• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

ALLAH iyiliğini versin canım sor tabi ne olacak :) klomen kullanırken benim hic sancım yada kasık ağrım olmazki sadece arada nadir kasık batması oluyor. Dün doktorumun başı cok kalabalıktı alelacele baktı cok sayıda yumurtan olmus büyümüş ler dedi kac mm diye sordum demedi. Ya insallah hepimize nasip etsin RABBİM baska sormak istediğin varsa sor. Ha bide pekmez sperm icin iyi geliyormus

cok tesekkur ederım canım içimi rahatlattın .. benımde en son gittiğimde ıkız olabılır yumurtaların cok demıstı hayırlısı olsun hepımız ıcın .. INSALLAH BU AY RABBİM NASIP EDER HEPIMIZE ..

Ya sen hamilesin belki nerden hemen obur aya hazırlığa başlamışsın :)

Sanmiyorum canim bebek olsa belirti falan olurdu diyorum ben neyse Allah bilir elbet bakalim bizimde ogrenmenize az kaldi ama benim derdim.yapilmasi gereken birsey varsa adet oldugumda hemen basliyim bu yumoslari buyutmek icin gene boyle bir ay bosa gecirmek istemiyorum...sen ve diger arkadaslar bildikleri paylasirlarsa sevinirim ilk 3 ben yazdim devamiii.hem okuyan arkadaslara faydasi olur.Belki ben olmasamda baska bir arkadasa yardimimiz dokunur.

Sanmiyorum canim bebek olsa belirti falan olurdu diyorum ben neyse Allah bilir elbet bakalim bizimde ogrenmenize az kaldi ama benim derdim.yapilmasi gereken birsey varsa adet oldugumda hemen basliyim bu yumoslari buyutmek icin gene boyle bir ay bosa gecirmek istemiyorum...sen ve diger arkadaslar bildikleri paylasirlarsa sevinirim ilk 3 ben yazdim devamiii.hem okuyan arkadaslara faydasi olur.Belki ben olmasamda baska bir arkadasa yardimimiz dokunur.

canım ben hiç bişey yaşamıyorum yumoşlar büyürken çatlarken yaşıyorum ve çatlamasına 2 gün kaldı 16.günde oluyo benımki perşembe günü yani bekliyorum hiç bişey yapmıyorum özel sadece eşime pekmez içirecem o kadar :9:

cok tesekkur ederım canım içimi rahatlattın .. benımde en son gittiğimde ıkız olabılır yumurtaların cok demıstı hayırlısı olsun hepımız ıcın .. INSALLAH BU AY RABBİM NASIP EDER HEPIMIZE ..

ay cok güzel haber bu aslında doktorum klomenın çok sağlıklı oldugunu söylemıyor cünkü bi sürü yumurta oluştuğundan çoğul gebelikten dolayı ma tabikide sağlılklı sıhaatlı olsunlarda gerisini RABBİM bilir....

canım ben hiç bişey yaşamıyorum yumoşlar büyürken çatlarken yaşıyorum ve çatlamasına 2 gün kaldı 16.günde oluyo benımki perşembe günü yani bekliyorum hiç bişey yapmıyorum özel sadece eşime pekmez içirecem o kadar :9:

evet canım zaten senin yumoşlarda sorun yok (aman hep boyle gitsin).bu ayy ıkızler mi gelir dörtdüzlermi gelir bilemem :9: okadar hasret kaldıkkı hepsine razıyız yeterki gelsin.kımısı kız olsun erkek olsun diye düşünüyor.ay nisanda kalalım ayy mart ta kalalım gibi planlar yapıyor.biz de hangi ay olursa olsun yeterkı olsun diyoruz.hani bilsem hangi ay olcak beklerim ama OLCAGINI Yeterki bileyim böyle beklemek yoruyor insanı ee seytada bos durmuyor tabii veriyor vesveleyi dürtüyor sureklı bazen dusunuyor.beklerken seytana uyup ALLAHA isyan ettigim oluyormu diye Allah gunahlarımızı afetsin.adet gunum yaklasıyor ya cok duygusalım.

evet canım zaten senin yumoşlarda sorun yok (aman hep boyle gitsin).bu ayy ıkızler mi gelir dörtdüzlermi gelir bilemem :9: okadar hasret kaldıkkı hepsine razıyız yeterki gelsin.kımısı kız olsun erkek olsun diye düşünüyor.ay nisanda kalalım ayy mart ta kalalım gibi planlar yapıyor.biz de hangi ay olursa olsun yeterkı olsun diyoruz.hani bilsem hangi ay olcak beklerim ama OLCAGINI Yeterki bileyim böyle beklemek yoruyor insanı ee seytada bos durmuyor tabii veriyor vesveleyi dürtüyor sureklı bazen dusunuyor.beklerken seytana uyup ALLAHA isyan ettigim oluyormu diye Allah gunahlarımızı afetsin.adet gunum yaklasıyor ya cok duygusalım.

bence biz boşuna kenidmizi yıpradıyoruz ya tamam olmazsa bile en son care tüp bebk yöntemi var önce RABBİM'den sonra tıpta care tükünmez böyle kalamadık hamiş demekki öyle kalacağız hamiş üzülme yaa olacak bebeğimiz eninde sonunda ölüm yok sonunda

arkadaşlar kan sonucum pozitif çıktı ...allah herkese bu mutluluğu yaşatsınn..eşime de bana da hala şaka gibi geliyo...sabahın köründe çiğ köfteyle şalgamı mideye indirdim iyi mi :)

tabi canım kusura bakmasınlarda biz en ufak bıseyde o çatala oturuyoruz onlar bi kere gidipde sperm testi yaptırıversınler yanii... gurur falan valla bızım yaptıgımız fedakarlıkların yanında stresın sıkıntının onca emgın zamnın tedavının yanında hıc kalır ... benım eşimde yaptırdı masallah bı sorunu cıkmadı ama anladım ben baya bı strese gırdı sonuc cıkana kadar bunlar gereklı seyler ....

evet canım bu uğurda her iki tarafta ne gerekiyorsa yapmalı
varikosel ameliyat gerektiren bişey bildiğim kadarıyla..

nasılsınız bayanlar ben heyecanla perşembe gününü bekliyorum kasıklarımda ağrı başladı eşime keçi boynuzu pekmezi içirıyorum bu ay değişiklik yapıp cok erken sabahları

birlikteolmayı düşünüyorum ve hergün yapacaz inşallah...hepinizi merak ediyorum pek giremiyorum nete gündüz ya misafir yada misafir gezmesi oluyor akşamlarıda eşim pc

başında oturmama sinirleniyor vakit oldukca birde eşim uyuyunca gelirim inşallah ---ne yaşıyorsak birbir paylaşalım cünkü en ufak umuda ihtiyacımız var----

RABBİM kucaklarımızı bebelerle doldursun tez zaman da sağlıklı sıhhatli amin.....

Bence de sabah saatlerinde yapın canım eşin işe gitmeden, o saatlerde strese bağlı sertleşme problemleri de olmuyor :)
spermlerde iyi oluyormuş o saatlerde
sen çatlatma iğnesi neden yapmıyorsun şansa bırakmasaydın..

canım sen günde kaç tane klomen aldın? dozunu arttırın bitkiselle falan uğraşmadan ilaçla kesinleştirin dr dozunu arttırmıyor mu klomenin yumurtan oluşmuyorsa?

canım sen günde kaç tane klomen aldın? dozunu arttırın bitkiselle falan uğraşmadan ilaçla kesinleştirin dr dozunu arttırmıyor mu klomenin yumurtan oluşmuyorsa?

günde 2 tane yok canım tozunun arttırmıyor.ben dedimki bu ilacla buyumedi baska ilaclar deniyelim dedim.yok dedi sen bu ilaca karsılık veriyosun 1 ay böyle oldu diye degiştiremem dedi.bende kafadan yukseltmeye korkuyorum gunde 3 tane içersem ya bişey olursa cesaret edemiyorum.ama bitkisellerle bişey olmaz gibime geliyor.cunku daha önceki aylarda klomenle hep buyuduler canım.ya dr bilirsin ben bu ay olsun bu ay bosa gitmesin diye cırpınıyorum.oda genellemeye bakıyor.

Bu arda sen ne yaptın hiç haber vermedin.basladınmı ılaca gittinmi dr.anlat bakem arada gir rapor verr merak ediyodum seni.:9:

Nasılsın varmı bı deısıklık bı his falan sen bu ay klomenı kullandın dımı ... durumunu anlatsana kısaca ben cunkı bılmeden bısey dıyorum sonra tatsızlık olmasın :50:

Nasılsın varmı bı deısıklık bı his falan sen bu ay klomenı kullandın dımı ... durumunu anlatsana kısaca ben cunkı bılmeden bısey dıyorum sonra tatsızlık olmasın :50:

evet canım kullandım ama yumoslar buyumedi.cuma gunu adet olcam yada olmıcam bakalım.sen ne yaptın oldunmu?

klomeni 3 gündür kullanıyorum baş dönmesi ve uyuşukluk yapıyor sizlerde böyle sorunu olan varmı

klomeni 3 gündür kullanıyorum baş dönmesi ve uyuşukluk yapıyor sizlerde böyle sorunu olan varmı
bana yapmısdı uyku halıı ve halsizlik falan normaldirr...
evet canım kullandım ama yumoslar buyumedi.cuma gunu adet olcam yada olmıcam bakalım.sen ne yaptın oldunmu?
olmadım daha yaaa ooff cok stres oldum ben :ssz: peki sen olunca yıne klomene baslıcanmıı bu sefer doktor klomenın dozunu artırıcak heralde..???
işallah beraber oluruz
:1:

Back