Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

senin yerinde olsam doktorumu arar yada hemen giderdim...vala tuhaf geldi bana fatmacımm :26:

bende anlamadım, işyerindeyim şimdi, bi arayayım hastaneyi akşam kadın doğumda kim nöbetçi
kendi dr um olmazsa da giderim en azından bi ultrasonla bakar belki testte yaptırırım
sağol cnm

kızlar ben gecen ay klomen kullandım.üçü bir arada dediğim ayakları dikme yastık koyma ve uyuma tekniğinide kullandım ama malesef olmadı..batasıca bat geldi ve bugün 5.günüm.. tekrar içip içmemekte kararsızım... dr a gelince o klomen bile vermemişti. sonra iç bakalım diyerek verdi.ne yapsam bilemedim... mevlam bunaltmaz inş aratmaz daha fazla hepimizin göbişlerini sonra da kollarını doldurur inş..

mrb canım
hep diyoruz ya hepimiz için hayırlısı olsun.
senin durumun nedir dr neden klomen vermiyor sana?

canım kaçıncı ayındasın klomende

mrb canım
hep diyoruz ya hepimiz için hayırlısı olsun.
senin durumun nedir dr neden klomen vermiyor sana?

ne zamandır istiyorsun ilk denemense olmaması normal doktor klomene gerek gormedıyse bir problemin yok demektir aslında, tüm şartlar uygun olsa bile olmayabiliyor bu da gelmek istedikleri zaman geliyolar demek oluyor sen moralini bozma her ay yeni bir umut

Benim lekelenmem devam ediyor
Koyu kahve ve kırmızımsı akıntı gibi kıvamı pelte pelte gibi
pıhtı gibi
Dr gitsem mi beklesem mi yaaaaaaaa

Kızlar merhaba,

Yarın doktora gidiyorum. Adetimin 4. günü bakalım büyük ihtimal gene klomen vericek kist yoksa ,yeni dönem klomene ve iğneye başlıyanlar yumurtalıkların boyutunu kaç yumurta oluştuğunu ve kaçıncı gün iğne vurulucağını ayrıntılı yazalım mı? Birde kızlar iğne vurulduktan sonra çok ağrı oluyormuş doğrumu?

Benim lekelenmem devam ediyor
Koyu kahve ve kırmızımsı akıntı gibi kıvamı pelte pelte gibi
pıhtı gibi
Dr gitsem mi beklesem mi yaaaaaaaa

hiç olmazsa doktorunu ara fatmacım böyle bekleyerek ne oldugunu nerden bileceğiz..9 gün önce adet olman bana doğru gelmedi ya en azından düşük varsa veya düşük olacaksa önlemini al derim... ama inşş düşük değildir sadece bi adettir diyerek hayra yoralım

merhaba cnm hayırlı olsun klomenın inşallahhh biz hep yazıyoruz tatlımm ama ben iğne hiç vurulmadım cünkü doktorum iğneye gerek duymuyor klomen le aynıymış değişen bişeyi yokmuş zaten istenilen boyuta geldikten sonra çatlıyor .. bak klomen bana sancı yaptı adet sancısıyla aynı bide beyaz kıvam geldi

canım benimde çatlama problemim yok ama bana bu ay iğneye başalayabiliriz dedi. Bakalım yarın görücez ne dicek,iğneye gerek görücek mi.Klomen bende hiç sancı yapmamıştı.Beyaz akıntı bende de oldu. Ay bilmiyorum hayırlısı .Sen nezman gidiyosun doktora ilaç bittimi kaçıncı gün başladın ?Kaç tane içiyosun ?ay çok soru sordum :)

Herkeze iyi aksamlar fatma ins.yerlesme kanamasidir 9 gun once adet olunurmu ki! Yerlesme kanamasi acik kirmizi ve az gelirmis oyle duymustum az ve 2 3 4 gun gelirmis.seninkine bir ad veremedim dr gidersen ins yardimci olur.

Herkeze iyi aksamlar fatma ins.yerlesme kanamasidir 9 gun once adet olunurmu ki! Yerlesme kanamasi acik kirmizi ve az gelirmis oyle duymustum az ve 2 3 4 gun gelirmis.seninkine bir ad veremedim dr gidersen ins yardimci olur.

iyi akşamlar
uykucu hoşgeldiiiiiin

tatlım önemli değil sor tabi :82: ben iki aydır klomen kullandım yumoşlar catladı gebelik oluşmadı üçüncü ayındayım adetımın beşinci günü başladım klomene yarın dördüncü günüm pzt yumurta takibine gidcem inş büyümüşdür birde günde sabahları tok karnına üç tane 150 mg alıyorum

hamiş kaldın bizi unuttun yaaa aşk olsunnn

sana aşk olsun kuzum nie unutayım..
eşim bilgisayar getirdi eve hamiş takvimi yapmaya uğraşıyorum bi yerde hata yaptım galiba ama bulamadım bol bebiş topindeki kızlara sordum bende..
birde bu aralar sorunlarım var.. Allah yardımcım olsun inşallah.. korkuyorum bebeğime bişey olcak die.. çok bekledim çok istedim onu..Rabbim bize bağışlar inş sağ sağlim..
varmı başka hamişlerimiz.. ?
Rabbim tez vakitte sizlerede nasip etsin inşallah..

bu topiği açan sensin güzelimm sana alıştık seni sevdik yerin belli oluyor anlayacan :112:
hayırdı canım ne sıkıntın var paylaşmak istersen dinlerimmm RABBİM bebeğini sana bağışlasınnn olmaz inşallah bişey ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış senden başka hamişimiz yok inşallah sırasıyla hamiş kalırız umudumuz ALLAH'tan bakalım mevlam neylerse güzel eyler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…