Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin kac mm di catladiginda cmt
Günaydın :)
Ev hanımları hala uyuyorlar muhtemelen
Biz çalışanlar için gün çoktan başladı :)
gunaydın calişmıyrum ama ayaktayım:) nolur dua edin 9 da kan vericem test için.hala umut var iğneden sonra 17.gunum ilşkiden 15.
İnşaallah canım allah muradını versin
evdeki testte çıkmadı mı
hayr cnm cıkmadı.
gunaydın calişmıyrum ama ayaktayım:) nolur dua edin 9 da kan vericem test için.hala umut var iğneden sonra 17.gunum ilşkiden 15.
günaydın işallah guzel haberler alırız canım arkadasım.. dualarımız senınlee... benım iğneden 20. gunde cıkmısdı kanda...gunaydın calişmıyrum ama ayaktayım:) nolur dua edin 9 da kan vericem test için.hala umut var iğneden sonra 17.gunum ilşkiden 15.
deep canım ne yaptın gittin mi doktora ?kan tahlili yaptırdın mı haberini bekliyoruz.
canım hayırlısı haberdar et bizi ?belirti felan varmı?
Kuzum doktora yarn gdcem testm koyulasti bya sanclandm gece sancm var korkuyorm buraya gremdm byadr netm yavs cepten grlmiyo haber edcem szleri sonuctn bska hamis varmi gecmsi okuyamyoqpm
Kızlar merhaba... Ben de yarın 3. Kez klomene başlayacağım, bakalım hayırlısı...umarım bu son olur...
Kızlar bugün adetimin 22. günü biliyorum erken ama dayanamayıp idrarda yaptım negatif çıktı. En son 1 Ocakta adet olmuştum çok üzgünüm bakalım önümüzdeki ay iğneli tedavi olucak herşeyin hayırlısı
Kızlar merhaba... Ben de yarın 3. Kez klomene başlayacağım, bakalım hayırlısı...umarım bu son olur...
inşallah son olur canım.maddi manevi insan yıpranıyr umdunu sakın kaybetme.Allahın izniyle olur.bana da dua edin yarın icin kan testi sonucum belli olacak.