• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

çagırma kırmızıları bakimm :20: benim içime hamile oldugun doguyor canım deep böyle hissetmişdim ALLAH BUYUKTUR.

ya ewt senin deepte turmuşdu canım hislerin kuvvetli demekki bende halen adet olmadım. Benim için bişey hissediyo musun ?:)Ben inanırım hislere

ya ewt senin deepte turmuşdu canım hislerin kuvvetli demekki bende halen adet olmadım. Benim için bişey hissediyo musun ?:)Ben inanırım hislere

canım ben fatmanın catlatma zamanı falan biliyodum ondan öyle yazdım seninkileri bilmiyorum anlatsana yumurta kac tı klomenmi içtin belirtiler varmı varsa neler anlat tahminde bulunayım :1:

acıkma yokta uyku hali var bende
dün 11:30 kalktım kahvaltıdan sonrada eşimle film izlerken 1-2 saat daha uyudum eşimde hayırdır diyo sen uyumazdın
hayırlısı bakalım çok ümitlenmeyelim de :)
bu hafta perş falan bi test yapıcam evde :1::34:

hadi hayırlısı canım belirtiler güzel iyi haberler bekliyourz

canım ben fatmanın catlatma zamanı falan biliyodum ondan öyle yazdım seninkileri bilmiyorum anlatsana yumurta kac tı klomenmi içtin belirtiler varmı varsa neler anlat tahminde bulunayım :1:

canım benim ilk klomen içişim.1ocakta regl oldum günde 2 defa klomen içtim 9.gün 15 ve 20 mm 2 yumurtam oluştu. İğne vurmadı doktor ilk ay diye.Eşimin sperm sonucu 139 milyon yüzde 85 hareketli. Düzenli ilişkide de bulunduk öle işte. Bugün adet günüm kırmızıları bekliyorum.İnşallah gelmezler . Buarada 26 sında test yaptım idrarda olsa çıkardı diyorum.Hiçbir belirti yok şuan hiçbişey hissetmiyorum. Bide sen yorumla beni :)

canım benim ilk klomen içişim.1ocakta regl oldum günde 2 defa klomen içtim 9.gün 15 ve 20 mm 2 yumurtam oluştu. İğne vurmadı doktor ilk ay diye.Eşimin sperm sonucu 139 milyon yüzde 85 hareketli. Düzenli ilişkide de bulunduk öle işte. Bugün adet günüm kırmızıları bekliyorum.İnşallah gelmezler . Buarada 26 sında test yaptım idrarda olsa çıkardı diyorum.Hiçbir belirti yok şuan hiçbişey hissetmiyorum. Bide sen yorumla beni :)

yumurtalıklar iyi adet olmadın düzenli iliski BEBEK VAR demek.sperm lerden anlamıyorum?idrar testine takılma onda erken cıkmıyor ben birtek deep gördüm erken cıktıgını 3 5 tl aldıgımız testlere guvenmıyorum daha hashasları varmıs oda 20 tl ona verecegıme kan testi yaptırıyorum ama cıkmıyor :1: bence yarın test yap sen kan yada idrar bakalım ins.ordadır.bebek idrar yaparsan pek guvenme tamam

anadolu yakasındayım kurtköy sefaköy karşısı galiba karsıyı pek bilmiyorum.

evet cnm birbirimize göre karşıdayız uzağız baya :)

Hadi inşallah hislerin çıkar cnm
çıkarsa dile benden ne dilersen :))

hadi hayırlısı canım belirtiler güzel iyi haberler bekliyourz

sağol cnm inşallah

Merhaba arkadaslar ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Adetin 4. Gunu basladim gunde 1 tane 5 gun olarak. Bugun adetin 11. Gunu sagda ve solda 11mm yumurtam olusmaya baslamis. Biraz kucuk galiba. Doktorum cumaya kadar buyur dedi tekrar cagirdi sizce nasil ? Sizinkiler nekadar olmustu ??

Merhaba arkadaslar ben bu ay ilk defa klomen kullandim. Adetin 4. Gunu basladim gunde 1 tane 5 gun olarak. Bugun adetin 11. Gunu sagda ve solda 11mm yumurtam olusmaya baslamis. Biraz kucuk galiba. Doktorum cumaya kadar buyur dedi tekrar cagirdi sizce nasil ? Sizinkiler nekadar olmustu ??

Merhaba cnm
İnşallah ilk aydan tutturursunuz rabbim nasip eder :)
ben 5. gün başladım günde 2 tane içtim 13. gün çatlatma iğnesi yaptım o zmn 2 tane yumurtam vardı 19.5 ve 21
herkeste farklı oluyor büyüme zamanı ben biraz hızlı tepki veriyorum ilaca şanslıyım o konuda
hepimiz için hayırlısı olsun

Fatmacim saglikla bebegini kucagina al baska bisey istemem

yumurtalıklar iyi adet olmadın düzenli iliski BEBEK VAR demek.sperm lerden anlamıyorum?idrar testine takılma onda erken cıkmıyor ben birtek deep gördüm erken cıktıgını 3 5 tl aldıgımız testlere guvenmıyorum daha hashasları varmıs oda 20 tl ona verecegıme kan testi yaptırıyorum ama cıkmıyor :1: bence yarın test yap sen kan yada idrar bakalım ins.ordadır.bebek idrar yaparsan pek guvenme tamam

canım ağzın bal yesin :) hadi inşallah haber ederim adet olursamda olmazsamda çok saol

Selam kzlar hamis haberleri varmi..
Blgsayarm yok artk gelemyorm ceptende takp cok zor oluyo.. Ben bebegmi adtme yedi gün kala ögrndm.. Ksmet tabi..
Carsamba test yaptrdk doktor erken belki yoktr dyp moralmi bözdu ama test snucu 89.9 cknca kendsde sasirdi ki zaten adetme üc gn kala aldk osonucu.. Bu hafta snu bebegmi görmeye gdcez ins görünvr.. İns szlerde tez vaktte yasarsnz bu sevnci..

slm kızlar:3::3:
benı de aranıza alırmısınız:16::16:
bende yarın klomene baslıcam ılk defa kullanıcam ılacı.. dr.um gunde 2 tane ıc dedı 12 saat arayla al dedı:31::31::31:
2 yıl 3 aylık evliyim..7.ayımızda korunmayı bıraktım ve hemen hamıle kaldım ama 2.5aylıkken kaybettım bebegımı kalbı durmustu aldırmak zorunda kaldık:43::43::43:
3 ay korunma verdı dr.um 1.5 senedırde ugrasıyoruz hala olmadı dr.da klomen verdı:31::31::31:

iyi akşamlar arkadaşlar,işte çok yoğundum bugün giremedim nete ama şimdi geriye dönüp okuyacağım,sayfalar ilerlemiş :))

benim gibi yeni arkadaşlarda gelmiş ne güzel :))

kızlar bu arada bende listede olmak istiyorum,,, sat 9 şubat,,teşekkürler,,

Back