Mevacm saol kuzum.. Evet anlat bkalm nezman bsladn klomene ne kadar kullandn ? Sancn oldumu.. İns diger arkadaslarmzda bzmle paylasmda bulunur..
klomen kullanmamda 2. ayım..sızı şeklinde ağrı oluyordu..yumurtaların büyüdüğü hissediliyor gibi adeta :) birde buna çatlatma iğnesi eklenince asıl kasık ağrısı o zamn oluyor..bebeklerimiz gelsinde ağrıya razıyız..
arkadaşlar gelirse tedavi süreçlerini konuşup paylaşırız..
cnm hayırlı olsun inş. güzel hayrlı haberler verirz birbirmize..
Saol tatlm amin insallah .. Sanada ayni soruyu soraym kuzum sen ne zamandr istyosun bebek? Bde klomende ilk aynmi seninde?
evet bnmde ilk ayımdı klomen sonrası 2 yumurta gelişti snrasnda iğnesini yaptrdm ama malasef tutmadı bu ay dr gittim kist oluşmuş yasmin verdi mecburen bu ay kullanıcm anlayacağn bu ay boş geçecek hayırlısı artk buarada kist için ne yapmam lazım bilgisi olan varmı
canım benim doktorum iğne vermedi ilkten .. banada söyledi gebelik oluşmazsa adetinin 2. yada 3. günü gel bakalım döllenmeyen yumurtaları vücut dışarı atmazsa kist olma ihtimali varmışş
ama önemli değilmiş geçici bi durummuş.. bana da senin gibi k.doğum kontrol hapı vereceğini söyledi.. ama kür olarak soruyosan ben kür olayına henüz girmedim araştırmak lazım tabi..
cnm muhtemel geriden gelen yumurtalar çatlamayıp kiste dönüştürdü senin bat ne zamn inş. gebe kalırsn cnm bizede dua ediver nette araştrfğm kadaryla soğn kürü yapılıyrmuş bnde yarn yapar başlarm tabi içebilirsem
canım benim bata daha 14 gün varaslında bende hemen sadece klomenle kalabilceğimi pek kestiremiyorum açıkcası tabi Allah bilir..
Etmezmiyim bu mübarek cuma gününde Rabbim seni,mevamı ve isteyen tüm kardeşlerimi , bizleri hayırlı haberle sevindirsin inşallah tez vakitte.. (amin..)
Gunaydinnnn isteee geldim bendeee nasilsinizz cicislerrr
Gunaydinnnn isteee geldim bendeee nasilsinizz cicislerrr
amin canım bu mübarrk günün hürmetine dua niyetine geçer senin daha var dua edelim inş. olur rabbim diledikten snra neden olmasn sen pozitif düşün yaknda umreye gşdyrm dua ederm inş.
Tesekkur ederimmm saol canimmm.evet hepimizin cumasi mubarek olsun.Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde ins.günaycn cnm iyiym sen nasılsn
buarda hayrlı cumalar kızlar
Bende iyiyimmm tesekkur ederimmm.ben tedaviye 14-15ay once tedaviye basladim ilk klomen verildi ama vucuduma hicbi etki yapmadi.daha sonra baska bi doktora gectim.bikac tahlilden sonra klomen ve catlatma ignesi verdi.yumurtam olustu 2 tane ama tutmadi o ay.daha sonra esime baktilar banada rahim filimi cekildi.sonucunda ikinizdede sorun yok sebepsiz dendi.bunun uzerine esimdr tedaviye devam etmek istemedi.simdi is kurlere kaldi hayrlisiHoşgeldin tatlımmmmÇok şükür sen nasılsın ? evet anlat bakalım ne kadardır bebiş istiyosun klomeni ne kadar kullandın ? haha gelir gelmez soru yağmuru
Tesekkur ederimmm saol canimmm.evet hepimizin cumasi mubarek olsun.Rabbim dualarimizi kabul etsin bu mubarek gunde ins.
Bende iyiyimmm tesekkur ederimmm.ben tedaviye 14-15ay once tedaviye basladim ilk klomen verildi ama vucuduma hicbi etki yapmadi.daha sonra baska bi doktora gectim.bikac tahlilden sonra klomen ve catlatma ignesi verdi.yumurtam olustu 2 tane ama tutmadi o ay.daha sonra esime baktilar banada rahim filimi cekildi.sonucunda ikinizdede sorun yok sebepsiz dendi.bunun uzerine esimdr tedaviye devam etmek istemedi.simdi is kurlere kaldi hayrlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?