olmadıgını ogrencem hiç gitmek istemiyorum.... böyle ummutlanmakda guzel

Neden öyle düşünüyorssun canım bilemezsin belki Allah nasip etmiştir .. Ümitsizliğe kapılma hemen

Son düzenleme:
ağzından bal damlıyor canım ya.sağol.innnnşşş ikiz olur çok isterdim.rüya gibi.umarım senin de bu ay bebiş haberini alırız.merakla bekleyeceğim.

Canım senin esindemi askeri personel

bence de sen hamilesin.bebişin bas bas bağırıyor işte geliyorum diyeee.darısı ben ve isteyen herkese olsun.tebrikler canımmm.

bence de sen hamilesin.bebişin bas bas bağırıyor işte geliyorum diyeee.darısı ben ve isteyen herkese olsun.tebrikler canımmm.

Bence bulduğun yerde varsa git derim bisey olmaz ya olsa oyle şeyi icat etmezler korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…