evet canım bende az önce geldim
Naber gunun nasil gecti
Buyumustur canim neden buyumesin senin yumoslarda sorun yokkiiyilik cnm bugün kocam evdeydi öyle yarın doktora gidecez inşallah yumoşlar büyümüştür ya merak içindeyimmm
Buyumustur canim neden buyumesin senin yumoslarda sorun yokki
ne yapım yınede merak edıyorum önemli olan çatlaması zaten bakalım hayırlısı artık sende bi belirti varmı sanada az kaldı
Yok canim ayni belirtiler ben birdahaki ay incir falan yicem bide ates olcmeye baslicam
canım gelecek ay yumurta takibine gideceksin ya 6 gün sonra doktor bida cağırıyor ozman bida git yanına catlamışmı diye baktır ne kaybedersin üzülmekten iyidir . benım yarın akşam yıne mısafirim var bu sefer pastalı çaya geliyorlar hazırlık yapcam cıkıyorum ben yarın hem doktorada gidecezgörüşürüz tatlım inşallah hata olmazsın ya o güzel haberi veririsin hadi öptüm hayırlı geceler
7 gun gecmis bence test yap yarin sabah idrar yada kan cunku 7 gun olma ihtimali buyuk eskiden gecikme oluyormuydu.klomeni biraktikdan sonra gebe kalanlari duydumslm kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum ama malesef.2 ay kılomen kullandım ama bi faydası olmadı bana ve geçen ayda bıraktım.bu ayda bende adet olmayı bekliyodum ama suan 7 gün geçti hala olmadım.ve günümden önce özellikle sol kasığımda çok sancım oldu.ve suan bile adet olacakmısım gibi oluyorum ama olmuyorum.benimde merak ettiğim kılomeni bıraktıktan sonra faydası olabiliyormu.bu arada sizn anlattığınız kadarıyla hamişş yolda geliyor.ben kılomen kullanırken göğüsde o tür bi etki olmamıstı bana normall dii günü gününe adet oluyodumm.cv bekliyorum kızlar şimdiden tşk ederim
İyi geceler yarin haber ver unutma
slm kızlar bende 7 aydır bebek istiyorum ama malesef.2 ay kılomen kullandım ama bi faydası olmadı bana ve geçen ayda bıraktım.bu ayda bende adet olmayı bekliyodum ama suan 7 gün geçti hala olmadım.ve günümden önce özellikle sol kasığımda çok sancım oldu.ve suan bile adet olacakmısım gibi oluyorum ama olmuyorum.benimde merak ettiğim kılomeni bıraktıktan sonra faydası olabiliyormu.bu arada sizn anlattığınız kadarıyla hamişş yolda geliyor.ben kılomen kullanırken göğüsde o tür bi etki olmamıstı bana normall dii günü gününe adet oluyodumm.cv bekliyorum kızlar şimdiden tşk ederim
klomenle kaçıncı ayındasın belirti hissediyormusun hadi inşallah bu topiğimizin ikinci hamişi ol
kızlarr klomende ilk ayımdı yumurtalarım kendı kendıne cok gusel buyudu kendileri çatladı fakat cumartesi kanamam geldi .... ama normalde cok gelirdi suan sadece tuvaletımı yaparken kanamam geliyor normalde gelmiyor acaba ilaç kullandığım için olabilirmi ... cunku birde bugun tekrar klomen kullanmaya başlayacağım...üstüne görme fln diyorlar birde öle bişi varsa allah korusun ilaç zarar verir...
evet kasık ağrısı kasık sancısı ve regl olacak gibi sancılar yumoşların çatlayacağı hatta çatladığı anlama geliyor tatlımmm inşş tutar bebişin bol şansss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?