• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Ya canım aynen RABBİM bana herseyi veriyor ama bi tek evladımız eksik ya sen İstanbul da kalıyorsun degilmi keske Ankara'da falan ikamet etsen görüşürduk senle facen varmı
Canım
Senin icin bi sakıncası yoksa ekleyebilirim
Biliyorsun buranın kurallarini

evet canım ist. bir ara özelden tlf numaralarımızı alır ordan feceleri ekleriz.buranın kurallarını pek okumadım ama tahmin ediyorum.neyse ben cıkıyım canım 2 gun kociş evde olcak pek giremeyebilirim.ama arada kacamak bakarım olanlara haftayada benim evde derin temizlik var :( ama girerim ben gene merak etme diye haber verıyorumm.iyi geceler byy

uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum, bende sizlerdenim. Bundan sonra bende fırsat buldukça gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Kısaca anlatıyım:

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, bende hiç sorun yok, rahim filmide çekildim, eşimde 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu, sadece ileri hareketlide düşüklük vardı zaten oda şu anda düzelmiş. neyse çok uzattım, şu anda yapılan tahlillere göre bende de onda da sorun yok. Doktor yaşımdan dolayı acele edelim dedi ve klomene başlattı, geçen ay klomende ilk ayımdı ve olmadıı :26: şimdi ikinci klomene başladık hayırlısı hepimiz için :6:

Tamam canım benim eşimde evde bu hafta sonu..biliyorsun pc den giremiyorum
Bende bu aralar gelirsen yaz bende gördükçe yazarım tatli uykular gorusuruz kendine iyi bak

uzun süredir yazdıklarınızı takip ediyorum, bende sizlerdenim. Bundan sonra bende fırsat buldukça gelişmeleri paylaşmak istiyorum. Kısaca anlatıyım:

35 yaşındayım, 4,5 senelik evliyim, bende hiç sorun yok, rahim filmide çekildim, eşimde 2 sene önce varikosel ameliyatı oldu, sadece ileri hareketlide düşüklük vardı zaten oda şu anda düzelmiş. neyse çok uzattım, şu anda yapılan tahlillere göre bende de onda da sorun yok. Doktor yaşımdan dolayı acele edelim dedi ve klomene başlattı, geçen ay klomende ilk ayımdı ve olmadıı :26: şimdi ikinci klomene başladık hayırlısı hepimiz için :6:

Selam canım fırsat buldukça gel konusalim kaynaşalım tam çıkıyordum yazını gordum yazmadan çıkmayım dedim... Simdilik
Bizdede hic sorun yok bekliyoruz üçüncü ayindayim klomenle insallah bu ay tutar... Seninde insallah bebeşin bi an once gelir..
Evlendiğinin ilk gunünden beri korunmuyorsun demi

arkadaşlar ben klomen-ovitterella iğne-progestan kullanıyorum. Şöyleki;

doktor adetin 3.günü klomene başlattı, günde 2 kere 5 gün içtim,
adetin 14.günü doktora gittim, çatlatma iğnesi yaptı.
24 ila 36 saat dolaylarında ilişki olsun sonra gün aşırı dedi,
iğneden 2 gün sonra da progestana başladım ve 14 gün içtim.

bu ay tekrar aynı şekilde yapacak mışız :ssz:

bu progestanı herkes içmiyor galiba.. :26:

Selam canım fırsat buldukça gel konusalim kaynaşalım tam çıkıyordum yazını gordum yazmadan çıkmayım dedim... Simdilik
Bizdede hic sorun yok bekliyoruz üçüncü ayindayim klomenle insallah bu ay tutar... Seninde insallah bebeşin bi an once gelir..
Evlendiğinin ilk gunünden beri korunmuyorsun demi

hayır hiç korunmadım sayılır, yani atış serbest :33: ama isabet yok :6:

ben hiç moralimi bozmuyorum, kimsede bozmasın arkadaşlar. Her ay önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum :4:

herşeyin hayırlısı, bu arada burda kendi kendime konuştuğumun farkında değilim sanmayın :1: herşeyin farkındayım :ssz:

olsun nasıl olsa yarın öbür gün yazdıklarımı görürsünüz, herkese iyi geceler... :33:

ben hiç moralimi bozmuyorum, kimsede bozmasın arkadaşlar. Her ay önümüzdeki maçlara bakıcaz diyorum :4:

herşeyin hayırlısı, bu arada burda kendi kendime konuştuğumun farkında değilim sanmayın :1: herşeyin farkındayım :ssz:

olsun nasıl olsa yarın öbür gün yazdıklarımı görürsünüz, herkese iyi geceler... :33:

Hosgeldın aramıza Arkadasım ...

Yok canım sen yaz biz burda surekli olamıyoruz ama gördükçe yazmaya çalışırız bayadir evlisin hic asilama yada tüp bebek düşünmedinmi hic

Herkese iyi hafta sonları diliyorum arkadaslar *•RABBİM•* hepimizin gönlüne gore versin...kucaklarımızı karnımızıda bebelerle doldursun onu hissedelim insallah... Herhalde tarif edilemez bi mutluluğu vardır bu duyguyu yaşayanlarında evlat acısı göstermesin **•RABBİM•**

•••••Âmin ••••

canım moralını bozma bende dun doktora gıttım toplamda 4 yumurtam olmus 2 yumurtam cok buyumemıs dıye uzulmustum ama doktor kımı ınsanın 1 yumurtası bıle olmuyor senın 4 tane olmus bak sevın dedı . senınde 3 tane olmus bence uzulme ne guzel ıste .. ınsallah tutar bu ay .. catlatma ıgnesı olacak mısın veya oldun mu ? bıde bence asılama mı dıye sormasında soyle bır sebeb olabılır eger yumurtalarının guzel ve saglıklı buyumussu sansı arttırmak ıcın asılamada yapabılır demek ıstemıstır cunku klomen ne kadar etkılı olsada asılama ondan bıraz daha tutma olasılıgı yuksek oldugu ıcın teklıf etmıstır bence..

saol cnaım teşekkür ederim desteğin için iğne vurulmadım sadece ilaç kullanıyorum. Senin tedavin ne durumda?

kızlar merhaba ben 2 aşılama 2 tüp denedim ve olmadı,bu ay kendim doktora gitmeden kendim klomen kullanıcam,burada bir sitede okumuştum bir kaç arkadaş onca tüp dememeden sonra kendileri doktora sormadan kullanmışlar ve şimdi hamileler,bende denemek istiyorum,Allah hepimizinkini rast getirsin,reglinin 5.ci günü başlayıp sabah akşam ,5 gün içiliyordu değilmi,

Selam benimde sat25 Ocak klomene başladım 3.günü başladım günde bir tane ve 9.günü ağrım şiddetliydi kahverengi akıntımda oldu sonra ağrım hafiflledi ama bugün 16.günüm olmasına rağmen yumurtalıklarım ağrıyo belim ayaklarım ve akıntım oluyo çatlamadımı daha yoksa kötü bişeymi oluyo anlamıyom bat 21 Ocak inş olmam yaa

Simdi cogunuz biliyosunuz.Benim yumoslar buyumedi ve ben hala adet olmadim kasik agrisi vs var ama bu yumoslar buyumesede gununde adet olmam gerekirmiydi yani buyumeyip adet sorunu yasayan varmidir benim gibi...Yoksa buyumeyen herkez gununde adet mi oldu yardimci olursaniz sevinirim...

saol cnaım teşekkür ederim desteğin için iğne vurulmadım sadece ilaç kullanıyorum. Senin tedavin ne durumda?[/QU

dün kontrole gittim canım 3 ane yumurtam olusmus 22, 19 ,18, mm bugunde catlatma iğnesi vuruldum .. hayılısıolsun artık nsallah guzel haber alırımda sızlerle paylasırım canım sen ne durumdasın ? giremedim dun yenı gordum msjını kusura bakma canım..

saol cnaım teşekkür ederim desteğin için iğne vurulmadım sadece ilaç kullanıyorum. Senin tedavin ne durumda?

dün kontrole gittim canım 3 ane yumurtam olusmus 22, 19 ,18, mm bugunde catlatma iğnesi vuruldum .. hayılısıolsun artık nsallah guzel haber alırımda sızlerle paylasırım canım sen ne durumdasın ? giremedim dun yenı gordum msjını kusura bakma canım..

Simdi cogunuz biliyosunuz.Benim yumoslar buyumedi ve ben hala adet olmadim kasik agrisi vs var ama bu yumoslar buyumesede gununde adet olmam gerekirmiydi yani buyumeyip adet sorunu yasayan varmidir benim gibi...Yoksa buyumeyen herkez gununde adet mi oldu yardimci olursaniz sevinirim...

6-7 gune kadar gec olanları bılıyorum canım. ama senın durumunu en ıyı doktor bılır tabı canım..

büyümese bile adet döneminin tam olması gerekir.

slm kızlar.kimse yok mu?ben 5 gündür tatildeydim giremedim pek.ben de bu ay ilk defa 5 adet klomenimi kullandım.2 gün oldu bitti.şimdi yumoşlarımı bekliyorum.ya bilgisi olan var mı şu incir ve havuçç kürünü uygulayan deneyen?acaba denesem mi diyorum takviye olarak

bebetommm bu arada dr.um takibe filan çağırmadı demiştim ya hani.dayanamadım aradım.bu forum sayesinde artık bu konuda çok bilgim oldu.valla çok moral ve bilgi sahibi oldum sayenizde.doktorum sadece sana verdiğim takvime göre ilacını kullan ve günü gününe ona uy gerisini düşünme.her şey senin için planlandı zaten dedi.şuanda ilaç sonrası 5 günlük yasaklı dönemdeyiz :) çarşamba başlıcaz çalışmalara.yumurta takibine gerek duymadı.bakalım bu ay bi deneyelim ne olacak çok merak ediyorum.acaba dr.uma güvenmeli miyim onu da bilmiyorum :(

Back