Anladım canım aslında en büyük etken stresmiş olamamsı için.. İnşallah kurlardan fayda görürsün.. klomende yan etki oldumu sende hiç ?
anladm kuzum evet bende doktordan geldigm gün acaip sanci cektm hatta ertesi günde solumda oldu o sanci.. Ama benim doktorm igne vermedi yumurtalarm cok oldugu icn sanirm birde ilk aym oldugu icn olabilr.. Sen ne zamandr istiyosn bebek kuzum..
Hoşgeldin tatlımmmmÇok şükür sen nasılsın ? evet anlat bakalım ne kadardır bebiş istiyosun klomeni ne kadar kullandın ? haha gelir gelmez soru yağmuru
evet canımm birbirimize dua edelim dualarda buluşalım en makbülü ..
tabiki pozitif düşünüyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum pskolojik gebe oluveriyorum sonra
Ayy canım Allah razı olsun o kutsal topraklarda dualarını esirgeme bizlerden..
Rabbim inşallah sana da hemen mucizeni verir o kutsal topraklar vesile olur ..
merhaba arkadaşlar .....
bende bu ay ilk defa klomen kullananlardanım...gunde iki tane verdı doktorum bende cok asırı ateş yapıyor aynı etkiyi gören varmı adetımın ilk gununden itibaren sayarak 17. gunumde tekrar bir kontrolum olacak bakalım bu mübarek cuma gununde hayırlısı allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ...
ilk ayda benim drumda iğne vermemişti ..14 aylık evliyim ve ilk günden beride istiyoruz..
cnm sen test yaptınmı
canım inş. gebe kalırsn bnde sadece sivilceye neden olmuştu yumurtladığın dönemde ateşin yükselebilir cuma günü inş. dua niyetne geçer ve hamile kalırz
bugün etk çizgi çıktı canım..önümüzdeki aya bakacağız artık..
inşallah canım rabbim göznlümüze göre versin hepimizin tüm bekleyenlerin ...beklemek zorr
hasta oldun mu canım?
yok canım olmadıbatım 13 ü
merhaba arkadaşlar .....
bende bu ay ilk defa klomen kullananlardanım...gunde iki tane verdı doktorum bende cok asırı ateş yapıyor aynı etkiyi gören varmı adetımın ilk gununden itibaren sayarak 17. gunumde tekrar bir kontrolum olacak bakalım bu mübarek cuma gununde hayırlısı allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ...
Ewett stress cokk var bende hatta sitresten bacaklarim falan hep yaradir kasirim.klomende yan etki olmadi hayirr.yan etki yapan varmi?
ilk ayda benim drumda iğne vermemişti ..14 aylık evliyim ve ilk günden beride istiyoruz..
amin canım inş. hepinize dua ederm cnm herşeyn hayırlısı senin az kaldı sen moralini yüksek tut imş. güzel haberler alırz
yok canım olmadıbatım 13 ü
bende klomen kullanıyorum gercekten dertleşmeye ihtiyacımız var kafayı dağıtmak gerek ikinci ay klomende 25 ocak adet tarihim sabırsızlıkla beklıyorum...
Hoşgeldinnn canımmmmm ..
batımız aynıı seninleee .. zaman geçimiyor sanki dimiiii
hoşbuldum tatlım vallahi öyle sabırsızlıkla bekliyorum birde yarın doktorum ikinci defa yumurta takibine çagırdı ,çok aşırı sancım oldum inşallah çatlamıştır :)
aaa benim doktorum niye çağırmadıki acaba hemde benm çok yumurtlamam oldu ..
bende bekledim aslında tekrar çağırmasını ama adet görürsen veya görmezsen yine gel dedi..
bu arada canım senin ilk ayın mı ?
iğne oldun mu ?
ilk kontrolünde yumurtaların ne kaç mm di ?
çok soru sordum yine çenem düştü
yok tatlım estağ. sor tabi kafamıza takılan şeylerin cevabını bırbırmızden bulabilirz.... sorularının cevabını sırayla cevaplıyoruz sırayla :))
1.. ikinci ayındayım ilk ay olmadı
2.. iğne vermedi doktor cünkü cok etkisinin olmadığını söyledi..klomen daha etkili dedi..
3..ilk 16 mm kinci kontrolde yine 16mm oldu
4.. başka sorun varsa sorabiirsin cnm :))
Anladım canım saol cevapların için
hadi bakalım inşallahh çatır çatır çatlamıştır yumoşlarınn ve spoşlarla buluşurar bi an önceee
benimkide biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuştu acaip sancı çektim o gün ve ertesi gün..
seninde varmı sancıların batma gibi ?
halada sanki gazım varmış gibi batmalarım devam ediyo ara ara ..
of hemede nasıl ya 3 gün sancı cektim ama senin ki iyi büyümüş maşallah :) ee sen kaçıncı ayındasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?