Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Deniz gittinmi Burdamisin telefondan giriyorum kimin acik oldugunu göremiyorum adet oldunmu seni cok merk
Ediyorum
Belirti falan hissediyormusun
Yok canim daha olmadim adet acaba yumoslar buyumedi diye olmuyormuyum adet ama kasiklarimda cok baski var iki tarafdan sikistiroyolar goguslerimde aciyor.bende kistden korkmaya basladim valla artik hakkimda hayirlisi

Yok canim daha olmadim adet acaba yumoslar buyumedi diye olmuyormuyum adet ama kasiklarimda cok baski var iki tarafdan sikistiroyolar goguslerimde aciyor.bende kistden korkmaya basladim valla artik hakkimda hayirlisi

canım test yaptın mı ?idrarda bi baktır istersen

kızlar merhaba ,

ben pko hastasıyım aynı zamnda prolaktinim yuksek bu ay ilk defa klomen kulandımocak 21 ve 24 de gittim yumurta takibi için ayın 24 unda yumurta gelişmiş bugunleri değerlendirleim dedi doktor ve ilşki önerdi biz çok değilsede bir kaç defa çalışmalar yaptık eşim hast oldu tabi çok üstüne düşemedik :S normalde batım bugun 8 şubat fakat batıma 4 gun kala ve dun yani bata 1 gun kala 2 idrar testi yaptım sonuç negatif :S insan umitsizlenio ... umaraım en yakın zamanda isteyen herkes hamiş kalır ......

Bence bir kac gun daha bekle sonra kan testi yaptır.

Ya insallah hamilesin dir ama bügünde bekle oyle yap testi yani bana gore tek çizgiyi görmek daha cok hayal kırıklığı yaşatıyor bilmiyorum sizde öylemi ...

Ya insallah hamilesin dir ama bügünde bekle oyle yap testi yani bana gore tek çizgiyi görmek daha cok hayal kırıklığı yaşatıyor bilmiyorum sizde öylemi ...

canım ben hiç sanmıyorum.bir kac gun beklıyım sonra test yaparım.kesin yumoslar buyumedi gec adet olcam yaaa

Ya sen kac tane yuttun bu haptan ben 3 tane yuttum günlük ama iğnesiz çatladı yumoslarim hatta gunünden bi gun once bize doktor ha bire calışma yapıyoruz sıkıldım iyice bide sabah yapması ne kadar zormuş :) :)

Ya madem bu kadar eminsin hamile olmadığına ozaman test yap sen zaten kendini kötüye alıştırmışsin yap bugun testi ona gore doktora gidersin yarin

Ya madem bu kadar eminsin hamile olmadığına ozaman test yap sen zaten kendini kötüye alıştırmışsin yap bugun testi ona gore doktora gidersin yarin

idrar testinde bugun yapsamda dogru sonuc cıkmazkı kan testinde cıkar onuda hastanede yapıyolar bir kac saat sonra söylıyolar bir kac saat beklerken insan umutlanıyor daha cok beklerken olması ıcın hayel kuruyor sonra cok kotu bir yıkıntı oluyor.o yuzden evde beklıyom oyle ama dısarı cıkarsam (yagmur yagıyor) 2 3 tane idrar testi alırım birini denemek için yaparım diyorum.ama cıkan sonuca guvenmemki.ama kendi kendime karar verdim iki cizgiyi görmeden artık kan testi yaptırmıcam.o hastane ortamı cok kotu.sen ne yaptın varmı bir degişiklik yumoslarda agrı falan catlama devam ediyormu?

yazını simdi gördüm ben gunde 2 tane içtim sabah aksam canım yaa bide o calısmalar ınsanı yoruyor onu hiç konusmuyoruz ama....

yazını simdi gördüm ben gunde 2 tane içtim sabah aksam canım yaa bide o calısmalar ınsanı yoruyor onu hiç konusmuyoruz ama....

Ya evet tatlim gercekten hem sıkıldım
Hem yoruldum vala bu gidişle ayıptır söylemesi cinsellikten soğuyacam :) neyse bende pko yok ama 3 tane ictim gelecek ay sende 3 tane iç insallah suan belkide hamişsindir

Hem yoruldum vala bu gidişle ayıptır söylemesi cinsellikten soğuyacam :) neyse bende pko yok ama 3 tane ictim gelecek ay sende 3 tane iç insallah suan belkide hamişsindir
canım ben gittim aldım idrar testi yaptım negatif cıktı.bakalım kısmet biliyodum zaten sonucu %1 beni bulmaz.ama dedigim gibi adet gunun hanı ustunden 1 hafta gecmeden dogru sonuç vermezmiş bu test hsgc degeri cok yükselmesi lazımmış.ama genede ben bebiş oldugunu sanmıyorum.

nasılsınız ben gırmedım uzun zamandır topiğe varmı yenı bebış haberlerı
ben pazartesı dr.a gıttım yumıslerın 10-15mm arası degısıyo carsamba yıne gel dedı carsamba gıdınce de 6 tana 18mm.lık yumısım varmıs catlatma ınesı yapmıcam senınkıler catlıyo kendınden zaten dedı..cumartesıden ıtıbaren gunasırı calısın dedı
ayy inşaallah tutar bu sefer ınsalllahh

canım yaa umudunu kaybetme belkı dedıgın gıbı hcg degerı dusuktur yada daha ıdrara gecmemıstır hcg..
ama olmazsada moralını bozma olur mu allah buyuktur sen gonlunu ferah tut.. ben ınanıyorum rabbım bızım ıcın hayırlı olanı hayırlı zamanda verıcektır bızlere inşaallah

İnsallah olur canım
RABBİM gönlüne gore versin butun bekleyen ve isteyenlere nasip etsin dualarımızı bos cevirmisin insallah :) amin

kız sızde gun asırı olmuyo mu o ışdr.um bana 14. gunden ıtıbaren 10 gun boyunca gun asırı ılıskı dedı bız ole yapcezondan sonra ara verırız 4-5gun
bız odevımızı yapalım da gerısı allaha kalmıs rabbım ol derse olur
canım bende de pko felan yok sadece 1.5senedır gebe kalamadım dıye klomen basladı

RABBİMDEN ümit asla kesilmez bu ay olmasa bile eninde sonunda olacak üzulme ya sana mesaj atmak istiyorum
Ama 10dk bir mesaj atılıyormuş bana biraz sacma
Geldi anlam veremedim... Sen 5 senelik evlisin degilmi aslinda aşılama yaptırmanı öneririm sana

Canım bizde on dorduncu gun başladık zaten bu ay klomenle üçüncü denemem bakalim ne olacak hayirlisi artik bahtımıza ne çıkarsa ikizim olsun istiyorum RABBİM dualarımızı kabul etsin insallah . Bende 2 senelik evliyim sayılır bekliyoruz iste :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…