• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

canım ne güzel yazmışsın ümitsiz olmak yok
bi dahaki ayda klomen falan onlada olmazsa artık aşılamaya geçeriz napalım bende ümidimi hiç kaybetmiyorum :)

Canım ya yıpranıyoruz sanki elimize ne geçiyor artik umrumda degil olursa olur kendimi yip bitirmek bıktım özellikle kocamı kırmak istemiyorum artik vakti saati gelmemiş daha bekleyecez kizlar

Canlar özellikle regl olanlar üzülmek yok yola dewam !!! Hepimiz aynı durumları yasıyoruz birbirmize destek olacaz ümitleri yitirmeyelim devası şifası olmayan dert vermesin Rabbbimmmmm

Bu ay yumurtam çatladı ya bügünde regl oldum asırı derecede sancı çektim iki tane ağrı kesiciye hafifletdi... SiZinde şiddetli sancılarımız oluyormu ??? Benim esim yumurtan çatladıgi bu ay düzenli ondan sancı çekiyorsun dedide bide size soram
Dedim

Bu ay yumurtam çatladı ya bügünde regl oldum asırı derecede sancı çektim iki tane ağrı kesiciye hafifletdi... SiZinde şiddetli sancılarımız oluyormu ??? Benim esim yumurtan çatladıgi bu ay düzenli ondan sancı çekiyorsun dedide bide size soram
Dedim

adet olmdan yarım saat önce bi ağrı geldi. sonra bi daha cok sancım olmadı.hafif benim.bunyeden bunyeye degişiyr cnm

Dedim

adetten yarım saat önce bi ağrım olmustu sonra geldi. bi daha olmadı. hafif agrılar var.

adetten yarım saat önce bi ağrım olmustu sonra geldi. bi daha olmadı. hafif agrılar var.

Kızlar biri listeyi yapsın, böyle takip edemiyorz.Başka hamile olan varmı benim de 26-28 ocakta hasta olmam lazım bakalım bu sefer doktor çatlatma iğnesine başlıcak. İnşallah önümüzdeki ay bari hamile kalırım.Bu aydan hiç ümidim yokkkk....

canım mesaj hakkım yokmuş msj atamadım sana burdan yazıyorum :)
dediğin gibi yumurta, akıntı geldiği zaman çatlamış olabilir sonrasında ilişki olduysa tutturmuş olabilirsin canım ama yumurta olmadan tutmaz tabiki ve çatlamadan
zaten bizlerin ortak sorunu ya yumurtalarımız büyümüyor yada çatlamıyor
bu ay tutmazsa da takma kafana inşallah önümüzdeki ay ilacın etkisi daha iyi olur
benim klomene başladığım ilk ay 1 tane yumurta vardı oda çok büyümüştü dr çatlatma olmaz demişti boşa gitmişti o ay bende üzülmüştüm ama bu ay 2 tane güzel yumurtam oldu çatlattık inşallah tutmuştur.
Yani canım bu ay olmazsa bi dahaki ay denemeye devam napalım moralimizi bozsakta bozmasakta değişen bişey yok en iyisi bozmayalım çok öpüyorum seni :)
Sagol canim msj simdi gordum bende bu ay bakalim pek beklemiyorum olursa mucize olur gibi geliyor bakalim kismet

Y0osun >>> 19 ocak : bir dahaki aya
Betül1645 >>> 24 ocak : bir dahaki aya
Filologum >>> 23-25 ocak ?
bebetom >>> 25 ocak : bir dahaki aya
deep >>> 25 ocak : hamile
Reallove >>> 28 ocak :?
crocus55 >>> 6 şubat :?
nclysf >>> 7 şubat :?
zd86 >>> 7 şubat?
fatmaa>>>7 subat?

bebetom canım sen gelene kadar boyle idare edelim sen gelince düzenle kızlar eklenmek isteyen ve ? yerleri dolduralım haberleselim bebetom gelene kadar

Cuma nız mubarek olsun allah butun dualarınızı kabul etsin.

Y0osun >>> 19 ocak :50:
Betül1645 >>> 24 ocak :50:
Filologum >>> 23-25 ocak :31:
bebetom >>> 25 ocak :50:
deep >>> 25 ocak :49:
Reallove >>> 28 ocak :31:
crocus55 >>> 6 şubat :31:
nclysf >>> 7 şubat :31:
zd86 >>> 7 şubat :31:
fatmaa>>>7 subat :31:

Y0osun >>> 19 ocak :50:
Betül1645 >>> 24 ocak :50:
bebetom >>> 25 ocak :50:

çok güzel olmuş cnm ama o üzgün suratları yapmayalım onun yerine :63: bunu yapalım gelen kırmızılara :)

Kızlar bişey sorucam klomenim biteli 11 gün oluyo klomenden 5 gün sonra bir tanecik 28mm bir yumurta oluşmuştu doktorun tavsiye ettiği günlerde birliktelik oldu 4 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlayıp 21mm e düşmüştü ve bana folbiol folik asit ve duphaston verdi 3 günden beri de bunları kullanıyorum duphaston bittikten sonra 5 gün içinde adet görebilirsin eğer görmezsen gebesindir 10 gün geçince gebelik testi yaptırıcaz dedi fakat bende hiç bir gebelik belirtisi yok kasıklarda ağrı batma bel ağrısı bulantı hiç bir şey yok kendimi bomboş hissediyorum acaba yinemi olmadı :( benim gibi olup hiç belirti hissetmeden gebe kalan varmıdır acaba ilk bebiş olucak eğer Rabbim kısmet ederse o yüzden çok bi bilgimde yok varmıdır klomen kullanıp böyle hamile kalan acaba??Aynı konuyu ''klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanında'' da paylaştım

Y0osun >>> 19 ocak :63:
Betül1645 >>> 24 ocak :63:
bebetom >>> 25 ocak :63:

degiştirdim baska önerisi olan varmı?

Kızlar bişey sorucam klomenim biteli 11 gün oluyo klomenden 5 gün sonra bir tanecik 28mm bir yumurta oluşmuştu doktorun tavsiye ettiği günlerde birliktelik oldu 4 gün sonra tekrar doktora gittiğimde yumurta kendiliğinden çatlayıp 21mm e düşmüştü ve bana folbiol folik asit ve duphaston verdi 3 günden beri de bunları kullanıyorum duphaston bittikten sonra 5 gün içinde adet görebilirsin eğer görmezsen gebesindir 10 gün geçince gebelik testi yaptırıcaz dedi fakat bende hiç bir gebelik belirtisi yok kasıklarda ağrı batma bel ağrısı bulantı hiç bir şey yok kendimi bomboş hissediyorum acaba yinemi olmadı :( benim gibi olup hiç belirti hissetmeden gebe kalan varmıdır acaba ilk bebiş olucak eğer Rabbim kısmet ederse o yüzden çok bi bilgimde yok varmıdır klomen kullanıp böyle hamile kalan acaba??Aynı konuyu ''klomen'le evlat sahibi olmaya çalışanların tecrübe,duygu,düşünce ve tavsiye alanında'' da paylaştım

yardımcı olmak isterdim ama bir bilgim yok canım

:127: kızlar nerdesiniz gelin muhabbet edelim kahve içelim :126:

Back