Neden oyle dusunuyosun bir kac gun surmuyomu yumurtlama kizlar benmi yalis biliyorum akintn devam ediyo olmasi lazim gununu degerlendir canim sen.
geldim ya siz olmadan duramadım ya baktımki gercek ovulasyon cumartesı gününü gösterıyo sevındım yanı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden oyle dusunuyosun bir kac gun surmuyomu yumurtlama kizlar benmi yalis biliyorum akintn devam ediyo olmasi lazim gununu degerlendir canim sen.
Kendi kendine uzuluyorsun ben sana uzulme stres yapma dedikce panikliyosun ama sen bugun basladin dimi bir gun yap birgun yapma ....geldim ya siz olmadan duramadım ya baktımki gercek ovulasyon cumartesı gününü gösterıyo sevındım yanı
Kendi kendine uzuluyorsun ben sana uzulme stres yapma dedikce panikliyosun ama sen bugun basladin dimi bir gun yap birgun yapma ....
canım genede muamma yumurtlamışta olabilirm iyi şeyler düşüncem inşallah sen ne yaptın hasta oldunmu
Merhaba kızlar klomen kullanıp hamile kalanlardanım şuanda da 18 haftalık hamişim.
2 yıllık evliyken istedik bebeğimiz olmasını ama 5-6 ay kadar denemeye rağmen olmadı. Üstüne üstlük korunmayı bırakınca da düzensizlik başladı. 2 hafta yada 1 ay geciktiği oldu. Dr a gittim, Önce progestan kullandım adet olmak için daha sonrada klomen kullandım.
Bittiğinde tek yumurtam oluştu öncesinde 13mm bi sonraki gidişimde 18mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum aynı gün veee sonra hiççç regl olmadımmm:119: Bu yazıyı umutsuzluğa kapılmayın diye yazdım allah isteyen herkese nasip etsin aminn..
Catlatma ignesi vuruldunmu?iyi akşamlar.Benim batım bugündü ama gelen olmadı.salı günü gebelik testi yaptım negatif çıktı.Galiba ilk klomen tedavim tutmadı
Catlatma ignesi vuruldunmu?
Peki adet duzensizligin varmiydivurulmadım canım
Peki adet duzensizligin varmiydi
iyi akşamlar.Benim batım bugündü ama gelen olmadı.salı günü gebelik testi yaptım negatif çıktı.Galiba ilk klomen tedavim tutmadı
İdrar testi negatif ciktiginda ben pek guvenmiyorum bide erken yapmissin bekle bakalim 2- 3 gun kan testi yaparsinson iki ay dışında düzenliydi, yumurtada çatladı 14 gün geçti üzerinden olmam gerekirdi galiba. nasip 2 gün daha bekleyeyim
İdrar testi negatif ciktiginda ben pek guvenmiyorum bide erken yapmissin bekle bakalim 2- 3 gun kan testi yaparsin
Yok canim bu ay olmadim igne yumoslar buyumedicanım sen çatlatma iğnesi olmuşmuydun
Yok canim bu ay olmadim igne yumoslar buyumedi
belki geç büyümüş olabilir canım hayırlısı
2.klomen sonrası yumurtam büyüdü veçatlatma iğnesi vurulmuştum. Gebelik beklerken kistim olduğunu öğrendim. Şimdi bu kisti eritmek için bir ay ginera dkh kullanıcam. bu durumu yaşayan var mı aranızda?