Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik
Hadi ins.basla bakalim calismalara kendiliginden catlicak dimi igne olmicaksin kac mm bisey dedimi

kızlar bende bu ay klomene başladım hayırlısıyla bende yumoşlarımı büyütürüm ve hepimiz müjdeli haberi veririz amin

kızlar merhaba ...ben de yeni üyelerdenim.klomen kullandıktan sonra 18 ocakta ilk çatlatma iğnemi vuruldum.Reglim 3 gün gecikti.dayanamadım test aldım ve ikinci çizgi silikte olsa var..çok heyecanlıyım.yarın kan testine gidicem.Ben hamilelik belirtileri hakkında konuşmak istedim..tabi eğer hamileysem:) öncelikle bende çok bariz belirtiler olmadı..sadece regl olmam gereken günün gecesi muhteşem ötesi karın ağrısı kramp ve batmalarla ağlayarak uykumdan uyandım 10 dk. kadar sürdü...hamilemiyim yoksa farkında olmdan düşük falan mı oluyo dedim hatta:) bundan iki üç saat öncede tuvaletten çıkınca kasıklarım ve karnım çok acıdı.reglimin geciken ikinci günü de birden ve çok yoğun sulu bir akıntım oldu ...regl oluyo sandım o derece...çok mu erken oldu yazmam ama bir an önce paylşmak istedim..kan testim de pozitif çıkarsa beni kaale alabilirsiniz :)

insallah hamilesindir yarın sonuçu yaz olurmu?belirtiler herkezde farklı oluyor ama ikinci cizgiyi gorduysen hadi ins.ben hiç hamile kalamadım oyuzden belirtilerle ilgili bişey diyemicem.

Sen bariz bellisin hamilesin.. Deep arkadasımızda aynı seyleri yazmıştı suan o hamile
Sende insalah kesin hamilesindir zaten hamilesin hayırlı olsun

sanki dert topiği gibi oldu gecelerı ugrar oldum ... okuyorum su aralar sadece güzel haberlere sevıbnıyorum umutlarınızla umutlanıyorum... benım yazacak bıseyım yokk... boşluktayım cunkıı düşükten sonra hala adet olmadım beklemekdeyım.. olsamda klomene baslasam...

bende bekliyorum olcakmıyım olmıcak mıyım olmazsam seviniyimmi uzuleyimmi bilemiyorum.gecikirse bır umut dogar ya varsa diye yada eyvah gecikti ne zaman olcam diye telas off kafam cok karısık ya idrar testi yapsammı varsa cıkar herhalde cumaya ne kaldı gerçi %1 ihtimalin peşinden kosar oldum.

işallah hamılesındır ki bana gore hamılesın gıbıme gelıyo benımde tam 4 gun gecıkmısdı ve kanda cıkmısdıı ...
evet yerleşme kjanaması yada uzerıne de adet goruyo olabılrsın eger hamıleysen ve klomen ıcersen kıst olusturur bebegı sıkıstırırsın baska kotu sonuclarda dogururu ılaca baslamadan hemen bı hcg testı yaptır...:18:
Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik
oohh ne guzel bi haber buu yumoşlara masallah bebişlerle dolsun işallah hemide ikiz

Batın cuma gunumu????
ayrıca gecıkmeden ıdrarda cıkıcagını sanmıyorum...
ama tam gununde kanda cıkar...
hamılesındır umarım...

Bende bu ay başlıcam galiba klomene dr.adetinin ilk 3.günü gel tedavi başlıcaz dedi...kesin klomen başlıcaktırda neden şimdi vermedi ilaca acaba yeniden gidicem yaa uff sıkıldım artık rd.gitmekten muayenemi etcek acabada gel dedii (

Son düzenleme:

adetin 3 yada 5 gunu klomene baslatıyorlar.seni çagirmasının sebebi kist falan varmı diye bakcaktır sonra klomene baslatcaktır.ve sonra 2-3 gunde bir cagircak seni dr.yumurtaları knt.etcek ona göre yol izlicek

evet muayine edicek kist falan varmı dıye gereklı tedbırlerı almak amaclı kontrol edıcek yoksa hersey yolundaysa 5. gunu klomene baslatıcak işallah hayırlısı olur senın ıcın...
yumurta buyumeden hamile olunurmu?
pardon ben yanlıs bısey soyledım sanırım...:44:

adetin 3 yada 5 gunu klomene baslatıyorlar.seni çagirmasının sebebi kist falan varmı diye bakcaktır sonra klomene baslatcaktır.ve sonra 2-3 gunde bir cagircak seni dr.yumurtaları knt.etcek ona göre yol izlicek

Anladım canım sağol cevabın için...ama ben daha önce muayene olmuştum birde hastayken bakacak demekki en son adetliyken gittim hormon testleri için karnımdan muayene etmişti hiç bir şeyin yok demişti...onun için merak ettim tekrar edecekmi diye...bakalım benim işim 1000%1 bakalım ne olacak ( bende sorun yok ama dr.bana tedavi uygulucak....

testlere sonuclara baktıgın zaman bendede sorun yok ama iş uygulamalara gelince yok yumurtalık buyumedi yok gecikmeler oluyor derken sorun cıkıyor.artık uzulmekden helak oldum.acaba diyorum yumurta kucukken catladı da dr fark etmedi yumuta olusmadımı dedi cunku adet belirtilerim var bel agrısı kasık agrısı vs.mide bulantısı bile oldu

Canım bende sorun yok derken ben gereken herşeyi yaptırdım aylarca drlara gdip geldim ama eşimi zor ikna edip dr.götürdüm ve eşimde varikosel çıktı (( benim dr. da sana tedavi uygulayalım bir ihtimal belkitutar dedii eşinin spermlerinden sadece 1tanesi lazım varikosel olsa bile dedi (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…