Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Hosgeldin aramıza canım benimde üçüncü denemem olmazsa bu ayda ne yapacağımızı doktor söylemedi sizin doktor ne yapacak bu ayda olmasa ama üzülmek yok bak eninde sonunda
Bebeğimiz olacak ALLAHTAN ve tıpta care tükenmez :)

Son düzenleme:

Hosbuldum canim saolasin.. Seninde tedavin hayirli olsun insAllah...
Bu ayda olmazsa igneli tedaviye gecicez cevap vermiyorsun tedaviye dedi... Yumurtalar gelisiyo ama dollenme yok.. Sanirim sende de oyle olur beklemek cok zor demi

Canım ya wifi olmayınca uyuz şebeke zor giriyor İnternet'e evet tatlim 1 ay oldu iyiki seni tanimışim :) ilk defa bu ay ağlamadım
Adet olunca burasi sizler kafamı dağıttınız :)

Zeynep ne kadar kendimi hazirladim biliyosun bu ay ama gene bir aglama krizi gecirdim.

Hosbuldum canim saolasin.. Seninde tedavin hayirli olsun insAllah...
Bu ayda olmazsa igneli tedaviye gecicez cevap vermiyorsun tedaviye dedi... Yumurtalar gelisiyo ama dollenme yok.. Sanirim sende de oyle olur beklemek cok zor demi

Aynen bendede yumurtam çatlıyor ama döllenme olmuyor neden bilmiyorum esim iki kere test yaptırdı gayet iyi cikti hersey normal
Esim
Cok destek oluyor sagolsun hep yanımda gelir doktora Ankara'ya gidiyoruz bizde orda Mehmet erdem var cok iyi doktor bakalim bu ayda olmazsa aşılama isteyecem

Benim esim destek olmaz,uzulur sadece cocuk olmuyo diye :) ve tabi benide uzer.. Cok yalniz hissederim kendimi bu konudan dolayi...
Ilk siralar beraber asicaz bunlari derdi simdi demiyo
Ben yurtdisindayim canim

Canım sen kırmızılarımı gordunde kriz geçiriyorsun yapma be tatlim eline bisey gecmiyorki bak
Sende
Doktorundan
Aşılama
İste cunku bende bu ay olmazsa aşılama isteyecem

Daha kırmızıyı görmedimki bakalım yumoşlar buyusunde ikinciyede igne deniyim olmazsa bakarım sonra ki ayyy ya biraz duygusalım ben ondan....

Benim esim destek olmaz,uzulur sadece cocuk olmuyo diye :) ve tabi benide uzer.. Cok yalniz hissederim kendimi bu konudan dolayi...
Ilk siralar beraber asicaz bunlari derdi simdi demiyo
Ben yurtdisindayim canim

Ha sen gurbetçi kardeşimizsin bak biz hep buradayız sende bize katil canım ya benim eşim de umursamaz olsada olur
Olmazsada olur der Hersey ALLAHTAN der ama Bazende esimin umursamamazligi beni cildirtiyor ne bilim herkesin kocası farklı ne desem olmaz

Daha kırmızıyı görmedimki bakalım yumoşlar buyusunde ikinciyede igne deniyim olmazsa bakarım sonra ki ayyy ya biraz duygusalım ben ondan....

Ay bende kırmızıları gordunde ağladın sandim
Ozaman Pazartesi doktora git mutlaka
Baksın yumoslarina hasta olmayı bekleme

Ay bende kırmızıları gordunde ağladın sandim
Ozaman Pazartesi doktora git mutlaka
Baksın yumoslarina hasta olmayı bekleme

bende oyle dusunuyorum agrı var ya olurum gerci gene bat öne cekmek istiyorum ileri gidiyor.dün benim eski topik görmussun yazmıssın.önceden acmıstım burda kımse olmuyordu.konuscak kısiler arıyodum.buraya takılınca hiç girmedim simdi gördum bir arkadasda yazmıs oraya buraya cagircam onuda konusmak isteyen herkez bır arada olalım diyorum ben dertlesmek iyi geliyor.

arkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullanacam adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri fshım 10.58 benim amh0.95 soğan kürü yaptım fsh düştü doktorum dediki sınırdasın tekrar soğan içecem biraz daha düşsün hayıtta içiyom adetin 1.günü başladım 14 gününe kadar içcem doktora sordum soğan ve hayıtı yap dedi yarım ağız ama incir kürü yapma dedi yumurta atılamazsa kist yapar dedi varmı bana yardım eden varmı pöf oldum

Evet canım yazmıştım
Aslinda guzel
Liste yapıp yeniden topik acsak guzel olur buraya gelen bida gelmiyor nedense surekli gelseler yeni topik acardik

Merhaba sana yardımcı olmak ısterdim ama bende bilmiyorum herhalde yumos buyudumu diye bakar buyuduyse catlatıp 1 gun sonra yada 2 gun sonra cagirir aşılama için ama benim fikrim sana direkmı asılama dedi dr.once catlatıp bir iki ay denemedi olcakmı diye...

Ben hic oyle kürler yapmadım canım oyuzden o konuda yardımcı olamicam gerci yazdıklarını biraz anlayamadım
Ama
İnsllah bebeğine kavuşursun

Evet canım yazmıştım
Aslinda guzel
Liste yapıp yeniden topik acsak guzel olur buraya gelen bida gelmiyor nedense surekli gelseler yeni topik acardik

olsun burası yeter bize yeterki arkadaslar gelsin ama tabii biz senle evdeyiz giriyoruz cogu arkadas calısıyor pek giremiyor.birde ben hep ilac igne vs.bahsetmekden cok farklı seylerde konusmak ıstıyorum kafa dagıtım biraz unutmak ıcın.Valla okumayı cok seven biriyim özellıkle roman falan kitap ın bitti 1 ay önce kociş sana yeni kitap alalım diyor artık gitmiyosun kitapcılara hayırdır diyor burayı buldumya burda gercek olayları okuyorum.inan hergun takip ettigim köşe yazarlarını bile bıraktımkı cok az okur oldum onları ...

Canım inanki bende roman okurum
Severim
Ama aynen burayı görünce unuttum gitti bak bi suru topik
Var inanki cok
Kotu seyler yaşayanda var ..birderdim var... Konuyu ac bak bi suru aile sorunları var of cok canım sıkılıyor onları gördükçe

ayy orayada bakıyım okumadım orayı ama öyle canım aslında insanların ne dertleri var.esiyle ailesiyle ama ben kendime dönüp bakıyorum.Bana en buyuk dert cocuk olmaması gibi geliyor.İnsan basına geleni biliyor.Allahım bu gune kadar istediklerimi verdin bebişide ver diyorum ona bakarken bir of bile demicem diyorum hersey alcam ona diyorum ama tabii

Ya canım aynen RABBİM bana herseyi veriyor ama bi tek evladımız eksik ya sen İstanbul da kalıyorsun degilmi keske Ankara'da falan ikamet etsen görüşürduk senle facen varmı
Canım
Senin icin bi sakıncası yoksa ekleyebilirim
Biliyorsun buranın kurallarini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…