slm kızlar
benı de aranıza alırmısınız
bende yarın klomene baslıcam ılk defa kullanıcam ılacı.. dr.um gunde 2 tane ıc dedı 12 saat arayla al dedı
2 yıl 3 aylık evliyim..7.ayımızda korunmayı bıraktım ve hemen hamıle kaldım ama 2.5aylıkken kaybettım bebegımı kalbı durmustu aldırmak zorunda kaldık
3 ay korunma verdı dr.um 1.5 senedırde ugrasıyoruz hala olmadı dr.da klomen verdı
ne yapiyosunuz benim canim sikildi
ben cok garıbım vala yarın evlılık yıldonumumuz tam 1 sene oluyoDD ALLAHtan dılerım bu ay hamiş kalırım yıldonumunun en muthiş mükemmel hediyesini almış olurumm....
insallah canim kalirsin tabii niye kalmayasin olumlu dusun ee simdi ne asamadasin
insallah olmazsinda sendende aliriz iyi haberleri burdada herkez beklemede bakalim tek tek iyi haberler gelsin25 ocak cuma catlatma ıgnemı oldum beklemedeyım 10 şubatta test yapıcam eger adet olmazsamm...
insallah olmazsinda sendende aliriz iyi haberleri burdada herkez beklemede bakalim tek tek iyi haberler gelsin
Allah hepinize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahHamilelik belirtileriyle adet belirtileri hemen hemen aynıdır canlar sdce rahminizde adetten daha değişik bi şişlik oluyo ben ordan anlamıştım hatta adet zamanımda hafif lekelenme bile yaşadım umutsuzluğa kapılmayın sakın bebişleriniz hayırlı zamanlarınızda gelsin inşallah
slm kızlar
benı de aranıza alırmısınız
bende yarın klomene baslıcam ılk defa kullanıcam ılacı.. dr.um gunde 2 tane ıc dedı 12 saat arayla al dedı
2 yıl 3 aylık evliyim..7.ayımızda korunmayı bıraktım ve hemen hamıle kaldım ama 2.5aylıkken kaybettım bebegımı kalbı durmustu aldırmak zorunda kaldık
3 ay korunma verdı dr.um 1.5 senedırde ugrasıyoruz hala olmadı dr.da klomen verdı
kızlar zor oluyo bat yapmak tarihe göre sıra yapmasak olurmu[/QUOTE][TABLE="width: 200"]
[TR]
[TD]deep
[/TD]
[TD]ocak ayın ilk
[/TD]
[TD]hamişi
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]crocus55
[/TD]
[TD]6 şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zd86
[/TD]
[TD]7şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nclysf
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]fatmaa
[/TD]
[TD]7 şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]yOosun
[/TD]
[TD]19 şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bebetomm
[/TD]
[TD]23 şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]betül1645
[/TD]
[TD]24 şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]filoloğum
[/TD]
[TD]23-24şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]reallove
[/TD]
[TD]28şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]gulnur27
[/TD]
[TD]bat belli değil
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nurecrin
[/TD]
[TD]3şubat
[/TD]
[TD]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]erenesen[/TD]
[TD]9şubat[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?