• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım bende sorun yok derken ben gereken herşeyi yaptırdım aylarca drlara gdip geldim ama eşimi zor ikna edip dr.götürdüm ve eşimde varikosel çıktı :((( benim dr. Da sana tedavi uygulayalım bir ihtimal belkitutar dedii eşinin spermlerinden sadece 1tanesi lazım varikosel olsa bile dedi :((

hımm aslında kac yıllık evlisin ne zamandır istiyosunuz. Kac yasındasın falan bunları coookkk merak ettim ama cıkmam lazım gene gel daha ayrıntılı konusalım ben hep burdayım. Iyi geceler iyi düşünelim iyi olsun ve bol bol dua edelim arkadaslar allah sesimizi elbet duyar kendinize iyi bakın.

hımm aslında kac yıllık evlisin ne zamandır istiyosunuz. Kac yasındasın falan bunları coookkk merak ettim ama cıkmam lazım gene gel daha ayrıntılı konusalım ben hep burdayım. Iyi geceler iyi düşünelim iyi olsun ve bol bol dua edelim arkadaslar allah sesimizi elbet duyar kendinize iyi bakın.

12 yıllık evliyiz.1 çocuğum var ama 2.olmuyor bir senedir istiyoruz....sanada iyi geceler.....

Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik

canım hayırlsı olsun neden perşembe dediki ilaç bittikten sonra yumurtalıkları dinlendirmek için mi acaba?

işallah hamılesındır ki bana gore hamılesın gıbıme gelıyo benımde tam 4 gun gecıkmısdı ve kanda cıkmısdıı ...:nazar:

:( 4 gün gecikmeyle bugün sabah adetim geldi keşke dediğin gibi olsaydı ama vardır bunda da bir hayır diyorum herşeyin bir zamanı varmış Rabbim çok aratmasın cümlemizede en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın..

kızlar merhaba ...ben de yeni üyelerdenim.klomen kullandıktan sonra 18 ocakta ilk çatlatma iğnemi vuruldum.Reglim 3 gün gecikti.dayanamadım test aldım ve ikinci çizgi silikte olsa var..çok heyecanlıyım.yarın kan testine gidicem.Ben hamilelik belirtileri hakkında konuşmak istedim..tabi eğer hamileysem:) öncelikle bende çok bariz belirtiler olmadı..sadece regl olmam gereken günün gecesi muhteşem ötesi karın ağrısı kramp ve batmalarla ağlayarak uykumdan uyandım 10 dk. kadar sürdü...hamilemiyim yoksa farkında olmdan düşük falan mı oluyo dedim hatta:) bundan iki üç saat öncede tuvaletten çıkınca kasıklarım ve karnım çok acıdı.reglimin geciken ikinci günü de birden ve çok yoğun sulu bir akıntım oldu ...regl oluyo sandım o derece...çok mu erken oldu yazmam ama bir an önce paylşmak istedim..kan testim de pozitif çıkarsa beni kaale alabilirsiniz :)

İnşallah bebişin gelmiştir hamilesindir tatlım :)

Arkadaşlar 4 gün gecikmeden sonra bugün sabah adetim geldi çok üzgünüm :( ama napalım vardır bi hayır diyorum artık Rabbim çok aratmasın..

Kizlar gittim doktora yumoşlar büyümüş persembe çalısmalara başlıcaz insallah birde cok sayıda buyuk yumoş olmus ikize gebe kalabilirsin dedi doktor hayirlisi olsun artik

hadi cnm hayırlısı ınşallah bebegin olur ben hep dua edeyorum hepımız için allah anne olmak ıstıyen herkeze hayırlı sağlıklı elı ayagı duzgun bır evlat versın bende ıkı aydır klomen kullanıyorum ama hala hamıle kalamadım yumurtalıklarım çatladığında sık ılışkıye gırsem hamıle kalabılırmıyım bu şekılde hamıle kalan varmı acaba merak edıyorum

:( 4 gün gecikmeyle bugün sabah adetim geldi keşke dediğin gibi olsaydı ama vardır bunda da bir hayır diyorum herşeyin bir zamanı varmış Rabbim çok aratmasın cümlemizede en kısa zamanda hayırlı evlatlar versin inşallah kimsenin kucağını boş bırakmasın..
amin canım uzulme sakın daha cok gencız ısallah Allah bıze nezamn nasıp edicekse ozamn mutlulukdan havalara ucucaz... allah herseyın en hayırlısını versın bıze boylesı hayırlıdır belkıde bak benım ılk aydan tuttu ama düşük yasadım bundada bı hayır var dıyorum belkıde hayırsız olcakdı yada kaderı o yavrumun benı otekı dunyada korucak belkıde melegım:17: melek annesı oldum bende olsunnn:3: hemide ikizlerdii :22: ama dıyorumyaa ben bılıyorumkii rabbim bizi okadar guzel bır bebekle taclandırcak odullendırcekkı yeterki sabredelim şukredelim...:16:

Canım bende sorun yok derken ben gereken herşeyi yaptırdım aylarca drlara gdip geldim ama eşimi zor ikna edip dr.götürdüm ve eşimde varikosel çıktı :((( benim dr. da sana tedavi uygulayalım bir ihtimal belkitutar dedii eşinin spermlerinden sadece 1tanesi lazım varikosel olsa bile dedi :((

Merhaba canım
Eşinde varikosel varsa tedavi olması gerekmiyor mu gitmek istemiyorsa ikna etmelisin bebek istiyorsanız bunun çekinecek yada gurur yapacak bişeyi olmamalı
çok zor bir süreç bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 kere sperm testi yaptırdı muayene de oldu varikosel çıkmadı çok stres oluyorlar ama bizde aynı durumdayız sürekli vajinal muayene ben alıştım artık zaten :)
Hayırlısı olsun cnm

Merhaba canım
Eşinde varikosel varsa tedavi olması gerekmiyor mu gitmek istemiyorsa ikna etmelisin bebek istiyorsanız bunun çekinecek yada gurur yapacak bişeyi olmamalı
çok zor bir süreç bizlerde aynı şeyleri yaşıyoruz benim eşimde 2 kere sperm testi yaptırdı muayene de oldu varikosel çıkmadı çok stres oluyorlar ama bizde aynı durumdayız sürekli vajinal muayene ben alıştım artık zaten :)
Hayırlısı olsun cnm
tabi canım kusura bakmasınlarda biz en ufak bıseyde o çatala oturuyoruz onlar bi kere gidipde sperm testi yaptırıversınler yanii... gurur falan valla bızım yaptıgımız fedakarlıkların yanında stresın sıkıntının onca emgın zamnın tedavının yanında hıc kalır ... benım eşimde yaptırdı masallah bı sorunu cıkmadı ama anladım ben baya bı strese gırdı sonuc cıkana kadar bunlar gereklı seyler ....

merhaba kızlar bende yeniyim . pko hastasıyım 2 aydır dıana 35 kullandım LH FSH oranını düşürmek için . dustu ve bu ay klomen tedavisine basladım . 5. gunum ılacta yarın kontrolum var eger yumoslar buyuduyse catlatma ıgnesı yapılacak .. ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ..

nasılsınız bayanlar ben heyecanla perşembe gününü bekliyorum kasıklarımda ağrı başladı eşime keçi boynuzu pekmezi içirıyorum bu ay değişiklik yapıp cok erken sabahları

birlikteolmayı düşünüyorum ve hergün yapacaz inşallah...hepinizi merak ediyorum pek giremiyorum nete gündüz ya misafir yada misafir gezmesi oluyor akşamlarıda eşim pc

başında oturmama sinirleniyor vakit oldukca birde eşim uyuyunca gelirim inşallah ---ne yaşıyorsak birbir paylaşalım cünkü en ufak umuda ihtiyacımız var----

RABBİM kucaklarımızı bebelerle doldursun tez zaman da sağlıklı sıhhatli amin.....

nasılsınız bayanlar ben heyecanla perşembe gününü bekliyorum kasıklarımda ağrı başladı eşime keçi boynuzu pekmezi içirıyorum bu ay değişiklik yapıp cok erken sabahları

birlikteolmayı düşünüyorum ve hergün yapacaz inşallah...hepinizi merak ediyorum pek giremiyorum nete gündüz ya misafir yada misafir gezmesi oluyor akşamlarıda eşim pc

başında oturmama sinirleniyor vakit oldukca birde eşim uyuyunca gelirim inşallah ---ne yaşıyorsak birbir paylaşalım cünkü en ufak umuda ihtiyacımız var----

RABBİM kucaklarımızı bebelerle doldursun tez zaman da sağlıklı sıhhatli amin.....

size bir kaç soru sorabılır mıyım?

hadi cnm hayırlısı ınşallah bebegin olur ben hep dua edeyorum hepımız için allah anne olmak ıstıyen herkeze hayırlı sağlıklı elı ayagı duzgun bır evlat versın bende ıkı aydır klomen kullanıyorum ama hala hamıle kalamadım yumurtalıklarım çatladığında sık ılışkıye gırsem hamıle kalabılırmıyım bu şekılde hamıle kalan varmı acaba merak edıyorum

Hadi bakalım inşallah ikiz bebişlerin olur hayırlısıyla..

Hayırlısı olsun canım herşeyin yolunda gittiğine çok sevindim..

size bir kaç soru sorabılır mıyım?

Sor tabi bekliyorum .......

Sor tabi bekliyorum .......

insallah hayırlısıyla sende bu ay hamıle halırsın saglıklı bebıslere :) benım ılacta 5. gunum ama hıc bır kasık agrısı veya baska belırtı yok bas agrısı dısında.. yumurtaların buyumemıs olmasından korkuyorum yarın kontrolum var. senın klomen kullandıgın sure ıcerısınde agrın sancıların olmusmuydu onu merak ettım canım ? bıde kac tane yumurtan var doktor soyle dı mı canım ? bide :) biliyorum cok oldum ama keçi boynuzu pekmezi demıssın tam olarak neye faydası varmıs bılıyor musun ?

merhaba kızlar bende yeniyim . pko hastasıyım 2 aydır dıana 35 kullandım LH FSH oranını düşürmek için . dustu ve bu ay klomen tedavisine basladım . 5. gunum ılacta yarın kontrolum var eger yumoslar buyuduyse catlatma ıgnesı yapılacak .. ALLAH isteyen herkese sağlıklı hayırlı bebişler nasip etsin ..

Çok doğru şeyler söylemişsin cnm
Başka topicte arkadaş bi hikaye anlatmıştı şöyle ki:
Peygamber efendimizin zamanında bir karı-koca Hz. Musaya sormuş sen Allah ile konuşuyorsun sorarmısın bizim ne zaman çocuğumuz olacak. Hz Musa sormuş Allahu teala demiş asla döl tutmayacaklar
Karı koca üzülmüş çaresiz gitmişler
Uzun bi süre sonra Hz Musa onları çocuklu görmüş demiş Rabbim sen çocukları olmayacak demiştin ama olmuş.
Rabbimiz demiş ki; evet ama onlar buna rağmen benden ümitlerini dualarını kesmediler bende verdim !!!
Tüylerim diken diken oldu yazarken hikayenin yaşanmışlığı ne kadar doğru bilmem ama verdiği mesaj çok büyük.
Asla ümidimizi kaybetmeyelim zamanı gelince olacak ben inanıyorum....

Bende 1 sene önce çektirdim usg.
Benim çok şiddetli adet sancısı gibi sancım oldu ve gözüm falan karardı ama bittiği an hepsi geçti
Çekilmeden önce güya ağrı kesici iğne vurdurdum ama yinede hissettim ve yanlız gitmiştim eşim gelecekti iş çıkışı neyse aksilik oldu gelemedi.Annem çok kızdı neden yanlız gittin diye gözüm karardı yatarken falan diyince
Eşim tedavi sürecimizi anneme ve ablama anlatmamı istemedi söylemeyelim dedi ben tamam dedim ama tabi ki dayanamadım ki zaten biliyorlar bebek istediğimizi eşim bilmiyor ama annnem ve ablam anı anıma herşeyimi biliyor ve çok destek alıyorum moral alıyorum onlardan :)
Eşimin ailesine gelince kayınvalidem iyi birisi ama yinede onunla hiç konuşmuyoruz bu konuları ama onlarda bebek istediğimizi biliyorlar hatta ramazanda kayınvalidem mukabele yaptı orada kadınlar hoca falan elmaya dua okununca bebek oluyomuş falan diye konuşulmuş kayınvalidem bana okutup getirmişti sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum :(
Hatta anneme iftara gelmişlerdi eltim falanda.. o akşam verdi elmayı
Masada yemek yerken 7 yaşında kızı var herkesin içinde dedi ki yenge sen elmayı yiyince bebek olacak mı beynimden vurulmuş gibi oldum dondum kaldım eltim kızdı sus yemeğini ye diye ama ben mahvoldum
Ondan sonraki bi zamanda eltim bana ayy günüm geçti hamilemiyim falan dedi bence bana inat yaptı hamile değilmiş zaten doğrumu yalanmı söyledi bilmem Benim için kim ne düşünürse Allah ona bin katını versin iyi yada kötü
ben eşimin tarafını pek kaale almıyorum umrumda bile değiller kayınvalidem hariç o iyi birisi
Yani böyle işte hanımlar bu süreç gerçekten çok zor çok büyük bi sınavdayız rabbim sabrını da versin.

Ben bugün ne çok konuştum yaa :) kimsede yok kendi kendime anlatıyorum :))
Çakışmak zor oluyor tabi
Yarın kontrolüm var aynı zamanda eşimin d.günü inşallah iyi haberler alırız çatlatma yaparız da haftasonu depremmmmm :))))
Öptüm hepinizi :))

Burdayim canim girip cikiyorum.oyle yorumlari okuyorum.birde su ovulasyon testi var ya onuda denesemmi bu ay.1 incir yicem 2ates olcmeye baslicam 3 ovulasyon testti denicem.ne diyorsun :1:

insallah hayırlısıyla sende bu ay hamıle halırsın saglıklı bebıslere :) benım ılacta 5. gunum ama hıc bır kasık agrısı veya baska belırtı yok bas agrısı dısında.. yumurtaların buyumemıs olmasından korkuyorum yarın kontrolum var. senın klomen kullandıgın sure ıcerısınde agrın sancıların olmusmuydu onu merak ettım canım ? bıde kac tane yumurtan var doktor soyle dı mı canım ? bide :) biliyorum cok oldum ama keçi boynuzu pekmezi demıssın tam olarak neye faydası varmıs bılıyor musun ?

ALLAH iyiliğini versin canım sor tabi ne olacak :) klomen kullanırken benim hic sancım yada kasık ağrım olmazki sadece arada nadir kasık batması oluyor. Dün doktorumun başı cok kalabalıktı alelacele baktı cok sayıda yumurtan olmus büyümüş ler dedi kac mm diye sordum demedi. Ya insallah hepimize nasip etsin RABBİM baska sormak istediğin varsa sor. Ha bide pekmez sperm icin iyi geliyormus

Back