• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

çocuk olması için ewlenmek şartmı ya :( bende çocuğum olsun istiyorum ama ewlenmek istemiyorum

canım bu dediğin bi tartışma çıkartabilir öncelikle onu diyebilirim çünkü önemli bi durum dinen kabul edilemez haram bi durumdur yok ben illa istiyorum hiç bişi umrumda değil diyorsan o senin bileceğin iş hakkında hayırlısı olsun nede olsa kimse kimseye karışmaya hakkı yok

canım bu dediğin bi tartışma çıkartabilir öncelikle onu diyebilirim çünkü önemli bi durum dinen kabul edilemez haram bi durumdur yok ben illa istiyorum hiç bişi umrumda değil diyorsan o senin bileceğin iş hakkında hayırlısı olsun nede olsa kimse kimseye karışmaya hakkı yok

canm dinen kabul edilmeyen olan nedir ewlenmeden çocuk sahibimi olmak?

selam kızlar :) bende pko hastasıyım yanı zamanda prolaktinimde yüksek bu ay ilk klomen denmesini yaptık önce 2 yumurta gözükmesine rağmen sonrasında sadece 1 tanesi büyüdü ve çatlama dönemine girince sadece 1 günü değerlendirebildik :( çünkü eşim hasta oldu grip :( ben hiç yorumlarda okuduğum gb sancı falan hissetmedim acaba çatlama olmadı mı dersiniz ? bat 14 şubat , artık o güne kadar beklicez , hepimiz için hayırlısı ....

hoşgeldin canım aramıza öncelikle geçmiş olsun büyüdüyse çatlamıştır inşallah vala benimde 2 aydır yumoş çatlıyor bi türlü hamiş olamadım nasip kısmet işi

canm dinen kabul edilmeyen olan nedir ewlenmeden çocuk sahibimi olmak?

evet tatlım evlenmeden çocuk sahibi olmak dinen haramdır...sperm bankasından bile cocuk sahibi olmakta aynı durum haramdır. istediğin hocaya istediğin kitapları okuyup sorabilirsin hatta netten araştır

Merhaba kızlar:*) yeni hamişlerimiz vardır umarım ... Bakalım bu ay bizi neler bekliyor :*)

evet tatlım evlenmeden çocuk sahibi olmak dinen haramdır...sperm bankasından bile cocuk sahibi olmakta aynı durum haramdır. istediğin hocaya istediğin kitapları okuyup sorabilirsin hatta netten araştır

canm sperm bankasının haram olduğunu duymuştumda ewlenmeden çocuk sahibi olmanın haram olduğunu duymamıştım tşk ederim

Merhaba kızlar:*) yeni hamişlerimiz vardır umarım ... Bakalım bu ay bizi neler bekliyor :*)

hoşgeldin yosun nerdsin canım ya kırmızları gördün bida gelmedin göremedim seni :34:
bende regl oldum bugün klomene tekrar başladım üçüncü denemem artık yarında kist oluşmusa bida tuymicem hapı oluşmamışsa klomene dewam :31:

canm sperm bankasının haram olduğunu duymuştumda ewlenmeden çocuk sahibi olmanın haram olduğunu duymamıştım tşk ederim

canım bunları ben demiyorum dinimiz emrediyor oyüzden ne desem günah olurum seni uyarmak benim görevim gerisi sana kalmış :) nie evlenmek istemiyorsun sorması ayıp olmasın :9:

canım bunları ben demiyorum dinimiz emrediyor oyüzden ne desem günah olurum seni uyarmak benim görevim gerisi sana kalmış :) nie evlenmek istemiyorsun sorması ayıp olmasın :9:

etrafımda kimi görsem boşanıyor we birbirini aldatıyor.ben çalışan biriyim paramı kazanıyorum ewlenipte bunları yaşamak istemiyorum uzun süreli bi beraberliğim war zaten bu şekil herşey çok iyi gidiyor.

etrafımda kimi görsem boşanıyor we birbirini aldatıyor.ben çalışan biriyim paramı kazanıyorum ewlenipte bunları yaşamak istemiyorum uzun süreli bi beraberliğim war zaten bu şekil herşey çok iyi gidiyor.

bak bu konuda haklısın çünkü gerçekten çoğaldı aldatma boşanmak evlerimizden uzak olsun... RABBİM seninde gönlüne göre versin cnm

Y0osun >>> 19 şubat :31:
Betül1645 >>> 24şubat :31:
Filologum >>> 23-24şubat :31:
bebetom >>> 23şubat :31:
(deep) >>> ocak ayımızın yeni hamişi :nazar:
:49:
Reallove >>> 28şubat :31:
crocus55 >>> 6 şubat:31:
nclysf >>> 7 şubat :31:
zd86 >>> 7 şubat :31:
fatmaa>>> 7 şubat:31:

olmus baska katılmak ısteyen yokmu acaba? buyutelim listeyi

erkek arkadasım ewlenmek istiyoda ben yanaşmıyorum çocuk sahibi olmayıda istiyorum napcam bilmiyorum :)

bebetom listede yeni fark ettim zor olmazsa tarihlerin yerini degiştir tarihe göre sirala bilelim derim ben (bide 2-3 sayfada bir öne alalım) bebetom sen kac yasındasın merak ettim istersen cevap vermeye bilirsin

bebetom listede yeni fark ettim zor olmazsa tarihlerin yerini degiştir tarihe göre sirala bilelim derim ben (bide 2-3 sayfada bir öne alalım) bebetom sen kac yasındasın merak ettim istersen cevap vermeye bilirsin

onu fark etmedim cnm tamam en baştan yapacam listeyi inşallah .23 yaşındayım 2 senelik evliyim canım niye cevap vermim yokki bunda bişey sen ??

ya hem sevdiğin varmış hemde evlenmeden bebek sahibi olmak istiyorsun sperm bankasından inşallah sevdiğinle evlenirsinde öyle hamiş kalırsınnn :9:

canım zaten bu sperm bankasını söledim facia yaşanacaktı:)ama bunu anca ilişkimiz biterse yaparım demiştim

Back