benide ekleyin lütfen 14 şubat :18:
tamam canım ne titriyon gii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benide ekleyin lütfen 14 şubat :18:
onu fark etmedim cnm tamam en baştan yapacam listeyi inşallah .23 yaşındayım 2 senelik evliyim canım niye cevap vermim yokki bunda bişey sen ??
ne biliyim hani özel ya vermek istemeye bilirsin diye daha yasımız cok kucuk olur elbet bizim bebekler nazlı oyle cabuk gelmıyolar.dun ögrendim bir akrabam hamileydı subat dogcaktı bebek kordon dolanmıs anne karnında kaybettiler bebegi cok kötü durumdalar bide odası esyaları bebek arabasını herseyi almıslardı.anne hastaneden gelince nasıl uzulur kımbilir esyaları görunce valla aklıma geldıkce anneye sabir diliyorum.
yosun hosgeldin ne yapıyosun basldınmı ilaca
olmus baska katılmak ısteyen yokmu acaba? buyutelim listeyi
tamam canım ne titriyon gii
ilk defa bir adet tarihi beni böle beklenti içinde bıraktı yani amaç gelmesin die bir beklenti bakalım neler olucak :))
Evet cnm dün bitti ama kayınvalidemlerde tatildeyiz.. Bu ay benim zor gibi görünüyor canım:*) siz neler yaptınız?
benide hayali yaz bari bende tadim bu durumu:))
kız delimisin sen heheheh
kızlar liste yapılacak tekrardan tek tek geriye gitmek çok zor eğer listeye katılmak istiyorsanız bu yazımı beğenirmisiniz....
Bennnnnnn:*) 15 Şubat sanırım canım:*)
tamam canım ben şimdi temizliğe gidiyorum sonra liste yapmak için uğraşacam inşallh hadi kızlar görüşürüz
tamam canım ben şimdi temizliğe gidiyorum sonra liste yapmak için uğraşacam inşallh hadi kızlar görüşürüz
Herkese selammm
Bugün burası baya hareketliymiş ama ben işe güce daldım kaçırdım :)
H.sonu da evde pek girmek istemiyorum kafam dağılsın diye
Herkesin keyfi yerindedir umarım. Ben beklemeye devam ediyorum belirtiden sayılırmı bilmiyorum ama kasık ağrım bel ağrılarım var ara ara.. bir de akıntım çoğaldı sarı renkte kokusuz, idrarımın rengi de koyulaştı kokusu keskinleşti falan bunlar neye işaret bilemiyorum
deepten haber var mı?
Onun belirtileri neydi??
hadi hayırlısı bebiş gelsin deep ilgili cok acıkıyodu oyle hatırlıyorum
acıkma yokta uyku hali var bende
dün 11:30 kalktım kahvaltıdan sonrada eşimle film izlerken 1-2 saat daha uyudum eşimde hayırdır diyo sen uyumazdın
hayırlısı bakalım çok ümitlenmeyelim de :)
bu hafta perş falan bi test yapıcam evde
dep 6 7 gun önce belli olmustu inş.seninkide hemen belli olur belirtiler için bişey diyemıyorum.gecen ay adet olmadan önce kasık agrısı sag sol degişiyodu göguslerde kasıntı akıntı idrarda koyulasma bunlar olmustu yani hamilelik belirtisiyde adet belirtisi aynı canım bence en erken belirti adet kecikmesi oluyor hadi hayırlısı 2.bebegimizde gelsin