bende belirtilere pek inanmıyorum psikolojikte olabilir
inşallah bebiş varsa erken belirti verir yoksa zaten haftaya kesin kırmızılar gelir banada
kızlar liste yapılacak tekrardan tek tek geriye gitmek çok zor eğer listeye katılmak istiyorsanız bu yazımı beğenirmisiniz....
acıkma yokta uyku hali var bende
dün 11:30 kalktım kahvaltıdan sonrada eşimle film izlerken 1-2 saat daha uyudum eşimde hayırdır diyo sen uyumazdın
hayırlısı bakalım çok ümitlenmeyelim de :)
bu hafta perş falan bi test yapıcam evde
Ya bende listeye katılmak istiyorum ama regl günüm nezaman olur bilmiyorum muhtemel dahi olsa bilmiyorum doktor duphaston hap verdi şimdi onu kullanıyorum bu beşinci günüm bi beş gün daha kullanıcam ama duphastondan sonra reglim 3 gün sonramı 5 gün sonramı 10 gün sonramı ne zaman olur bilemiyorum
çagırma kırmızıları bakimmbenim içime hamile oldugun doguyor canım deep böyle hissetmişdim ALLAH BUYUKTUR.
bende içmiştim birkeresinde 10 gun içtim bir 10 gun bekledim olmadı dr gittim oda baktı 2 3 güne olursun demişti.inş sen hemen olursunda tedavine baslarsın biran önce
Yok yok çağırmıyorum :)
Sağol canım inşallah hayırlısı ile
Annecimde çok dua etti bu ay böyle ilaçtı çatlatmaydı yapınca inşallah allahım dualarımızı kabul etsin..
Ama derler ki; Allah sevmediği kulu dua edince meleklerine dermiş ki: ben onun sesini sevmiyorum ne istiyorsa verin
Sevdiği kulu dua edince; ben onun sesini seviyorum istediğini hemen vermeyin..
Rabbim sevdiği iyi kullarından her zaman dua istermiş bizde inşallah rabbimizin sevdiği kullardan olalım ama çok bekletmesin bizi de muradımızı versin. Biz hamileyken de inşallah çok dua çok şükür edicez... :)
Benim normalde adet günlerim çok düzenlidir her 24 günde bir gelir muhakkak yılda bir defa bile şaşma olmaz bu ay doktora gittim klomen verdi kullandım klomenden sonra 28mm yumurta oluşmuştu ve kendiliğinden çatladı doktor yumurta çatladıktan sonra duphaston verdi oluşabilecek bir gebelik varsa tutunsun yoksa regl gelsin diye klomen kist yapabiliyomuş ya onu engelleyebilmek amacıyla
hııımmmm oyle desene o zaman biz bebiş gelsin ins.hasta olma diye dua edelimben bebiş yok hasta olamadın sandım ee son adet tarihine göre ne zaman olman gerekiyodu
İNSALLAH canım ne guzelmiş ALLAHIN Sevdigi kullar olalım hepimiz.sen calısıyosun dimi nasıl firsat bulup giriyosun ben calısıyoken kafamı kasıcak vakti bulamıyodum stres cok oluyodu cıktım iyimi yaptım bilmiyorum evde beklemekde zor burda arkadaslarla vakit geciriyorum işde sag olsunlar.ALLAH HERKEZİN GÖNLÜNE GÖRE VERSİN.Her yasin okudugumda burdaki arkadaslarada dua ediyorum.
Öyle işte canım yaa :) son adet tarihime göre 1 şubatta olmam lazım ama benim duphaston 2 şubatta bitiyo yani 2 şubattan sonrasını bekliycez bakalım ne olacak off beklemekte çok zor ama hiç ümidim yok gebelik belirtileri hiç yok bende
çalışıyorum cnm bu ara işler yoğun değil o yüzden fırsat buluyorum
çok stresli ve yorucu bi işin varsa çıkmakla iyi yapmışsın boşver evde zaman daha çabuk geçiyor ev işleri, tv, yemek falan derken hoopp akşam oluyor :)
ben evde tek başıma kalmayı çok severim tv izlerim müzik dinlerim zaman su gibi akıp geçer
Bende dua ederken isteyen herkese diyorum
hayırlısı
ben senin yerinde olsam idrar testi yapardım bir bakardım olumsuz cıkarsada inanmazdım daha gunum var diye ama bazı arkadaslarda erken 2 çizgi cıktıgı oldu yarın sabah kendi kendine bir bak derim ben
Ya azıcıkta olsun gebelik belirtilerim olsaydı ona güvenerek yapıcaktım idrar testi ama hiç ümitli değilim kıpırdama yok bende gebelik adınahayırlısı artık bekliyorum
evet bugun temizlik yaptım fazla yorulmadım 1 oda temizliyorum 1 buraya bakıyorum derken bu saat yapmısım dinlenerek temizlik yaptım ya yoruldugumu hissetmedim.ama su belimdeki agrı cok fena nerden cıktı anlamadım
hayırlısı canım eli ayagı düzgün saglıklı saygılı bir bebiş gelsin artık bekleyen herkeze
Kolay gelsin cnm
ben ancak haftasonları yapıyorum şuan benim ev pek bi tozlu :)
bel ağrısı ilacın etkisinden falan dır yaa yada iş yaparken yormuşsundur kendini
ben dün 2 saat mutfakta kaldım yemek falan yaptım
sonrada 1 saat ütü yaptım belim çok ağrımıştı
bu arada istanbulda mısın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?