yok 4 haftalık dusuk yasadıgım ıcın kurtaja gerek kalmadı o yuzden ara vermeyı dusunmuıyorum ... kontrollerımı yaptırdım gayet saglıklı ve hemen duzene gırmıs vucudum... bu sebebden dolayı doktorum ara vermeme ızın vermedı kendısı dedı zaten hemen benım kontrolum altında onumuzdekı ay bebek clısmalarına baslıcaz dediçok iyi bi doktorum var memnunum gereksız cagırmıyoo gereksız tahlıller fazla masraf yapmıyo ne gerekıyosa onlarıı yaptırıyo ozel oldugu ıcın bıraz tuzlu en basdan butun tedbırlerı aldık rahım filmi hormon testlerı pıhtılasma testı.. hiç bi sorun yok allaha sukur ... bi tek prolaktınım dusukden dolayı yukselmıs onun ıcınde bı ılac verdı duser normaldır bısey olmaz dedı... şimdi adet olmayı beklıyorum olur olmaz yumurtlama takıbı yaptırcam bakalım klomenımı aldım duruyoo adetım baslasın ıcıcem 5. gununde ama bı turlu olamadım dusukden dolayı sanırım
nerdesiniz kızlar geldim :)
Burdamisin gittinmi yoksa
burdamısınız kızlar :) ya ben eşime keçi boynuzu pekmezi yedirmeye başladım bu ay inş yararlı olur
Günaydın... Keçi boynuzunu bende eşime gecen ay vermısdım ve işe yaradı valla ben ona yoruyorum cunkı duzenli bi şekilde sabah aksam ıkı kaşık cok etkili bi keci boynuzu özu verdım bebeğimiz düştü ama neticede hemen o ayda tutuu..ayda başladım sabah aksam ıkı kasık vermeye işallah yarasın kocişime.. pekmezını deilcanikomm ne yapalım anca derdimi sizler anlarsınız sizinde derdinizi ne cektiğinizi ne düşündüğünüzüde ben anlarım
burdamısınız kızlar :) ya ben eşime keçi boynuzu pekmezi yedirmeye başladım bu ay inş yararlı olur
Canım kanda cıkareger varsaHerkese günaydın kızlar bugün regli günüm bakalım kırmızıları bekliyorum. Cumartesi dayanamadım gene idrar testi yaptım her zamanki gibi nagatifama adet olucağıma dairde hiçbir belirti yok.genelde benim adetim sancısız oluur gerçi.Gelen giden de yok henüz ,Hiçbişey hissetmiyorum yani . Dün akşam meryem suresini okudum hepimiz için dua ettim tez zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah amin...
Herkese günaydın kızlar bugün regli günüm bakalım kırmızıları bekliyorum. Cumartesi dayanamadım gene idrar testi yaptım her zamanki gibi nagatifama adet olucağıma dairde hiçbir belirti yok.genelde benim adetim sancısız oluur gerçi.Gelen giden de yok henüz ,Hiçbişey hissetmiyorum yani . Dün akşam meryem suresini okudum hepimiz için dua ettim tez zamanda gelsin bebişlerimiz inşallah amin...
Günaydın kızlar
Keci boynuzu pekmezi iyi ama benim eşim yemiyor ikna edemiyorum.yemek konularında cok seçicidir kendisi.yiyorlarsa yedirin valla
öncelikle şunu diyim canım klomen kesinlikle adet gecikmesi yapmıyor hatta ben 2 aydır adetimden bir gün önce oldum umarım hamilesindir bügün olmazsa yarında olmazsa hemen kanda test yaptır idrarda hemen cıkmazki hcg hormonun demekki idrara karışmamıştr sabırlı ol kafaya takma
Günaydın kızlar:) Bugün kontrole gittim geçen hafta 2 yumurtam vardı biri küçüktü,bugün biri çatlamış dedi ama diğeri görünmüyordu muhtemelen o da çatlamıştır dedi doktor.12. gün adet olacaksın eğer hamilelik yoksa dedi, bu da 8 şubata denk geliyor.Sanki daha çok var gibi çok meraklanıyorum:)
saol canım ,benim çok düzenlidir adetlerim günü gününe olurum genelde ,bugünde olmazsa 2 gün sonra yaptırım test, ama zannetmiyorum, ben akşama kalmaz hasta olurum ,çok azda olsa karnım ağrırdı ama bugün o da yok hiçbir belirti yok. bakalım hayırlısı.Bu aydan hiç umutlu değilim . Olursa Allahımın süprizi olur.Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çünkü .
saol canım ,benim çok düzenlidir adetlerim günü gününe olurum genelde ,bugünde olmazsa 2 gün sonra yaptırım test, ama zannetmiyorum, ben akşama kalmaz hasta olurum ,çok azda olsa karnım ağrırdı ama bugün o da yok hiçbir belirti yok. bakalım hayırlısı.Bu aydan hiç umutlu değilim . Olursa Allahımın süprizi olur.Kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum çünkü .
çocuk olması için ewlenmek şartmı yabende çocuğum olsun istiyorum ama ewlenmek istemiyorum
Şart değil yawrump
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?