• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

tabii öylee ... biz burda bırbırımıze ılac oluruz en guzel ılac bırbırımızız... stres sıkıntı uzuntu olmadıgı zamn bızım hıc bıseye ıhtıyacımız kalmaz zatenn:54:

evet dogru söyluyorsun bugun kımse yoktu burda girdim çıktım girdim çıktım kendimle yanlız kalınca aklıma geldi agladım moralim bozuldu amaa simdi gecti

evet canım üzülme bu ay olsazsa diger ay olur.sende tam moralimin düştügü zaman geldin iyi oldu benimde yumurtalar buyumedi her zaman buyurler bu ay olmadı.ama üzülmedim hatta düşük ihtimal bile olsa tutar diyorum hala umutluyum :109:

canımm ya üzülme:69: bak benim yumoşlar çatladı yinede olmadı ne yapalım olmayınca olmuyor elimizden geleni yapıyoruz Rabbim bilir üzülmee sende sakın:20:

:20:

canımm ya üzülme:69: bak benim yumoşlar çatladı yinede olmadı ne yapalım olmayınca olmuyor elimizden geleni yapıyoruz Rabbim bilir üzülmee sende sakın:20:

şimdi uzulmuyorum ara ara yanlız kalınca aklıma geliyor uzuluyorum :93:

tabii öylee ... biz burda bırbırımıze ılac oluruz en guzel ılac bırbırımızız... stres sıkıntı uzuntu olmadıgı zamn bızım hıc bıseye ıhtıyacımız kalmaz zatenn:54:

canikomm ne yapalım anca derdimi sizler anlarsınız sizinde derdinizi ne cektiğinizi ne düşündüğünüzüde ben anlarım :29::29:

evet dogru söyluyorsun bugun kımse yoktu burda girdim çıktım girdim çıktım kendimle yanlız kalınca aklıma geldi agladım moralim bozuldu amaa simdi gecti

evet strese girmemek gerekiyo ama çok üzülüyoruz bu dönemde eşim ateşli yatıyo ben yumurtlamam kaçtı diye üzülüyorum sonrada kendime kızıyorum :(( yeterki o iyi olsun Rabbim sağlıklı zamanlar versin bize inş. :))

tabiii benım gıbı ılk aydan olupda o sevıncınızı yasayıpp kursagınızda kalsa dahamı ıyıı sukredın bak... ben gec olsun saglıklı olsunn... ben bilee takmıyorumm tabıkı uzuldugum zamnlar oluyoo ama dıyorumkıı Allahım sen en dogrusunu bılırısın bu ımtıhanın bana agır geldıı ama ısyatn etmıyoruumm guzell hedıyelerle taclandır ımtıhanımı... saglıklı bebişler gelsııınn:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:
canım benııım herzamn anlatt dınlerııımm sakın uzulme aglama:ssz: bu topikk gobısde bebeişlerle doluu anne adaylarıyla dolcak bakk gorr... eskı yorumlarımızı okuypp bız nekdar bosa kuruntular uzuntuler yasamısın dıcezz:21:

kızlar yemek hazır gelin buyrun beraber yiyelim :9:
yemekten sonra gelicem koca çok acıkmış karnını doyurayım oda bebem sayılır :9::9::9::9:

Arkadaslar bence uzuntu iyi degil kirmizilar gelince ben cok uzuldum bu ay yumurtalarda sorun cikti yani simdi bekliyorum herseyin hayirlisi ara ara agrim oluyor ilac yan etkileri diyorum ins gununde hasta olurum yumos buyumeyince hasta olamicam diye korkuyorum aslinda bebek yoksa kirmizi hemen gelsede baslasam tedaviye

Afiyet olsun ee kac yasindasin calisiyomusun kac yildir evlisin ne zamandir bebek istiyosun
21 yasındayım 7. ayımıza gırıyoruz evlenelıı... 2 aydır bebek ıstıyoruz gecen ayy bebegımız dustuu ve denemeye devam :21: calısmıyorum sımdılık bebege adadık kendımızı:31:

21 yasındayım 7. ayımıza gırıyoruz evlenelıı... 2 aydır bebek ıstıyoruz gecen ayy bebegımız dustuu ve denemeye devam :21: calısmıyorum sımdılık bebege adadık kendımızı:31:
İyi yasin genc taze gelinsin ee bebek dusmesi uzucu ama sonucda en azindan tutuyor oluyor diye dusun bakalim simdi beklemedesin dimi ins tutar bat 8 dimi aybi gunuz

İyi yasin genc taze gelinsin ee bebek dusmesi uzucu ama sonucda en azindan tutuyor oluyor diye dusun bakalim simdi beklemedesin dimi ins tutar bat 8 dimi aybi gunuz
yok benım batım belli deil henuz bat olması ıcın beklemedeyım düşük yenı bıttı...:ssz:

Dusukden sonra ara vericekmisin yoksa calismalara devammi
yok 4 haftalık dusuk yasadıgım ıcın kurtaja gerek kalmadı o yuzden ara vermeyı dusunmuıyorum ... kontrollerımı yaptırdım gayet saglıklı ve hemen duzene gırmıs vucudum... bu sebebden dolayı doktorum ara vermeme ızın vermedı kendısı dedı zaten hemen benım kontrolum altında onumuzdekı ay bebek clısmalarına baslıcaz dedi:1: çok iyi bi doktorum var memnunum gereksız cagırmıyoo gereksız tahlıller fazla masraf yapmıyo ne gerekıyosa onlarıı yaptırıyo ozel oldugu ıcın bıraz tuzlu en basdan butun tedbırlerı aldık rahım filmi hormon testlerı pıhtılasma testı.. hiç bi sorun yok allaha sukur ... bi tek prolaktınım dusukden dolayı yukselmıs onun ıcınde bı ılac verdı duser normaldır bısey olmaz dedı...:17: şimdi adet olmayı beklıyorum olur olmaz yumurtlama takıbı yaptırcam bakalım klomenımı aldım duruyoo :1: adetım baslasın ıcıcem 5. gununde ama bı turlu olamadım:20: dusukden dolayı sanırım:31:

Back