Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan
deep cok sevındımmm hayırlı olsunnnn bakalımm darısı bizim basımızaa....ne gi,bi belirtilerin vardı canımmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan
deep cok sevındımmm hayırlı olsunnnn bakalımm darısı bizim basımızaa....ne gi,bi belirtilerin vardı canımmm
Kızlar ilk hamile haberimizi aldık hadi bakalım listedeki herkse inşallah bu ay hamile kalır :)
Selam Kızlar ben de yeniyim benide eklermisiniz. 8 Şubat Klomen kullandın ilkez Dr. günde 2 adet verdi 50 mg lık adetimin 5 günü başladım pazar günü bitti.pazarla çarşamba günü ilişki yasak dedi çarşamba günü randevum var. bakalım bu arada ultrasonlamı bakılıyor yumurtaların gelişimine. Deep Hayırlı Olsun Gözün Aydın İnşallah burdaki her kezden hayırlı haberler alırız..
Selam cnm hayırlısı olsun inşallah
Yumurta takibi alttan ultrason ile yapılıyor cnm
Teşekkür Ederim Fatma'cım Hepimizinki hayırlı olur inşallah..Aç karnına tok karnına fark etmiyor dimi..
yok canım aç tok farketmiyor
inşallah kafayı yemeden hamile kalırız hepimiz :)
Kızlar şimdi ben cmt sabah çatlatma iğnesi oldum dr 36 saat sonra ilişki dedi öncesinde yok dedi
Netten araştırdığıma göre kimi dr 24 saat ve 36 saat sonra demiş erken çatlama olabilir diye
Kimide 36 saat ve sonrası demiş geç çatlama ve geç döllenme olabilir diye
Biz 36. saat yapacaktık ama o kadar kasıldık ki saatli zamanlı olunca görev gibi geldi, eşimde çok stres oldu yapamadık
42. saatte yaptık zar zor acaba geç mi kaldık emeklerimiz boşa gidecek diye çok üzüldük eşim kendini suçluyor falan yani ruh gibiyiz
geç çatlama ve geç döllenme bana biraz umut verdi
Sizler hangi saatlerde yaptınız???
Kızlar şimdi ben cmt sabah çatlatma iğnesi oldum dr 36 saat sonra ilişki dedi öncesinde yok dedi
Netten araştırdığıma göre kimi dr 24 saat ve 36 saat sonra demiş erken çatlama olabilir diye
Biz 36. saat yapacaktık ama o kadar kasıldık ki saatli zamanlı olunca görev gibi geldi, eşimde çok stres oldu yapamadık
42. saatte yaptık zar zor acaba geç mi kaldık emeklerimiz boşa gidecek diye çok üzüldük eşim kendini suçluyor falan yani ruh gibiyiz
merak etme bizde 42 saatte yaptık zaten onun akabınde 5 gun boyunca bi gun arayla yaptık onemlı olan o... ve benımkı hemen ılk aydan tuttu... ayrıca benım eşim ilk ilşkide aşkım kusura bakma ama resmen olması ıcın oldu dedıı... cok kotuu oldum dedıı yanı odun gıbıydıkkk... onemlı deıl oclagı varsa olurr... kafaya takma ben zaten akabındekıı gunlerı soylemedım ogunlerde onemlı dıye demedım oyle olunca rahat yaptık... gerci benımkı tuttu talıhsız bı olay yasadım bebegım dusdu ama o benım rahatsızlıgımdan kaynaklanan bıseydıı tutma konusuna gelınce merak wetme daha zamanınız var hatta... ayakta cok durma agır kaldırma ben pek dıkkatlı deıldım tutan bebegım dusduu....Kızlar şimdi ben cmt sabah çatlatma iğnesi oldum dr 36 saat sonra ilişki dedi öncesinde yok dedi
Bence kafaya pek takma sonuçta yumurta çatladıkdan sonra 24 saat kalabiliyor diye biliyorum ben..
canım senn tedavinn aynısını gördum bende bu ay.dr banada 36 saat sonra ve o gunun gecesi dedi.yani korkma olacagı varsa zamanıysa olur.
merak etme bizde 42 saatte yaptık zaten onun akabınde 5 gun boyunca bi gun arayla yaptık onemlı olan o... ve benımkı hemen ılk aydan tuttu... ayrıca benım eşim ilk ilşkide aşkım kusura bakma ama resmen olması ıcın oldu dedıı... cok kotuu oldum dedıı yanı odun gıbıydıkkk... onemlı deıl oclagı varsa olurr... kafaya takma ben zaten akabındekıı gunlerı soylemedım ogunlerde onemlı dıye demedım oyle olunca rahat yaptık... gerci benımkı tuttu talıhsız bı olay yasadım bebegım dusdu ama o benım rahatsızlıgımdan kaynaklanan bıseydıı tutma konusuna gelınce merak wetme daha zamanınız var hatta... ayakta cok durma agır kaldırma ben pek dıkkatlı deıldım tutan bebegım dusduu....
merak etme bizde 42 saatte yaptık zaten onun akabınde 5 gun boyunca bi gun arayla yaptık onemlı olan o... ve benımkı hemen ılk aydan tuttu... ayrıca benım eşim ilk ilşkide aşkım kusura bakma ama resmen olması ıcın oldu dedıı... cok kotuu oldum dedıı yanı odun gıbıydıkkk... onemlı deıl oclagı varsa olurr... kafaya takma ben zaten akabındekıı gunlerı soylemedım ogunlerde onemlı dıye demedım oyle olunca rahat yaptık... gerci benımkı tuttu talıhsız bı olay yasadım bebegım dusdu ama o benım rahatsızlıgımdan kaynaklanan bıseydıı tutma konusuna gelınce merak wetme daha zamanınız var hatta... ayakta cok durma agır kaldırma ben pek dıkkatlı deıldım tutan bebegım dusduu....
çok geçmiş olsun canım inşallah olur yine
İnan bana tutup düşmesi bile hiç tutmamasından iyi
benım bebegımın dusmesının sebebı tam catlatma yaptıgım zaman ben grıbe yakalandım atesim 39 dereceye yukseldı acıle gıttım ... ıgne yaptılar mecbur... yoksa havale gecırcekdım.. sansıma tamda bebegın tuttugu zamnda ateslendım.. ben dırencsız kalınca tabı yavrumda gelısemedı... doktorumda dedi zaten en azından hemen tutunuyomus onu ogrendık dedıı ara vermeden yıne denıcez ısallah bu swefer sımsıkı tutunurçok geçmiş olsun canım inşallah olur yine
İnan bana tutup düşmesi bile hiç tutmamasından iyi
fatmacık kafana takma bişey olmaz sancı cektinmi çatlıyo yumoşlar hele değişik yumurta akı kııvamını gibi akıntı gelirmi direk birlikte olun inşşşş