iyi akşamlar herkese,,,yine kimseler yok şansıma,, kızlar adetime on günden fazla var ve aralıksız belim ağrıyo ah keşke hamilelik belirtisi olsa..
Yumurtalar gelismedigi icin adet gecikmesi yasabilirim diye dusunuyorum bakalim zaman gosterecek Allahim bu ay cok dua ettim herkezin yuzu gulsun ins.ayyy inşşşşş hamişsindir RABBİM ol derse herşeye olur o'na güven tatlımmmm.... bak sakın test yapma klomen tam adet gününü geçirmiyo ya bi gün önce yada tam gününde oluyosunn..gecikirse inşş hamişsin zatennn
evet ya listeye katılan varmı arkadaşlarrrrr
canım hoşgeldin kistin varsa kullanma sakın doktorlar doğru diyor... bu ay klomenin üçüncü ayındayım doktorum kistim olup olmadığına baktı ve kistim yokmuş dewam klomene dedi... kist oluşsaydı eğer dewam edemicektim.. ki zaten klomen kistte yapıyor..ilaçla büyüyor yumoşlar sonra çatlıyor düşün klomen kistini büyütür doktorun dedği gibi ALLAH korusun patlar...dikkatli ol bol şanş dilerim RABBİM yar ve yardımcın olsun... bak herşeyden önce o kistini aldırmaya yada ilaçla eritmeye bak yani öncelikle bebekten çok sen kistin için çok iyi doktor ara sonra inşallah bebeğin olur :114:
Herkese günaydın...
Bugün benim için pek aydın olmadı, akşam adet öncesi gibi leke geldi
Günaydın Fatma'cım senin regline daha var sanırsam erken panik oluyorsun gibime geldi yerleşme lekeside olabilir o bence..
Herkese günaydın...
Bugün benim için pek aydın olmadı, akşam adet öncesi gibi leke geldi
hoşbulduk canım çok sağol cvp için
amin inşallahhh Allah ım yardım etsin
şimdilik duphaston verdi 3 ay bunu kullan bakalım duruma dedi
son üç aydır dkh kullandım erimedi kist
Arkadaslar merhaba..ben de yeni klomen kullanıcı adayıyım..size kısaca özetleyeyim durumumu:) 8 aylık evliyim ve 37 yasındayım..gecen ay yaptırdıgım testte prolaktinim 2 derece yüksek cıktı..doktorum bunun önemsiz oldugunu söyledi..ilaca gerek yok dedi.her ihtimali görmek adına benden hsg eşimden sperm grafisi istedi..bu sonuclara göre ilac tedavisi veya tüplerde tıkanma var ise tüp bebek tedavisine gideriz diyor..ama bu arada her ihtimale karsı bugun klomen verdi..adetimin 3. günü baslamamı söyledi adetime 15 gün var..bekleyecegiz bakalım..bu konuları yeni arastırdıgım için sizlerin bilgi ve tecrübeleri bu yolda bana yardımcı olacak sanırım..hepimize hayırlı bebişler olsun.. :)
hamile kalmak istiyosanız çörek otu bal we tarçını karıştırıp aç karnına adetinizin 2.ci gününden 12.ci güne kadar 1 tatlı kaşığı yiyin
Yumurtalar gelismedigi icin adet gecikmesi yasabilirim diye dusunuyorum bakalim zaman gosterecek Allahim bu ay cok dua ettim herkezin yuzu gulsun ins.
canımm sen RABBİME güveniyorsun ozaman neden bebeğin olmasın belki çatladı beelki bebeğin tutundu böyle karamsar olma lütfen
ve ayrıca sen klomenın dışında iğne vuruldunmu? vede kaçtane klomen içiyorsun
s.a fatmacım adetine kaç gün var?? daha önce hiç bu durumu yaşadınmı? yaşamadıysan koşş kan testi falan yaptır cünkü hamiş olabilirsin gelen lekede yerleşme kanamasıdır
kızlar klomenin bugün son günü 4 şubat doktorun onerdiği ilişki günlerinin ilk günü sizce incir kürü-bal-tarçın-çörek otu yapayımmı? ya da daha deneyimliler varsa neler yapabilirim? havuç suyu deneyen varmı aranızda?
adetim 7 şubat ama ben 2-3 gün erken olurum hep.. öncesinde de bi kaç gün lekelenme olur
yani 4-5 şubat gibi adet olsam öncesinde de bi kaç gün lekelenme bu aralara denk geliyor galiba bilmiyorum yaa
bekleyeyim en iyisi en azından h.sonuna kadar bilmiyorum kafam karıştı
Hayırlısı olsun ben kendimi kötüye alıştırayım da :)
adetim 7 şubat ama ben 2-3 gün erken olurum hep.. öncesinde de bi kaç gün lekelenme olur
yani 4-5 şubat gibi adet olsam öncesinde de bi kaç gün lekelenme bu aralara denk geliyor galiba bilmiyorum yaa
bekleyeyim en iyisi en azından h.sonuna kadar bilmiyorum kafam karıştı
Hayırlısı olsun ben kendimi kötüye alıştırayım da :)
ama dün akşam gelen leke böyle pıhtı gibi bişeydi kanda vardı akıntıda vardı sanki
pıhtı gibiydi hatta baktım iyice
düşük falan mı yoksa dedim hahaaaa saçmaladım iyice :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?