Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Yok canim ayni belirtiler ben birdahaki ay incir falan yicem bide ates olcmeye baslicam

canım gelecek ay yumurta takibine gideceksin ya 6 gün sonra doktor bida cağırıyor ozman bida git yanına catlamışmı diye baktır ne kaybedersin üzülmekten iyidir . benım yarın akşam yıne mısafirim var bu sefer pastalı çaya geliyorlar hazırlık yapcam cıkıyorum ben yarın hem doktorada gidecezgörüşürüz tatlım inşallah hata olmazsın ya o güzel haberi veririsin hadi öptüm hayırlı geceler

İyi geceler yarin haber ver unutma

slm kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum ama malesef.2 ay kılomen kullandım ama bi faydası olmadı bana ve geçen ayda bıraktım.bu ayda bende adet olmayı bekliyodum ama suan 7 gün geçti hala olmadım.ve günümden önce özellikle sol kasığımda çok sancım oldu.ve suan bile adet olacakmısım gibi oluyorum ama olmuyorum.benimde merak ettiğim kılomeni bıraktıktan sonra faydası olabiliyormu.bu arada sizn anlattığınız kadarıyla hamişş yolda geliyor.ben kılomen kullanırken göğüsde o tür bi etki olmamıstı bana normall dii günü gününe adet oluyodumm.cv bekliyorum kızlar şimdiden tşk ederim

7 gun gecmis bence test yap yarin sabah idrar yada kan cunku 7 gun olma ihtimali buyuk eskiden gecikme oluyormuydu.klomeni biraktikdan sonra gebe kalanlari duydum

hoşgeldin arkadaşım yarın hemen bi idrar testi yap derim hamile değilsende neden bu kadar geçikti adetin bi hastalık kist vs vs şeylermi var araştır geç kalma ....

klomenle kaçıncı ayındasın belirti hissediyormusun hadi inşallah bu topiğimizin ikinci hamişi ol

Klomenle ilk ayım hiç ümidim yoktu ama çok şaşkınım benim adetim çok düzenli gelir 24 günde bir ama henuz gelmedi klomen ve duphastondan dolayı 29 güne çıkmış olabilir diye düşünüyorum 29 u bekliyorum bakalım yarın 29 olucak bugün itibariyle 4 günüm geçiyor hayırlısı inşallah dediğiniz gibi hamile olurum belirti olarak hiçbirşey hissetmiyorum sanki heran adet olacakmışım gibi kasıklarımda ara ara sancı oluyo bide bel ağrısı var

kızlarr klomende ilk ayımdı yumurtalarım kendı kendıne cok gusel buyudu kendileri çatladı fakat cumartesi kanamam geldi .... ama normalde cok gelirdi suan sadece tuvaletımı yaparken kanamam geliyor normalde gelmiyor acaba ilaç kullandığım için olabilirmi ... cunku birde bugun tekrar klomen kullanmaya başlayacağım...üstüne görme fln diyorlar birde öle bişi varsa allah korusun ilaç zarar verir...

Evet bence bir dr görun baksın sonra iç ilacı ama adet kanamasıda olabilir benim de bazen ilk gun yada 2 gun pecetede oluyor sonra acılıyor.

Öncelikle merhabalar arkadaşlar;
bende çikolata kisti var 1 buçuk yıldır evliyim ve ilk günden beri bebek istiyoruz. doktorum bu ay klomen verdi. ben bu konuda çok bilgisizim yumurtalığını uyarıcaz dedi bu ne anlama geliyor? günde 2 kere içecekmişim. birde progestan ve estrofem diye 2 tane ilaç verdi bunlara kullanma bekle kullanman gereken zamanı söylicem dedi. ben anlamadım bu nasıl bir tedavi bilen varda açıklarsa çok sevinirim.

Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…