• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Klomen kullananlar gelin birbirimize yoldaş olalım dertleşelim..

Hayırlı olsun canım;) topiğin ilk bebişi geliyor sanırım:)

Hayrlisı ins kuzum :)

Kızlar merhaba... Bugün regl oldum :( napalım vermiyorsa Yaradan vardır bi hayrı... Umarım bu ay tüm bebek isteyenler bebeklerine kavuşur...

oy uzülme kuzum vardr bundada bi hayir..

hayrlısı olsun deep.klomen catlatma iğnesi mi olmuştun sen bide iğneden sonra kacıncı gun test yaptın

Saol canim..
Yok tatlm igne kullanmadm..

Allah o güzel gönlüne evlat sevgsini tez zamanda yasatsn canim insallah..
Sendn bi ricam olck esimin is bulablmesi icnde dua edeblr msn o kutsal topraklrda..
amin canım mevlam cümlemize nasip etsn inşallah dua edicem dua ajandam iş yerinde kalmış pazartesi özelden mesaj atabilirmisin ismen dua edeyim canım inş. rabbim tez zamnda hayırlı iş ve çocuk nasip eder..

canım ben sana basından anlatıyım ilk once doktorum bana hsg cekilmeden 2 gun once kanallarımı temızleyen ilaç verdi takiben hsg cekildiği gun ve cekildikten sonrada 2 gun kullanmak uzere ıltıhap yada mıkrop kapmam için antıbıyotık onları kullandım hsg için gititğimde yarım saat once sadece diclaform ağrı kesici iğne yaptılar bana daha sonrada işleme aldılar...hsg cekildiğinde ertelenmiyor devam edıyorsun ... korkmaa ben cok asırı korkmus ve stres yapmıştım okuduklarımdan dolayı olayı hiçte öyle olmuyo tabıkıde bunyeden bunyeye farkedebilir ama dayanılmaz bır ağrı değil katlanılabilir ... 2 dk lık bir işlem ilacı verırken zaten sadece ağrı cekiyorsun oda hemen bitiyor...
canım bilgi için teşekkür ederim inş. umre dönüşü hsg çektiricem bnde forumda okuduklarımla biraz korkmaya basladım hakkımızda hayırlısı olsun..
Kzlar test yaptm hemen iknci czgi ckti silik ve pembe aglyorm suan
canımmm hayırlı olsun bak dualarmz kabul oluyr valla eşim yanımda olmazsa bnde ağlardım ayyy senin adına çok sevndm ne zamn kan vericksn hayırlı haberlerini takip edicem
Kızlar merhaba... Bugün regl oldum :( napalım vermiyorsa Yaradan vardır bi hayrı... Umarım bu ay tüm bebek isteyenler bebeklerine kavuşur...
hakkında hayırlısı olsun bz dua edelim demek daha zamanı gelmemiş allah yardmcn olsun..
Kızlarrrr
Bu akşam son kontrole gittik eşimle dilimizde dualarla
3 yumurtamın biri büyümemiş diğer ikisi 21 ve 19.5
Yarın çatlatma iğnesi yapıyorum ilk kez
Bana dr çatlatma iğnesi pregnyl yazdı ama çok zor bulunuyor bulmaya çalış dedi bulamazsan ovitrelle al dedi pregnyl ucuzmuş ovitrelle pahalıymış o yüzden ovitrelle vermeye çalışırlar falan dedi farkı var mı dedim pregnyl doğal ovitrelle sentetik dedi farketmez dedi ama ben pregnyl bulmaya çalışıcam
siz hangisini kullandınız???
canım hayırlı olsun yumurtan güzel gelişmiş inş. seninde güzel haberini alırız bol bol dua et allah yardmcn olsun canım..

Hayırlı olsun canım;) topiğin ilk bebişi geliyor sanırım:)

Canım hamilemisin ayyyyy inanmıyorum çok sevindim deep belirti varmıydı ? Hayırlı olsun darısı bize inşallah doktora gidince haberdar et bizi ? Bende yapsam çıkarım acaba yaaa 26-28 Ocak gibi olucam çıkar mı sizce ? Ama bende hiçbir belirti yokkk sanırım gene olmadı:(

Kızlar ALLAH hepinizin duasını kabul etsınn .. inşallah hepinizin mutlu haberlerını okurumm... bende klomen kullandmm bu pazartesı basladım dun bıttı ve oglen dr ye gıttım . vajınal ultrasona gırdmm kıst mıyom yokmus cok sukur :) bnm sorunum bu arada prolaktın yukseklıgı vardı klomene basladımm... önümüzdeki salı gıdıcemm inş. yumurtalarmm olusmustur ve hersey yolunda gıder inş. ALLAH hepimizin yardımcısı olsunn .

iğneden sonra 14.gunu bitirdim.duphastonla adetmi düzenlyrdum fakat klomene baslayınca dr um bıraktrdı.gebelik oluşmazsa 14gunsonra adet olacaksın demişti.ilk kullandıgım için klomeni belli olmaz geckir diye umut baglamamk adına 5 gun sonra diye kafamda tuttum hep.smdi göz kararmalarım basladı hayra yoruyorum ama karamsarlık da yok değil yani.

amin canım mevlam cümlemize nasip etsn inşallah dua edicem dua ajandam iş yerinde kalmış pazartesi özelden mesaj atabilirmisin ismen dua edeyim canım inş. rabbim tez zamnda hayırlı iş ve çocuk nasip eder..

canım bilgi için teşekkür ederim inş. umre dönüşü hsg çektiricem bnde forumda okuduklarımla biraz korkmaya basladım hakkımızda hayırlısı olsun..

canımmm hayırlı olsun bak dualarmz kabul oluyr valla eşim yanımda olmazsa bnde ağlardım ayyy senin adına çok sevndm ne zamn kan vericksn hayırlı haberlerini takip edicem

hakkında hayırlısı olsun bz dua edelim demek daha zamanı gelmemiş allah yardmcn olsun..

canım hayırlı olsun yumurtan güzel gelişmiş inş. seninde güzel haberini alırız bol bol dua et allah yardmcn olsun canım..

min canim amin ins tez vakitte szlerde nasip olsun.. Tamam yazicm ben sana allah razi olsn senden..

Canım hamilemisin ayyyyy inanmıyorum çok sevindim deep belirti varmıydı ? Hayırlı olsun darısı bize inşallah doktora gidince haberdar et bizi ? Bende yapsam çıkarım acaba yaaa 26-28 Ocak gibi olucam çıkar mı sizce ? Ama bende hiçbir belirti yokkk sanırım gene olmadı:(

Canim Allahn iznyle öyle görünyor..
İcnde kalmasn bi kac gün snra yap istersen ama hemen ckck die bse yok ckmazsada üzülme zamaninh bekle..

Deep canım senin son adet tarihin neydi?

25 aralik kuzum..
Hayirli olsun canim ben senin hamile oldugundan emindim zaten:)
Oy kuzud allah razi olsn bi aksilik ckmaz inş..

min canim amin ins tez vakitte szlerde nasip olsun.. Tamam yazicm ben sana allah razi olsn senden..

Canim Allahn iznyle öyle görünyor..
İcnde kalmasn bi kac gün snra yap istersen ama hemen ckck die bse yok ckmazsada üzülme zamaninh bekle..

25 aralik kuzum..

Oy kuzud allah razi olsn bi aksilik ckmaz inş..

Deep cnm çok sevindim çok dikkat et kendine darısı bizim başımıza :)

Kızlar ALLAH hepinizin duasını kabul etsınn .. inşallah hepinizin mutlu haberlerını okurumm... bende klomen kullandmm bu pazartesı basladım dun bıttı ve oglen dr ye gıttım . vajınal ultrasona gırdmm kıst mıyom yokmus cok sukur :) bnm sorunum bu arada prolaktın yukseklıgı vardı klomene basladımm... önümüzdeki salı gıdıcemm inş. yumurtalarmm olusmustur ve hersey yolunda gıder inş. ALLAH hepimizin yardımcısı olsunn .

Amin cnm yumurtalarni görmeye ne zaman gdecksn? İns hayrli haberler verirsin..

elbette tatlm buyur hosgeldn..

Saol fatmam insallah rabbm tez vakitte nasip eder.. Dkkat ediyorm canim ama bu ara kabzlikta var korkuyorum..

canım benim bende olsam nasıl korkarım üzerine titrerim biliyormusun.. kabızlık giderici bişiler ye fazla ıkınma sakın wc de :)

canım benim bende olsam nasıl korkarım üzerine titrerim biliyormusun.. kabızlık giderici bişiler ye fazla ıkınma sakın wc de :)

İns tez vaktte nasip olur..
Canim gaz ble ckaramyorm korkudan iknmaktanda gectm :D

Amin cnm yumurtalarni görmeye ne zaman gdecksn? İns hayrli haberler verirsin..

Salı gidicem cnmm ama inan yıkılmaktan cok korkuyormm 1 senedır her gecıktıgınde testte tek cızgıyı gormekten psıkolojım bozuldu aksıne akrabalarında doguracagı tuttu cogunun bebegı oldu ıyıce kotu oluyormm ALLAH yardımcımız olsunn...

Back