çocuk olması için ewlenmek şartmı yabende çocuğum olsun istiyorum ama ewlenmek istemiyorum
canım bu dediğin bi tartışma çıkartabilir öncelikle onu diyebilirim çünkü önemli bi durum dinen kabul edilemez haram bi durumdur yok ben illa istiyorum hiç bişi umrumda değil diyorsan o senin bileceğin iş hakkında hayırlısı olsun nede olsa kimse kimseye karışmaya hakkı yok
selam kızlar :) bende pko hastasıyım yanı zamanda prolaktinimde yüksek bu ay ilk klomen denmesini yaptık önce 2 yumurta gözükmesine rağmen sonrasında sadece 1 tanesi büyüdü ve çatlama dönemine girince sadece 1 günü değerlendirebildikçünkü eşim hasta oldu grip ben hiç yorumlarda okuduğum gb sancı falan hissetmedim acaba çatlama olmadı mı dersiniz ? bat 14 şubat , artık o güne kadar beklicez , hepimiz için hayırlısı ....
canm dinen kabul edilmeyen olan nedir ewlenmeden çocuk sahibimi olmak?
evet tatlım evlenmeden çocuk sahibi olmak dinen haramdır...sperm bankasından bile cocuk sahibi olmakta aynı durum haramdır. istediğin hocaya istediğin kitapları okuyup sorabilirsin hatta netten araştır
Merhaba kızlar:*) yeni hamişlerimiz vardır umarım ... Bakalım bu ay bizi neler bekliyor :*)
canm sperm bankasının haram olduğunu duymuştumda ewlenmeden çocuk sahibi olmanın haram olduğunu duymamıştım tşk ederim
canım bunları ben demiyorum dinimiz emrediyor oyüzden ne desem günah olurum seni uyarmak benim görevim gerisi sana kalmış :) nie evlenmek istemiyorsun sorması ayıp olmasın
etrafımda kimi görsem boşanıyor we birbirini aldatıyor.ben çalışan biriyim paramı kazanıyorum ewlenipte bunları yaşamak istemiyorum uzun süreli bi beraberliğim war zaten bu şekil herşey çok iyi gidiyor.
Y0osun >>> 19 şubat
Betül1645 >>> 24şubatFilologum >>> 23-24şubat
bebetom >>> 23şubat(deep) >>> ocak ayımızın yeni hamişi
Reallove >>> 28şubatcrocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubatzd86 >>> 7 şubat
fatmaa>>> 7 şubat
etrafımda kimi görsem boşanıyor we birbirini aldatıyor.ben çalışan biriyim paramı kazanıyorum ewlenipte bunları yaşamak istemiyorum uzun süreli bi beraberliğim war zaten bu şekil herşey çok iyi gidiyor.
Merhaba kızlar:*) yeni hamişlerimiz vardır umarım ... Bakalım bu ay bizi neler bekliyor :*)
olmus baska katılmak ısteyen yokmu acaba? buyutelim listeyi
bebetom listede yeni fark ettim zor olmazsa tarihlerin yerini degiştir tarihe göre sirala bilelim derim ben (bide 2-3 sayfada bir öne alalım) bebetom sen kac yasındasın merak ettim istersen cevap vermeye bilirsin
erkek arkadasım ewlenmek istiyoda ben yanaşmıyorum çocuk sahibi olmayıda istiyorum napcam bilmiyorum :)
ya hem sevdiğin varmış hemde evlenmeden bebek sahibi olmak istiyorsun sperm bankasından inşallah sevdiğinle evlenirsinde öyle hamiş kalırsınnn
canım zaten bu sperm bankasını söledim facia yaşanacaktı:)ama bunu anca ilişkimiz biterse yaparım demiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?