canım yaa umudunu kaybetme belkı dedıgın gıbı hcg degerı dusuktur yada daha ıdrara gecmemıstır hcg..
ama olmazsada moralını bozma olur mu allah buyuktur sen gonlunu ferah tut.. ben ınanıyorum rabbım bızım ıcın hayırlı olanı hayırlı zamanda verıcektır bızlere inşaallah
Yok canim adet olmadim daha biran once olsamda baslasam ilacacanım üzülme sakın , demekki zamanı var, Rabbimden herşeyin hayırlısı , adet oldun mu ?
Ayy uyumusummmm bugunzeynep niye uyandirmiyosun....
Kiz bende kiyamadim
Baktim ne guzel uyuyon uyandırmadım nasilsin varmı gelen giden :)
Ya esim ttnt faturasını yatırmaya unutmuş internet kapandı maaş yatsın anca ozaman açılır sanırsam cepten girecem biraz
Himm ee ne yapiyosun esin isdemi?Burdamisin cnm zate wifi den bağlanıyordu m dedim ya faturasından dolayı kapandı ceptendewifi olmuyor
Himm ee ne yapiyosun esin isdemi?
Ankara'daki doktorum ikincinyumurta takibine çağırmıştı bu çağırmadı ya deniz moralim bozuldu devlet hastanesi
Olunca ilgisiz oluyorlar ay sonu para kalmadi yoksa özele gidecektim
Selam kizlar...
Bende klomen kullaniyorum... 2 ay kullandim 1 ay ara verdim (yilbasina denkgeldigi icin) ve bu ay yine kullandim yumurta takibim vardi bugun 2 olgun yumurtam vardi ve az once catlatma ignemi vurdum.. 3. klomen denemem bu yani.. bu ayda olmazsa igneli tedaviye gecicez dedi doktor...
Agliyorum oyle,cok imkansiz birseymis gibi geliyor hamile kalmak cok zor bi durum
Bak yumoslarin catlatilmis buyuk ihtimal yarin ve pazar aksami iliski demistir dr.sende stres yapma kafandan at sonrada gun asiri devam et derim ben
Canim oyle yapiyorum da esim hic umutlu bakmiyo ki benim butun hevesimi kiriyor,ustelik yarin geceye kdr caliscak evde olmuycak iliskiyede giremiycezdun aksam girdik sadece artik pazar sabahi yapariz insAllah gec olmaz
Kismet 24 saat ve 36 saat sonra diyolar sonrada gun asiri yap canim aksatma is yerinden 1 saat izin alsin esine hak veriyorum ama sabirli olmasi lazim belki boyle sen stres olma diye yapiyordur.
InsAllah bu ay olur ya cok zor oluyor benim icin tek basima mucadele veriyorum hic destek olmuyo esim bana,sen demi tedavi goruyorsun ?
Evet ama catlatma ignesi birkere oldum sonra yumoslar buyumedi simdi adet olmayi bekliyorum.gecmisi okuduysan gormusdundur.senin sorunun ne tam olarak
İnsallah canim bizim burda 1. Ayda 2 gebe arkadas cikti.kismet bakalim ins sirayla herkez mujdeli haberi verir ne kadar cok hamis o kadar coookkk umutttInsAllah olur bir gun bizimde bebegimiz canim..
Bende pco var yumurta tembelligi.. 2 aydir buyuyorlar catliyorlar ama gebelik olusmadi bende de.. Bu ayda buyumusler insAllah olur diyim hayirlisiyla...
Gecmisteki konulari okuyorum da herkesin bebegi olmus ikiz olmus coguda :)
insAllah bizde ilerde oyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?