Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

deepp

Benim güzel misafirim sen hep hoşgeldin..
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2011
693
14
118
Merhaba arkadaşlarrr gelin hep beraber bekleyelim bebişleirmizi..
klomenin kacıncı ayındasınız .. neler yaşıyosunuz ilaçla ilgili..
heycanlarımızı.. belirtilerimizi .. sorularımızı.. birlikte paylaşalımmm .. beraber bilinçlenelim..

Bu arada kendimi yazayım anlatayım..
Ben klomene bu ay başladım ve 6 aydır bebek istiyoruz ..
öncesinde pregaston kullandım bir kutu adetten beş gün sonra ara kananmam olduğu için başka bir doktor
bu ilacı verdi.. sonrasında hemen regl oldum ve iyi bi doktora gittim hemen klomene başladı..
klomeni günde iki defa içtim aslında doktor yanlış vermiş ilkten bir taneyle başlanırmış..
neyse dedik vardır bundada bi hayır..
günde 2 tane klomen sonucu bir sürü yumurtam olmuştu adetimin 12. günü iki tanesi güzel ve olgundu..
biri 21 mm diğeri 18,9 mm olmuş.. biri sağda biri solda ..
doktor sancımın olabilceğini söyledi yumurta çatlarken..
ve benim ogün sağ tarafımda ertesi günde sol tarafımda belmede vuran bir sancım oldu..
Şimdi ise adetime 14 gün var bekliyoruz bakalım.. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur ..

Son düzenleme:
Mevacm saol kuzum.. Evet anlat bkalm nezman bsladn klomene ne kadar kullandn ? Sancn oldumu.. İns diger arkadaslarmzda bzmle paylasmda bulunur..

Mevacm saol kuzum.. Evet anlat bkalm nezman bsladn klomene ne kadar kullandn ? Sancn oldumu.. İns diger arkadaslarmzda bzmle paylasmda bulunur..

klomen kullanmamda 2. ayım..sızı şeklinde ağrı oluyordu..yumurtaların büyüdüğü hissediliyor gibi adeta :) birde buna çatlatma iğnesi eklenince asıl kasık ağrısı o zamn oluyor..bebeklerimiz gelsinde ağrıya razıyız..

arkadaşlar gelirse tedavi süreçlerini konuşup paylaşırız..

cnm hayırlı olsun inş. güzel hayrlı haberler verirz birbirmize..

anladm kuzum evet bende doktordan geldigm gün acaip sanci cektm hatta ertesi günde solumda oldu o sanci.. Ama benim doktorm igne vermedi yumurtalarm cok oldugu icn sanirm birde ilk aym oldugu icn olabilr.. Sen ne zamandr istiyosn bebek kuzum..

cnm hayırlı olsun inş. güzel hayrlı haberler verirz birbirmize..

Saol tatlm amin insallah .. Sanada ayni soruyu soraym kuzum sen ne zamandr istyosun bebek? Bde klomende ilk aynmi seninde?

Canlar birde benim dünden beri gögüs uclarm aciyo ve kizarmslar braz sizdede oldumu böle ilacn yan etksi flan olabilirmi acaba? Yada yumurta kac günde döllenr olgun yumurtam doktordan geldgm gün çatladysa eger bz ogünû degerlendrdik..ogünden bu güne bugün yedinci gün olcak..döllenmisse yada dolleniyosa bu bi isaret olabilir mi?

Hayırlı cumalar kızlarrr..

Klomen kullanan arkadaşlarımmm hepinizi bekliyorummm .. klomen kullanıp hamiş kalanların yardımlarıda çok önemli ..

Saol tatlm amin insallah .. Sanada ayni soruyu soraym kuzum sen ne zamandr istyosun bebek? Bde klomende ilk aynmi seninde?

evet bnmde ilk ayımdı klomen sonrası 2 yumurta gelişti snrasnda iğnesini yaptrdm ama malasef tutmadı bu ay dr gittim kist oluşmuş yasmin verdi mecburen bu ay kullanıcm anlayacağn bu ay boş geçecek hayırlısı artk buarada kist için ne yapmam lazım bilgisi olan varmı

canım benim doktorum iğne vermedi ilkten .. banada söyledi gebelik oluşmazsa adetinin 2. yada 3. günü gel bakalım döllenmeyen yumurtaları vücut dışarı atmazsa kist olma ihtimali varmışş
ama önemli değilmiş geçici bi durummuş.. bana da senin gibi k.doğum kontrol hapı vereceğini söyledi.. ama kür olarak soruyosan ben kür olayına henüz girmedim araştırmak lazım tabi..

cnm muhtemel geriden gelen yumurtalar çatlamayıp kiste dönüştürdü senin bat ne zamn inş. gebe kalırsn cnm bizede dua ediver nette araştrfğm kadaryla soğn kürü yapılıyrmuş bnde yarn yapar başlarm tabi içebilirsem

canım benim bata daha 14 gün var aslında bende hemen sadece klomenle kalabilceğimi pek kestiremiyorum açıkcası tabi Allah bilir..

Etmezmiyim bu mübarek cuma gününde Rabbim seni,mevamı ve isteyen tüm kardeşlerimi , bizleri hayırlı haberle sevindirsin inşallah tez vakitte.. (amin..)

Son düzenleme:
Gunaydinnnn isteee geldim bendeee nasilsinizz cicislerrr

amin canım bu mübarrk günün hürmetine dua niyetine geçer senin daha var dua edelim inş. olur rabbim diledikten snra neden olmasn sen pozitif düşün yaknda umreye gşdyrm dua ederm inş.

Gunaydinnnn isteee geldim bendeee nasilsinizz cicislerrr

Hoşgeldin tatlımmmm Çok şükür sen nasılsın ? evet anlat bakalım ne kadardır bebiş istiyosun klomeni ne kadar kullandın ? haha gelir gelmez soru yağmuru

amin canım bu mübarrk günün hürmetine dua niyetine geçer senin daha var dua edelim inş. olur rabbim diledikten snra neden olmasn sen pozitif düşün yaknda umreye gşdyrm dua ederm inş.

evet canımm birbirimize dua edelim dualarda buluşalım en makbülü ..
tabiki pozitif düşünüyorum ama kendimi kaptırmak istemiyorum pskolojik gebe oluveriyorum sonra
Ayy canım Allah razı olsun o kutsal topraklarda dualarını esirgeme bizlerden..
Rabbim inşallah sana da hemen mucizeni verir o kutsal topraklar vesile olur ..

günaycn cnm iyiym sen nasılsn
buarda hayrlı cumalar kızlar
Tesekkur ederimmm saol canimmm.evet hepimizin cumasi mubarek olsun.Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde ins.
Hoşgeldin tatlımmmm Çok şükür sen nasılsın ? evet anlat bakalım ne kadardır bebiş istiyosun klomeni ne kadar kullandın ? haha gelir gelmez soru yağmuru
Bende iyiyimmm tesekkur ederimmm.ben tedaviye 14-15ay once tedaviye basladim ilk klomen verildi ama vucuduma hicbi etki yapmadi.daha sonra baska bi doktora gectim.bikac tahlilden sonra klomen ve catlatma ignesi verdi.yumurtam olustu 2 tane ama tutmadi o ay.daha sonra esime baktilar banada rahim filimi cekildi.sonucunda ikinizdede sorun yok sebepsiz dendi.bunun uzerine esimdr tedaviye devam etmek istemedi.simdi is kurlere kaldi hayrlisi

Anladım canım aslında en büyük etken stresmiş olamamsı için.. İnşallah kurlardan fayda görürsün.. klomende yan etki oldumu sende hiç ?

merhaba arkadaşlar .....

bende bu ay ilk defa klomen kullananlardanım...gunde iki tane verdı doktorum bende cok asırı ateş yapıyor aynı etkiyi gören varmı adetımın ilk gununden itibaren sayarak 17. gunumde tekrar bir kontrolum olacak bakalım bu mübarek cuma gununde hayırlısı allah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatlı bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…