valla ben pek hissetmıyorum helede su akıntı denılen olay bende olmuyoo yaa kımısı akıntıdan anlıyomuss... cok ılgınc valla... benımkını anca doktor bakınca ogrendımArkadaslar benim bu hafta yumurtlama haftam gecen ayki gune gore cuma gunu catlatma ignesini olmam lazim normalde bu zamanlarda yumurtaliklari hissediyordum simdi hissetmiyorum diyebilirim buyuyomudur yarin kontrol gitcem sizde hep buyurken hissediyomuydunuz
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan
valla ben pek hissetmıyorum helede su akıntı denılen olay bende olmuyoo yaa kımısı akıntıdan anlıyomuss... cok ılgınc valla... benımkını anca doktor bakınca ogrendımben koca koca olmuslar içimde olan bıtenı nerden bılıyım anam bacım
bu arada ben bu adet donemımde klomenle bırlıkde sogan kurunede baslıcam kım denedıyse cok buyuk faydalarını gormus valla işallah bizdede yarar...
slm arkadaşlar.En son perşembe klomen kullandım ve bugün dr gittim yumurta takibi için 2 yumrta oluşmuş ama biri malasef küçük.Diğeri ise çatlamak üzere dedi.Haftaya tekrar çağırdı çatlamış olacak mı diye iğne vermedi bana.İnş bu ay tutar:)
insallah canım tutar
inş hepimizin ki tutar canım. senin ne zaman bitti klomen.
7 gun önce bıttı cuma dr baktı buyumeye baslamıs dedi ama buyumus demedi :) yarın cagırdı
valla ben pek hissetmıyorum helede su akıntı denılen olay bende olmuyoo yaa kımısı akıntıdan anlıyomuss... cok ılgınc valla... benımkını anca doktor bakınca ogrendımben koca koca olmuslar içimde olan bıtenı nerden bılıyım anam bacım
bu arada ben bu adet donemımde klomenle bırlıkde sogan kurunede baslıcam kım denedıyse cok buyuk faydalarını gormus valla işallah bizdede yarar...
Arkadaslar benim bu hafta yumurtlama haftam gecen ayki gune gore cuma gunu catlatma ignesini olmam lazim normalde bu zamanlarda yumurtaliklari hissediyordum simdi hissetmiyorum diyebilirim buyuyomudur yarin kontrol gitcem sizde hep buyurken hissediyomuydunuz
bizim seninle günlerimiz aynı değilmiydi cnm ya öyle hatırlıyorum
ben cmt çatlatma iğnesi oldum bugün 15. günüm
seninkilerde büyüsün hemencecik inşallah :)
Evet canim ayniydi ama benim 17.gunden once catlatma boyutuna geldi yada doktor catlatmadi bakalim bu ay ne olcak buyuyolarmi acaba mm soylemiyo dr sorunca kiziyo soramiyorumbizim seninle günlerimiz aynı değilmiydi cnm ya öyle hatırlıyorum
Olursun kac gun var bellimiya bende bı an once adet olsamda baslasam su klomene
bizim seninle günlerimiz aynı değilmiydi cnm ya öyle hatırlıyorum
yarın kan testi yaptırcam dualarınızı eksik etmeyn arkadaslar. bugun idrar yaptım cıkmayacgını bile bile.
doktor cuma gunu 10 gun ıcınde olucaksın dedı ...4 gun olduu ama hala olmadım ılla o on gunu tamamlarım benn heee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?