• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

deeppcim kendini psikolojik hamile hissedenler sayfasının sahibiydin değil mi,:44: çooook sevindim gerçek hamiş olduğuna:46: hayırlı olsun Rabbim kucağına almayı da nasip etsin:16:

Arkadaşlar günaydın
Kandiliniz mübarek olsun.
İnşallah bugünlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur Allahım tek tek evlat nasip eder bizlere en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla huzurla.:emir_bebek:
Elimizden gelen başka bişey yok dua ve dr.

Arkadaşlar günaydın
Kandiliniz mübarek olsun.
İnşallah bugünlerin yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olur Allahım tek tek evlat nasip eder bizlere en kısa zamanda hayırlısı ile sağlıkla huzurla.:emir_bebek:
Elimizden gelen başka bişey yok dua ve dr.

1 saat sonra test sonucumu ögrencem cok heycanlıyım.esimle aksam konustuk.eger olur da erkek olursa bugunlern yuzu suyu hürmetine adını mustafa koyucaz.umarım dualrımz kabul olur.herkesin mevlid kandili mubarek ola.Allah dualrımızı kabul eylesin.

1 saat sonra test sonucumu ögrencem cok heycanlıyım.esimle aksam konustuk.eger olur da erkek olursa bugunlern yuzu suyu hürmetine adını mustafa koyucaz.umarım dualrımz kabul olur.herkesin mevlid kandili mubarek ola.Allah dualrımızı kabul eylesin.

AMİN..... Allah gönlünden geçeni versin inşallah canım güzel haberler alıp bize de moral olmanı diliyorum :)

kızlar beta hcg 2.72 cıktı referans aralığı 0 7.bu normal bi deger hamilelik yok dediler.saglık ocagında yaptrmıstım kendi dr umu aradım o da öyle dedi. haftaya yapalım tekrardan testi dedi.cok uzgunum.

kızlar beta hcg 2.72 cıktı referans aralığı 0 7.bu normal bi deger hamilelik yok dediler.saglık ocagında yaptrmıstım kendi dr umu aradım o da öyle dedi. haftaya yapalım tekrardan testi dedi.cok uzgunum.

canım üzülme çatlatma iğnesinin kaçıncı günü yaptırdın kan testini haftaya bakarsın belki yükselir

canım üzülme çatlatma iğnesinin kaçıncı günü yaptırdın kan testini haftaya bakarsın belki yükselir

catlatma iğnesinin 17.gunu yaptrdım ilşkinn de 15.gunu yaptrdım cnm.haftaya kesin sonuc alırsın diyolar. birkac kişiye hastanelerde calişanlara sordum.dusuk bi deger degil referansa göre dediler ama nasip.

Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..

canım mesaj hakkım yokmuş msj atamadım sana burdan yazıyorum :)
dediğin gibi yumurta, akıntı geldiği zaman çatlamış olabilir sonrasında ilişki olduysa tutturmuş olabilirsin canım ama yumurta olmadan tutmaz tabiki ve çatlamadan
zaten bizlerin ortak sorunu ya yumurtalarımız büyümüyor yada çatlamıyor
bu ay tutmazsa da takma kafana inşallah önümüzdeki ay ilacın etkisi daha iyi olur
benim klomene başladığım ilk ay 1 tane yumurta vardı oda çok büyümüştü dr çatlatma olmaz demişti boşa gitmişti o ay bende üzülmüştüm ama bu ay 2 tane güzel yumurtam oldu çatlattık inşallah tutmuştur.
Yani canım bu ay olmazsa bi dahaki ay denemeye devam napalım moralimizi bozsakta bozmasakta değişen bişey yok en iyisi bozmayalım çok öpüyorum seni :)

catlatma iğnesinin 17.gunu yaptrdım ilşkinn de 15.gunu yaptrdım cnm.haftaya kesin sonuc alırsın diyolar. birkac kişiye hastanelerde calişanlara sordum.dusuk bi deger degil referansa göre dediler ama nasip.

nasipten ötesi olmuyor işte
hiç belli olmaz inşallah güzel haberler alırsın cnm olmazsa da önümüzdeki ay yeni umutlar başlayacak bizim için napalım üzmemeye çalış kendini canım hayırlısı :)

Selam kizlar gremiyorm nete bazi nednlerdn dolayi.. Dün doktora gttm cok erken die gözkmdi bebegm.. Kan verdm vee sonuc 89 rabbm herkese nasip etsin..

Çooooookkkkkkk sevindim senin adına canım :nazar::nazar:
Allah çok güzel bi hamilelik çok güzel bi bebiş ve sağlıkla huzurla büyütmek nasip etsin
Bize de dua ettttttttt :)

Yeni bi gün başladı yepyeni umutlar süprizler getirsin bize.
Bana günler geçmiyor iğne yaptıralı 5. gün bugün
test yapacağım günü iple çekiyorum kendimi çok umutlandırmakta istemiyorum bir yandan da içim kıpır kıpır öle değişik saçma sapan bi hallerdeyim :)
Bu arada dün akşam facebookta bi sayfada yapılan yorumlardan bişey öğrendim
707 kere Ya Varis çekmek ve devamlı dilimizden düşürmemek
meryem suresini okuyup dinlemek
ali imran suresini okumak
Bunları yapanlar hemen hamile kalmış
hatta birisi rüyasında görmüş ali imran suresini oku diye okumuş hamile kalmış
bize de böyle rüyalar olsa keşke :)
tabi herkesin sebebi vesilesi başka ama yinede faydası olur diye düşünüyorum ben arkadaşlar bizde okuyalım
Ben dün akşam 707 kere ya varis çektim ama sureleri evdeki dua kitaplarında bulamadım
bugün netten çıkarıcam
İnşallah hepimize şifa olsun vesile olsun

hiç belli olmaz inşallah güzel haberler alırsın cnm olmazsa da önümüzdeki ay yeni umutlar başlayacak bizim için napalım üzmemeye çalış kendini canım hayırlısı :)[/Q

daha önce de saglık ocagndA yaptrmıstım 0.100 cıktıgındA bile dusunen kadın bu sfer direk ultrason dedi hamileysen haber ver dedi.beni hiç tatmin etmedi verdgi cvp. ebeden aldıgımda sonucumu yuksek bi deger buyuk ihtmalle hamilesn dedi.kendi drumu aradıgımda sonuc için erken haftaya tekrar yap dedi.gebelk olablr dedi.saolsun arkadaslarım kendi tanıdıklarını aradı hastanede calişaan hamlelik buyuk ihtmalle olablr dediler.ben az önce hastanede calişan yakınımı aradım oda aynnı seklde olablr hamilelik bol bol dua et dedi.benm için siz de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Nasılsınız kızlar.. Ben yipranmamak adına bu zamana kadar hic idrar testi yapmadım iyiki yapmamışım... Bugun adet(hasta) oldum ... Neyse yumurtam
Çatladıgini öğrendim
Bu ay insallah diğer ay 24 Şubat olur... Ben RABBİME inanıyorum ...

Betül canım sen hamile
Olabilirsin bence adetin geciktirse bida yap test

Yeni bi gün başladı yepyeni umutlar süprizler getirsin bize.
Bana günler geçmiyor iğne yaptıralı 5. gün bugün
test yapacağım günü iple çekiyorum kendimi çok umutlandırmakta istemiyorum bir yandan da içim kıpır kıpır öle değişik saçma sapan bi hallerdeyim :)
Bu arada dün akşam facebookta bi sayfada yapılan yorumlardan bişey öğrendim
707 kere Ya Varis çekmek ve devamlı dilimizden düşürmemek
meryem suresini okuyup dinlemek
ali imran suresini okumak
Bunları yapanlar hemen hamile kalmış
hatta birisi rüyasında görmüş ali imran suresini oku diye okumuş hamile kalmış
bize de böyle rüyalar olsa keşke :)
tabi herkesin sebebi vesilesi başka ama yinede faydası olur diye düşünüyorum ben arkadaşlar bizde okuyalım
Ben dün akşam 707 kere ya varis çektim ama sureleri evdeki dua kitaplarında bulamadım
bugün netten çıkarıcam
İnşallah hepimize şifa olsun vesile olsun

İnsallah canım Rabbim gönlümüze gore versin vakti saati gelmemiş demekki ben adet oldum üzüldüm ama elime bisey geçmiyor
Hayirlisi olsun...

Nasılsınız kızlar.. Ben yipranmamak adına bu zamana kadar hic idrar testi yapmadım iyiki yapmamışım... Bugun adet(hasta) oldum ... Neyse yumurtam
Çatladıgini öğrendim
Bu ay insallah diğer ay 24 Şubat olur... Ben RABBİME inanıyorum ...

canım ne güzel yazmışsın ümitsiz olmak yok
bi dahaki ayda klomen falan onlada olmazsa artık aşılamaya geçeriz napalım bende ümidimi hiç kaybetmiyorum :)

hiç belli olmaz inşallah güzel haberler alırsın cnm olmazsa da önümüzdeki ay yeni umutlar başlayacak bizim için napalım üzmemeye çalış kendini canım hayırlısı :)[/Q

daha önce de saglık ocagndA yaptrmıstım 0.100 cıktıgındA bile dusunen kadın bu sfer direk ultrason dedi hamileysen haber ver dedi.beni hiç tatmin etmedi verdgi cvp. ebeden aldıgımda sonucumu yuksek bi deger buyuk ihtmalle hamilesn dedi.kendi drumu aradıgımda sonuc için erken haftaya tekrar yap dedi.gebelk olablr dedi.saolsun arkadaslarım kendi tanıdıklarını aradı hastanede calişaan hamlelik buyuk ihtmalle olablr dediler.ben az önce hastanede calişan yakınımı aradım oda aynnı seklde olablr hamilelik bol bol dua et dedi.benm için siz de dualarınızı esirgemeyin lütfen.

Allah gönlüne göre versin inşallah güzel haberler alırsın bize de umut olursun :)

adet oldum kızlar.bu ay husaran umarım diğer ay guzel olur.dr um yarın cagırdı bakalım ne diyecek.

Back