Hadi ins.basla bakalim calismalara kendiliginden catlicak dimi igne olmicaksin kac mm bisey dedimiKizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik
Hadi ins.basla bakalim calismalara kendiliginden catlicak dimi igne olmicaksin kac mm bisey dedimi
Kendiliğinden catlar dedi iğneye gerek yok dedi sordum kac mm olmus diye söylemedi ya zaten iki aydır catliyo benim yumoslar bi turlu spermlerle bulasamadi
kızlar merhaba ...ben de yeni üyelerdenim.klomen kullandıktan sonra 18 ocakta ilk çatlatma iğnemi vuruldum.reglim 3 gün gecikti.dayanamadım test aldım ve ikinci çizgi silikte olsa var..çok heyecanlıyım.yarın kan testine gidicem.ben hamilelik belirtileri hakkında konuşmak istedim..tabi eğer hamileysem:) öncelikle bende çok bariz belirtiler olmadı..sadece regl olmam gereken günün gecesi muhteşem ötesi karın ağrısı kramp ve batmalarla ağlayarak uykumdan uyandım 10 dk. Kadar sürdü...hamilemiyim yoksa farkında olmdan düşük falan mı oluyo dedim hatta:) bundan iki üç saat öncede tuvaletten çıkınca kasıklarım ve karnım çok acıdı.reglimin geciken ikinci günü de birden ve çok yoğun sulu bir akıntım oldu ...regl oluyo sandım o derece...çok mu erken oldu yazmam ama bir an önce paylşmak istedim..kan testim de pozitif çıkarsa beni kaale alabilirsiniz :)
kızlar merhaba ...ben de yeni üyelerdenim.klomen kullandıktan sonra 18 ocakta ilk çatlatma iğnemi vuruldum.Reglim 3 gün gecikti.dayanamadım test aldım ve ikinci çizgi silikte olsa var..çok heyecanlıyım.yarın kan testine gidicem.Ben hamilelik belirtileri hakkında konuşmak istedim..tabi eğer hamileysem:) öncelikle bende çok bariz belirtiler olmadı..sadece regl olmam gereken günün gecesi muhteşem ötesi karın ağrısı kramp ve batmalarla ağlayarak uykumdan uyandım 10 dk. kadar sürdü...hamilemiyim yoksa farkında olmdan düşük falan mı oluyo dedim hatta:) bundan iki üç saat öncede tuvaletten çıkınca kasıklarım ve karnım çok acıdı.reglimin geciken ikinci günü de birden ve çok yoğun sulu bir akıntım oldu ...regl oluyo sandım o derece...çok mu erken oldu yazmam ama bir an önce paylşmak istedim..kan testim de pozitif çıkarsa beni kaale alabilirsiniz :)
[ı]sanki dert topiği gibi oldu gecelerı ugrar oldum ... Okuyorum su aralar sadece güzel haberlere sevıbnıyorum umutlarınızla umutlanıyorum... Benım yazacak bıseyım yokk... Boşluktayım cunkıı düşükten sonra hala adet olmadım beklemekdeyım.. Olsamda klomene baslasam...[/ı]
işallah hamılesındır ki bana gore hamılesın gıbıme gelıyo benımde tam 4 gun gecıkmısdı ve kanda cıkmısdıı ...Klomenle ilk ayım hiç ümidim yoktu amaçok şaşkınım benim adetim çok düzenli gelir 24 günde bir ama henuz gelmedi klomen ve duphastondan dolayı 29 güne çıkmış olabilir diye düşünüyorum 29 u bekliyorum bakalım yarın 29 olucak bugün itibariyle 4 günüm geçiyor hayırlısı inşallah dediğiniz gibi hamile olurum belirti olarak hiçbirşey hissetmiyorum sanki heran adet olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara sancı oluyo bide bel ağrısı var
evet yerleşme kjanaması yada uzerıne de adet goruyo olabılrsın eger hamıleysen ve klomen ıcersen kıst olusturur bebegı sıkıstırırsın baska kotu sonuclarda dogururu ılaca baslamadan hemen bı hcg testı yaptır...:18:kızlarr klomende ilk ayımdı yumurtalarım kendı kendıne cok gusel buyudu kendileri çatladı fakat cumartesi kanamam geldi .... ama normalde cok gelirdi suan sadece tuvaletımı yaparken kanamam geliyor normalde gelmiyor acaba ilaç kullandığım için olabilirmi ... cunku birde bugun tekrar klomen kullanmaya başlayacağım...üstüne görme fln diyorlar birde öle bişi varsa allah korusun ilaç zarar verir...
oohh ne guzel bi haber buu yumoşlara masallahKizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik
Batın cuma gunumu????bende bekliyorum olcakmıyım olmıcak mıyım olmazsam seviniyimmi uzuleyimmi bilemiyorum.gecikirse bır umut dogar ya varsa diye yada eyvah gecikti ne zaman olcam diye telas off kafam cok karısık ya idrar testi yapsammı varsa cıkar herhalde cumaya ne kaldı gerçi %1 ihtimalin peşinden kosar oldum.
[ı]batın cuma gunumu????
Ayrıca gecıkmeden ıdrarda cıkıcagını sanmıyorum...
Ama tam gununde kanda cıkar...
Hamılesındır umarım...[/ı]
bende bu ay başlıcam galiba klomene dr.adetinin ilk 3.günü gel tedavi başlıcaz dedi...kesin klomen başlıcaktırda neden şimdi vermedi ilaca acaba yeniden gidicem yaa uff sıkıldım artık rd.gitmekten muayenemi etcek acabada gel dedii(
evet muayine edicek kist falan varmı dıye gereklı tedbırlerı almak amaclı kontrol edıcek yoksa hersey yolundaysa 5. gunu klomene baslatıcak işallah hayırlısı olur senın ıcın...Bende bu ay başlıcam galiba klomene dr.adetinin ilk 3.günü gel tedavi başlıcaz dedi...kesin klomen başlıcaktırda neden şimdi vermedi ilaca acaba yeniden gidicem yaa uff sıkıldım artık rd.gitmekten muayenemi etcek acabada gel dedii(
pardon ben yanlıs bısey soyledım sanırım...:44:yumurta buyumeden hamile olunurmu?
adetin 3 yada 5 gunu klomene baslatıyorlar.seni çagirmasının sebebi kist falan varmı diye bakcaktır sonra klomene baslatcaktır.ve sonra 2-3 gunde bir cagircak seni dr.yumurtaları knt.etcek ona göre yol izlicek
anladım canım sağol cevabın için...ama ben daha önce muayene olmuştum birde hastayken bakacak demekki en son adetliyken gittim hormon testleri için karnımdan muayene etmişti hiç bir şeyin yok demişti...onun için merak ettim tekrar edecekmi diye...bakalım benim işim 1000%1 bakalım ne olacak( bende sorun yok ama dr.bana tedavi uygulucak....
testlere sonuclara baktıgın zaman bendede sorun yok ama iş uygulamalara gelince yok yumurtalık buyumedi yok gecikmeler oluyor derken sorun cıkıyor.artık uzulmekden helak oldum.acaba diyorum yumurta kucukken catladı da dr fark etmedi yumuta olusmadımı dedi cunku adet belirtilerim var bel agrısı kasık agrısı vs.mide bulantısı bile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?