varmı kızlar yenı bebeiş haberlerii:)
canım zaten normalde gebeliğin erken belirtisi adet gecikmesi idrardada görünmüyor.beni arkadasım hamileymiş idrar da bakmıs cıkmamıs kanda cıktı.
bende istanbuldayım cnm sefaköy :)
sen neresindesin?
canım bünyeden bünyeye değişir belirtiler bakalım bugün olursanda olmazsanda haber ver bize inşşş olmazsın
çagırma kırmızıları bakimmbenim içime hamile oldugun doguyor canım deep böyle hissetmişdim ALLAH BUYUKTUR.
ya ewt senin deepte turmuşdu canım hislerin kuvvetli demekki bende halen adet olmadım. Benim için bişey hissediyo musun ?:)Ben inanırım hislere
acıkma yokta uyku hali var bende
dün 11:30 kalktım kahvaltıdan sonrada eşimle film izlerken 1-2 saat daha uyudum eşimde hayırdır diyo sen uyumazdın
hayırlısı bakalım çok ümitlenmeyelim de :)
bu hafta perş falan bi test yapıcam evde
canım ben fatmanın catlatma zamanı falan biliyodum ondan öyle yazdım seninkileri bilmiyorum anlatsana yumurta kac tı klomenmi içtin belirtiler varmı varsa neler anlat tahminde bulunayım
canım benim ilk klomen içişim.1ocakta regl oldum günde 2 defa klomen içtim 9.gün 15 ve 20 mm 2 yumurtam oluştu. İğne vurmadı doktor ilk ay diye.Eşimin sperm sonucu 139 milyon yüzde 85 hareketli. Düzenli ilişkide de bulunduk öle işte. Bugün adet günüm kırmızıları bekliyorum.İnşallah gelmezler . Buarada 26 sında test yaptım idrarda olsa çıkardı diyorum.Hiçbir belirti yok şuan hiçbişey hissetmiyorum. Bide sen yorumla beni :)
anadolu yakasındayım kurtköy sefaköy karşısı galiba karsıyı pek bilmiyorum.
canım ben fatmanın catlatma zamanı falan biliyodum ondan öyle yazdım seninkileri bilmiyorum anlatsana yumurta kac tı klomenmi içtin belirtiler varmı varsa neler anlat tahminde bulunayım
hadi hayırlısı canım belirtiler güzel iyi haberler bekliyourz
Merhaba arkadaslar ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Adetin 4. Gunu basladim gunde 1 tane 5 gun olarak. Bugun adetin 11. Gunu sagda ve solda 11mm yumurtam olusmaya baslamis. Biraz kucuk galiba. Doktorum cumaya kadar buyur dedi tekrar cagirdi sizce nasil ? Sizinkiler nekadar olmustu ??
Keske doktor banada gunde 2 verseydi klomeni belki daha cabuk buyurdu. Neyse artik beklicezsagol canim
yumurtalıklar iyi adet olmadın düzenli iliski BEBEK VAR demek.sperm lerden anlamıyorum?idrar testine takılma onda erken cıkmıyor ben birtek deep gördüm erken cıktıgını 3 5 tl aldıgımız testlere guvenmıyorum daha hashasları varmıs oda 20 tl ona verecegıme kan testi yaptırıyorum ama cıkmıyorbence yarın test yap sen kan yada idrar bakalım ins.ordadır.bebek idrar yaparsan pek guvenme tamam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?