Canim az kalsin unutuyordum senle tanisali 1.ayimiz bugunnnnn nerdesinnn
Hosgeldin aramıza canım benimde üçüncü denemem olmazsa bu ayda ne yapacağımızı doktor söylemedi sizin doktor ne yapacak bu ayda olmasa ama üzülmek yok bak eninde sonunda
Bebeğimiz olacak ALLAHTAN ve tıpta care tükenmez :)
Canım ya wifi olmayınca uyuz şebeke zor giriyor İnternet'e evet tatlim 1 ay oldu iyiki seni tanimışim :) ilk defa bu ay ağlamadım
Adet olunca burasi sizler kafamı dağıttınız :)
İnsallah canim bizim burda 1. Ayda 2 gebe arkadas cikti.kismet bakalim ins sirayla herkez mujdeli haberi verir ne kadar cok hamis o kadar coookkk umuttt
Hosbuldum canim saolasin.. Seninde tedavin hayirli olsun insAllah...
Bu ayda olmazsa igneli tedaviye gecicez cevap vermiyorsun tedaviye dedi... Yumurtalar gelisiyo ama dollenme yok.. Sanirim sende de oyle olur beklemek cok zor demi
Aynen bendede yumurtam çatlıyor ama döllenme olmuyor neden bilmiyorum esim iki kere test yaptırdı gayet iyi cikti hersey normal
Esim
Cok destek oluyor sagolsun hep yanımda gelir doktora Ankara'ya gidiyoruz bizde orda Mehmet erdem var cok iyi doktor bakalim bu ayda olmazsa aşılama isteyecem
Zeynep ne kadar kendimi hazirladim biliyosun bu ay ama gene bir aglama krizi gecirdim.
Canım sen kırmızılarımı gordunde kriz geçiriyorsun yapma be tatlim eline bisey gecmiyorki bak
Sende
Doktorundan
Aşılama
İste cunku bende bu ay olmazsa aşılama isteyecem
Benim esim destek olmaz,uzulur sadece cocuk olmuyo diye :) ve tabi benide uzer.. Cok yalniz hissederim kendimi bu konudan dolayi...
Ilk siralar beraber asicaz bunlari derdi simdi demiyo
Ben yurtdisindayim canim
Daha kırmızıyı görmedimkibakalım yumoşlar buyusunde ikinciyede igne deniyim olmazsa bakarım sonra ki ayyy ya biraz duygusalım ben ondan....
Ay bende kırmızıları gordunde ağladın sandim
Ozaman Pazartesi doktora git mutlaka
Baksın yumoslarina hasta olmayı bekleme
bende oyle dusunuyorum agrı var ya olurum gerci gene bat öne cekmek istiyorum ileri gidiyor.dün benim eski topik görmussun yazmıssın.önceden acmıstım burda kımse olmuyordu.konuscak kısiler arıyodum.buraya takılınca hiç girmedim simdi gördum bir arkadasda yazmıs oraya buraya cagircam onuda konusmak isteyen herkez bır arada olalım diyorum ben dertlesmek iyi geliyor.
arkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullanacam adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri fshım 10.58 benim amh0.95 soğan kürü yaptım fsh düştü doktorum dediki sınırdasın tekrar soğan içecem biraz daha düşsün hayıtta içiyom adetin 1.günü başladım 14 gününe kadar içcem doktora sordum soğan ve hayıtı yap dedi yarım ağız ama incir kürü yapma dedi yumurta atılamazsa kist yapar dedi varmı bana yardım eden varmı pöf oldum
arkadaşlar ilk aşılama yaptırıcam da ben şimdi adetin 3 günü klomen kullanacam adetin başından beri 14 gün sayıp doktora gidecem buraya kadar tamam da kaçgün sonra içeme koyacaklar spermleri fshım 10.58 benim amh0.95 soğan kürü yaptım fsh düştü doktorum dediki sınırdasın tekrar soğan içecem biraz daha düşsün hayıtta içiyom adetin 1.günü başladım 14 gününe kadar içcem doktora sordum soğan ve hayıtı yap dedi yarım ağız ama incir kürü yapma dedi yumurta atılamazsa kist yapar dedi varmı bana yardım eden varmı pöf oldum
Evet canım yazmıştım
Aslinda guzel
Liste yapıp yeniden topik acsak guzel olur buraya gelen bida gelmiyor nedense surekli gelseler yeni topik acardik
Canım inanki bende roman okurum
Severim
Ama aynen burayı görünce unuttum gitti bak bi suru topik
Var inanki cok
Kotu seyler yaşayanda var ..birderdim var... Konuyu ac bak bi suru aile sorunları var of cok canım sıkılıyor onları gördükçe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?