• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

geldim ya siz olmadan duramadım ya baktımki gercek ovulasyon cumartesı gününü gösterıyo sevındım yanı :34:
Kendi kendine uzuluyorsun ben sana uzulme stres yapma dedikce panikliyosun ama sen bugun basladin dimi bir gun yap birgun yapma ....

Merhaba kızlar klomen kullanıp hamile kalanlardanım şuanda da 18 haftalık hamişim.
2 yıllık evliyken istedik bebeğimiz olmasını ama 5-6 ay kadar denemeye rağmen olmadı. Üstüne üstlük korunmayı bırakınca da düzensizlik başladı. 2 hafta yada 1 ay geciktiği oldu. Dr a gittim, Önce progestan kullandım adet olmak için daha sonrada klomen kullandım.
Bittiğinde tek yumurtam oluştu öncesinde 13mm bi sonraki gidişimde 18mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum aynı gün veee sonra hiççç regl olmadımmm:119: Bu yazıyı umutsuzluğa kapılmayın diye yazdım allah isteyen herkese nasip etsin aminn..:16:

Merhaba kızlar klomen kullanıp hamile kalanlardanım şuanda da 18 haftalık hamişim.
2 yıllık evliyken istedik bebeğimiz olmasını ama 5-6 ay kadar denemeye rağmen olmadı. Üstüne üstlük korunmayı bırakınca da düzensizlik başladı. 2 hafta yada 1 ay geciktiği oldu. Dr a gittim, Önce progestan kullandım adet olmak için daha sonrada klomen kullandım.
Bittiğinde tek yumurtam oluştu öncesinde 13mm bi sonraki gidişimde 18mm oldu çatlatma iğnesi vuruldum aynı gün veee sonra hiççç regl olmadımmm:119: Bu yazıyı umutsuzluğa kapılmayın diye yazdım allah isteyen herkese nasip etsin aminn..:16:

Allah biran once kucagina almayi nasip etsin tesekkurederiz moral verdigin icin arada gel boyle evlenmeden oncede duzensizlik varmiydi

iyi akşamlar.Benim batım bugündü ama gelen olmadı.salı günü gebelik testi yaptım negatif çıktı.Galiba ilk klomen tedavim tutmadı :(

iyi akşamlar.Benim batım bugündü ama gelen olmadı.salı günü gebelik testi yaptım negatif çıktı.Galiba ilk klomen tedavim tutmadı :(

son iki ay dışında düzenliydi, yumurtada çatladı 14 gün geçti üzerinden olmam gerekirdi galiba. nasip 2 gün daha bekleyeyim:(
İdrar testi negatif ciktiginda ben pek guvenmiyorum :1: bide erken yapmissin bekle bakalim 2- 3 gun kan testi yaparsin

2.klomen sonrası yumurtam büyüdü veçatlatma iğnesi vurulmuştum. Gebelik beklerken kistim olduğunu öğrendim. Şimdi bu kisti eritmek için bir ay ginera dkh kullanıcam. bu durumu yaşayan var mı aranızda?

Deniz gittinmi Burdamisin telefondan giriyorum kimin acik oldugunu göremiyorum adet oldunmu seni cok merk
Ediyorum
Belirti falan hissediyormusun

Back