adet oldum kızlar.bu ay husaran umarım diğer ay guzel olur.dr um yarın cagırdı bakalım ne diyecek.
Sağlık olsun canım
Allah dermansız dert vermesin hiçbirimize
İnşallah önümüzdeki ay herşey gönlünce olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
adet oldum kızlar.bu ay husaran umarım diğer ay guzel olur.dr um yarın cagırdı bakalım ne diyecek.
canım ne güzel yazmışsın ümitsiz olmak yok
bi dahaki ayda klomen falan onlada olmazsa artık aşılamaya geçeriz napalım bende ümidimi hiç kaybetmiyorum :)
Bu ay yumurtam çatladı ya bügünde regl oldum asırı derecede sancı çektim iki tane ağrı kesiciye hafifletdi... SiZinde şiddetli sancılarımız oluyormu ??? Benim esim yumurtan çatladıgi bu ay düzenli ondan sancı çekiyorsun dedide bide size soram
Dedim
Bu ay yumurtam çatladı ya bügünde regl oldum asırı derecede sancı çektim iki tane ağrı kesiciye hafifletdi... SiZinde şiddetli sancılarımız oluyormu ??? Benim esim yumurtan çatladıgi bu ay düzenli ondan sancı çekiyorsun dedide bide size soram
Dedim
adetten yarım saat önce bi ağrım olmustu sonra geldi. bi daha olmadı. hafif agrılar var.
Sagol canim msj simdi gordum bende bu ay bakalim pek beklemiyorum olursa mucize olur gibi geliyor bakalim kismetcanım mesaj hakkım yokmuş msj atamadım sana burdan yazıyorum :)
dediğin gibi yumurta, akıntı geldiği zaman çatlamış olabilir sonrasında ilişki olduysa tutturmuş olabilirsin canım ama yumurta olmadan tutmaz tabiki ve çatlamadan
zaten bizlerin ortak sorunu ya yumurtalarımız büyümüyor yada çatlamıyor
bu ay tutmazsa da takma kafana inşallah önümüzdeki ay ilacın etkisi daha iyi olur
benim klomene başladığım ilk ay 1 tane yumurta vardı oda çok büyümüştü dr çatlatma olmaz demişti boşa gitmişti o ay bende üzülmüştüm ama bu ay 2 tane güzel yumurtam oldu çatlattık inşallah tutmuştur.
Yani canım bu ay olmazsa bi dahaki ay denemeye devam napalım moralimizi bozsakta bozmasakta değişen bişey yok en iyisi bozmayalım çok öpüyorum seni :)
Bebetom ozledim seni eve donde hergun girBen memlekteyim o yuzden listeyi yapamadım ins eve gidip bilgisayar dan yaparım ben :))
Canım süper olmuş ,eline sağlık...
Y0osun >>> 19 ocak
Betül1645 >>> 24 ocak
Filologum >>> 23-25 ocak
bebetom >>> 25 ocak
deep >>> 25 ocak
Reallove >>> 28 ocak
crocus55 >>> 6 şubat
nclysf >>> 7 şubat
zd86 >>> 7 şubat
fatmaa>>>7 subat
Kızlar bişey sorucam klomenim biteli 11 gün oluyo klomenden 5 gün sonra bir tanecik 28mm bir yumurta oluşmuştu doktorun tavsiye ettiği günlerde birliktelik oldu 4 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlayıp 21mm e düşmüştü ve bana folbiol folik asit ve duphaston verdi 3 günden beri de bunları kullanıyorum duphaston bittikten sonra 5 gün içinde adet görebilirsin eğer görmezsen gebesindir 10 gün geçince gebelik testi yaptırıcaz dedi fakat bende hiç bir gebelik belirtisi yok kasıklarda ağrı batma bel ağrısı bulantı hiç bir şey yok kendimi bomboş hissediyorum acaba yinemi olmadı benim gibi olup hiç belirti hissetmeden gebe kalan varmıdır acaba ilk bebiş olucak eğer Rabbim kısmet ederse o yüzden çok bi bilgimde yok varmıdır klomen kullanıp böyle hamile kalan acaba??Aynı konuyu ''klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanında'' da paylaştım