Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

hımm aslında kac yıllık evlisin ne zamandır istiyosunuz. Kac yasındasın falan bunları coookkk merak ettim ama cıkmam lazım gene gel daha ayrıntılı konusalım ben hep burdayım. Iyi geceler iyi düşünelim iyi olsun ve bol bol dua edelim arkadaslar allah sesimizi elbet duyar kendinize iyi bakın.

12 yıllık evliyiz.1 çocuğum var ama 2.olmuyor bir senedir istiyoruz....sanada iyi geceler.....

Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik

canım hayırlsı olsun neden perşembe dediki ilaç bittikten sonra yumurtalıkları dinlendirmek için mi acaba?

İnşallah bebişin gelmiştir hamilesindir tatlım :)

Arkadaşlar 4 gün gecikmeden sonra bugün sabah adetim geldi çok üzgünüm ama napalım vardır bi hayır diyorum artık Rabbim çok aratmasın..

Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik

hadi cnm hayırlısı ınşallah bebegin olur ben hep dua edeyorum hepımız için allah anne olmak ıstıyen herkeze hayırlı sağlıklı elı ayagı duzgun bır evlat versın bende ıkı aydır klomen kullanıyorum ama hala hamıle kalamadım yumurtalıklarım çatladığında sık ılışkıye gırsem hamıle kalabılırmıyım bu şekılde hamıle kalan varmı acaba merak edıyorum

amin canım uzulme sakın daha cok gencız ısallah Allah bıze nezamn nasıp edicekse ozamn mutlulukdan havalara ucucaz... allah herseyın en hayırlısını versın bıze boylesı hayırlıdır belkıde bak benım ılk aydan tuttu ama düşük yasadım bundada bı hayır var dıyorum belkıde hayırsız olcakdı yada kaderı o yavrumun benı otekı dunyada korucak belkıde melegım melek annesı oldum bende olsunnn hemide ikizlerdii ama dıyorumyaa ben bılıyorumkii rabbim bizi okadar guzel bır bebekle taclandırcak odullendırcekkı yeterki sabredelim şukredelim...

Merhaba canım
Eşinde varikosel varsa tedavi olması gerekmiyor mu gitmek istemiyorsa ikna etmelisin bebek istiyorsanız bunun çekinecek yada gurur yapacak bişeyi olmamalı
çok zor bir süreç bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 kere sperm testi yaptırdı muayene de oldu varikosel çıkmadı çok stres oluyorlar ama bizde aynı durumdayız sürekli vajinal muayene ben alıştım artık zaten :)
Hayırlısı olsun cnm

tabi canım kusura bakmasınlarda biz en ufak bıseyde o çatala oturuyoruz onlar bi kere gidipde sperm testi yaptırıversınler yanii... gurur falan valla bızım yaptıgımız fedakarlıkların yanında stresın sıkıntının onca emgın zamnın tedavının yanında hıc kalır ... benım eşimde yaptırdı masallah bı sorunu cıkmadı ama anladım ben baya bı strese gırdı sonuc cıkana kadar bunlar gereklı seyler ....

merhaba kızlar bende yeniyim . pko hastasıyım 2 aydır dıana 35 kullandım LH FSH oranını düşürmek için . dustu ve bu ay klomen tedavisine basladım . 5. gunum ılacta yarın kontrolum var eger yumoslar buyuduyse catlatma ıgnesı yapılacak .. ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ..

nasılsınız bayanlar ben heyecanla perşembe gününü bekliyorum kasıklarımda ağrı başladı eşime keçi boynuzu pekmezi içirıyorum bu ay değişiklik yapıp cok erken sabahları

birlikteolmayı düşünüyorum ve hergün yapacaz inşallah...hepinizi merak ediyorum pek giremiyorum nete gündüz ya misafir yada misafir gezmesi oluyor akşamlarıda eşim pc

başında oturmama sinirleniyor vakit oldukca birde eşim uyuyunca gelirim inşallah ---ne yaşıyorsak birbir paylaşalım cünkü en ufak umuda ihtiyacımız var----

RABBİM kucaklarımızı bebelerle doldursun tez zaman da sağlıklı sıhhatli amin.....

size bir kaç soru sorabılır mıyım?

Hadi bakalım inşallah ikiz bebişlerin olur hayırlısıyla..

Hayırlısı olsun canım herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim..

size bir kaç soru sorabılır mıyım?

Sor tabi bekliyorum .......

Sor tabi bekliyorum .......

insallah hayırlısıyla sende bu ay hamıle halırsın saglıklı bebıslere :) benım ılacta 5. gunum ama hıc bır kasık agrısı veya baska belırtı yok bas agrısı dısında.. yumurtaların buyumemıs olmasından korkuyorum yarın kontrolum var. senın klomen kullandıgın sure ıcerısınde agrın sancıların olmusmuydu onu merak ettım canım ? bıde kac tane yumurtan var doktor soyle dı mı canım ? bide :) biliyorum cok oldum ama keçi boynuzu pekmezi demıssın tam olarak neye faydası varmıs bılıyor musun ?

Burdayim canim girip cikiyorum.oyle yorumlari okuyorum.birde su ovulasyon testi var ya onuda denesemmi bu ay.1 incir yicem 2ates olcmeye baslicam 3 ovulasyon testti denicem.ne diyorsun

ALLAH iyiliğini versin canım sor tabi ne olacak :) klomen kullanırken benim hic sancım yada kasık ağrım olmazki sadece arada nadir kasık batması oluyor. Dün doktorumun başı cok kalabalıktı alelacele baktı cok sayıda yumurtan olmus büyümüş ler dedi kac mm diye sordum demedi. Ya insallah hepimize nasip etsin RABBİM baska sormak istediğin varsa sor. Ha bide pekmez sperm icin iyi geliyormus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…